Янислав със сакото от Борисов: Ще ходя като баровец

Оказа се, че 40-годишният работник е съветник от ГЕРБ
5 мар 2021 12:45,
90
Янислав със сакото от Борисов: Ще ходя като баровец
Снимка: Кадър Нова тв

Янислав Великов, който получи като подарък сако от премиера със запалка и химикалка в джоба, предизвика сериозен медиен интерес. Оказа се, че 40-годишният работник на строежа на АМ "Хемус" е съветник от ГЕРБ.

Янислав е от град Суворово. От 1 година е командирован на строежа на аутобана като началник по механизациите. Янислав е и първи мандат общински съветник в родния си град. Казва, че е видял за първи път Борисов на живо на националния празник 3 март. Оттогава подареното сако е неотлъчно от него, в служебния му автомобил.

Още по темата

Янислав отрича слуховете, разпространявани в социалните мрежи, че в джоба на връхната дреха имало пари. "Това са пълни глупости", каза работникът пред Нова тв.

Темата е водеща не само в интернет пространството, но и сред колегите му на строежа. Янислав разказва, че те искали да облекат сакото за снимка, но той не го давал.

"Като се прибера в родното си място, ще се види и ще се чуе къде ще стои сакото. Ще си ходя с него като баровец", сподели още мъжът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
14
 
5
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Борисов за пореден път се доказа като човек от народа. Той живее по същи начин както всеки обикновен човек и е запознат с битието и житието на всички ни. Това го прави толкова ценен и безалтернативен - знае проблемите на а обикновенните хора и се е нагърбил с решаването им. Ние анализаторите считаме, че една електорална подкрепа за ГЕРБ в порядъка на 30 процента е съвсем постижима. Заедно със 7 процента на патриотите от ВМРО ще се заформи едно стабилно управление на държавата.
33
4
 
23
 
! Отговори
Валерия Белчевска преди 3 години
В Суворово незабавно да се построи параклис в който да се съхранява за вечни времена сакото на Борисов. Хората да ходят на поклонение там, слепите да проглеждат, сакатите да прохождат, болните да се изцеляват!
32
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Простите селяни и малцинствата - това е електората на Гроб.
31
3
 
12
 
! Отговори
Гроби Таласома преди 3 години
Бабата сай одзверила в телевизорот и подскача: 'Бойко е народен чиляк, народен чиляк. Даде си сакото и он го пита, да нема евро вотре, а той отговаря: и да има, алал са ти... народен чиляк". Искате да нема ГЕРБ? Хвърлете телевизорът на пенсионерът през прозореца!
30
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Суворовски копанар начело на тиквен пиар.
29
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До А НИНОВАНедей ще припадне някой.
28
3
 
28
 
! Отговори
мак преди 3 години
Сако-реликва, светиня. Случката е добре режисирана, пиар на оня с джипка, а този инфантил и бъдещ баровец случайно е гербаджия, случайно, ама друг път. Сме.шници.
27
4
 
29
 
! Отговори
Отвратен преди 3 години
*** селският Пи АР ...Боко обикаля а калинките събират държавни служители да му ръкопляскат на джипката! Смях! Накрая "работника" се оказа общински съветник пратен от герб като Началник на поредната обществена поръчка! До това доживяхме - да събират хората като офце а те от страх да не загубят и малкото, което имат да ходят да ръкопляскат и да викат"Браво, Бойко" под строй!
26
1
 
21
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
селска пиар акция не хваща де-киш
25
3
 
19
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
виж ти "изненада"!Хърбел подарил на Щърбел сетрето си!..И защо не?..-Като гледам снимката,направо са си двойници...
24
6
 
16
 
! Отговори
А НИНОВА преди 3 години
кога ше си подари минижупа ?
23
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
не е имало пари. то 10000лв пари ли са в днешно време
22
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
когато Иво Христов Ви каза, че сте като този на снимката ддеебилисе обидихтеами прав беше човека
21
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всички подобни "посещения" и "проверки" на Борисов са винаги тежко режисирани - от присъстващите цивилни до заучения текст, който Тулупа рецитира пред телефона на Шехерезада.
20
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това новина ли е? Иначе това е герб, такива *** ни управляват
19
21
 
7
 
! Отговори
Предприемач преди 3 години
Борисов е толкова невероятен държавник и управленец, че без да го търси създава култ към личността си. Незаменим и безалтернативен. Само ГЕРБ . Янислав да е жив и здрав и със здраве да носи сакото. Същото след години ще е реликви а и ще струва купища пари.
18
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Инсценировка значи.
17
2
 
41
 
! Отговори
80% преди 3 години
За съжаление голяма оляма част от бъгларите са като този индивид.... И с всяко изминато десетилетие се удвоява броят им...
16
24
 
6
 
! Отговори
ИДЕ ЛИ? преди 3 години
иде, иде нов мандат на Баце, така иска народа, въпреки че комунистите на Нинова и антикомунистите на Костов се сдушиха да правят коалиция
15
2
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
На този сега да му дават допълнително пенсия от 1000лв. за това,че носи и има сако подарък от Борисов и да го изберат за областен управител до живот.