Асоциациите на заведенията и фитнесите готови за протести

От браншовете са категорични, че няма да допуснат нови рестрикции
10 мар 2021 11:49, Ния Христова
46
Асоциациите на заведенията и фитнесите готови за протести
Снимка: БГНЕС
"Абсолютно неприемливо е каквото и да е затягане на мерки, свързано със заведенията". Това става ясно от отворено писмо на двете сдружения на ресторантьорите. Членовете на асоциациите са категорични, че противоепидемичните мерки се спазват и са против всякакви бъдещи ограничения, свързани с работата им. 
 
От браншовите организации предупреждават още, че са готови и по-директно да отстояват правата си.
 
"Нямаме някакъв механизъм да не допуснем затваряне, освен да протестираме или да работим – въпреки заповедите. Не мога да се ангажирам от името на всички колеги дали това ще се случи или не. Категорично обаче сме против това, че мерките, които държавата взема за борба с нарастващия брой на позитивните случаи, се изразяват в затваряне на едни определени бизнеси. С държавата сме от една страна на барикадата. Както тя и ние сме заинтересовани хората да бъдат здрави". Това заяви в ефира на Нова тв Радка Чернева от Българска асоциация за здраве и фитнес.
Още по темата
 
Председателят на Българска асоциация на заведенията Ричард Алибегов изрази изненадата си, че няколко дни след отварянето на заведенията отново става дума за рестрикции и затваряне на заведенията. 
 
"Абсолютно сме категорични, че ръстът на новите случаи на коронавирус не се дължи на нас. Обезопасили сме нашите обекти на максимум и през последните дни се видя ясно, че хората се връщат, защото ни имат доверие", посочи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Кръчмар преди 3 години
Яко купон до разбиване. Ако дойдат на проверка-500 лв акт, който няма да се плати. Или ко праим ся. Ако има и журналисти е по-кофти. Те са по-скъпи за поръчка. Но те не могат да са навсякъде. Пука ли му на някой колко посетители ще се накамарят и колко после ще са умрели или болни. Някой да ги е викал насила. Важно е да не се харчат пари от данъците. Да се движи трафика и от там и бизнеса. Трафика- нарко, гърли, и т. н. И с на президента юмручето бой, бой по мутрите до оргазъм....
40
3
 
3
 
! Отговори
Червен галош преди 3 години
До Активист на БСПЩо не си го наачукате в тъпите социалистически ***, м?
39
2
 
3
 
! Отговори
Иноватор предприемач преди 3 години
Като млад супер иноватор и стартъпер помпан съм с пари от бизнес акселератори.Предлагам онлайн платформа за дистанционен онлайн фитнес по Интернет. Физическо упражнение и груповото макар и дистанционно мастурбиране в групи. Различни техники и практики на живо онлайн във виртуални стаи с уеб камери обезопасени от Ковид.
38
1
 
6
 
! Отговори
Алтернатива клубове преди 3 години
Решение на проблема фитнес клубовете и клубовете за танци да се трансформират в секс партита и спортен секс. От всичките мерките никой не е спрял работещите *** с активни обяви в ало ало популярният сайт за секс обяви работят нон стоп.
37
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 22Няма как да знаеш дали и с колко ще допринесат за увеличаване на заболелите. До сега ги затварят все в такава комбинация с други, че не е възможно да се проследи колко е техния принос за заразяването. Според мен най-добре е сега да ги оставят, защото потребителите им са друга група от контактните до сега и да се следи как се движат нещата, за да имаме точни и предвидими данни за по-нататък.
36
4
 
4
 
! Отговори
Фитнес инструктури преди 3 години
Да почнат да гледат болни от Ковид и да си получават парите за първа линия.Професия и бизнес до живот и дълбока пенсия няма всичко се мени с времето.
35
1
 
4
 
! Отговори
АУ УЖАС преди 3 години
Ще трябва от моите пари и данъци за държавата да се плащат пари на разни фитнес клубове, за да са на печалба, а аз да съм на загуба.
34
2
 
4
 
! Отговори
До 22 преди 3 години
Единственото за което си прав е, че да , заведенията не са виновни за започващата лавина от заболели. Но те безспорно ще допринесат за това . Да имаше голямо огъване пред /безотговорния/бизнес у нас а и хората са доста безотговорни.... И затова сега имаме последствията! . Защото никой не те е задължавал да отвориш ресторанта си! Позволението дойде в период , когато беше абсолютно ясно че е грешка! Всеки вижда по новините какво е по света, има информацията. Но никой не мисли!!!!
33
3
 
6
 
! Отговори
Активист на БСП преди 3 години
Сега Психичноболният се чуди какво да прави.Затвори ли ги няма да гласуват за него...
32
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да ги направят на частни клубове и да се приключва с драмата. Никой няма да може да ги затвори.
31
4
 
6
 
! Отговори
Идиотско преди 3 години
Е това е просто идиотизъм, и е крайно време държавата да вземе мерки. Ние сме абсолютно страната с най- лекия локдаун Жители на други страни даже не могат да си представят че това е възможно. В повечето страни има вечерен час, хората не могат да се срещат изобщо, а на много места даже и за разходка навън е проблематично. Ресторанти и барове?!?! Бяхме в златната среда , но сега сме на тъмния полюс на слободията и може да стане страшно
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 30Ами кой те кара да се криеш? Мерките у нас са от най-леките. Никой не те принуждава да се криеш.
29
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Призоваваме службите да си свършат работата този път. Бой наред. Няма да свда аз тука още 1 година да св крия ,защото тея постоянно искат да събират хора. И аз ПРОТЕСТИРАМ СРЕЩУ ТЯХ. Техните действия ли ограничават моята свобода.
28
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До клиент - А кажи ми как барманчета и сервитьори от селата и градовете плащат квартири и като се приберат се правят на баровци.За собствениците да не говорим по колко печелят от скритите приходи.
27
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протести ли ? Я грабайте мотиките и се връщайте на село да копате лук ! Кой ви каза ,че всичкото селян ще виси в кафетата на Витошка ? -това ли е икономиката ?толкова много като тук дрогаджийници,чалгаджийници, публични домове ,кафенета никъде няма в нормалните държави.
26
4
 
5
 
! Отговори
До 24 преди 3 години
Така ще се нагъчка повече в пиковите часове, хитреций. Аз и хиляди други, които работят до 18-19 как ще идем на фитнес като са до 20:00 помисли ли ?
25
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лошото е, че никой от вас няма и най - малка представа какво се случва и какво ще ви се случи. Коментирайте си без да разбирате, но когато цялата тази ситуация ви доведе до невъзможност дори да се храните, задайте си въпроса "Трябваше ли целият свят да спре или имаше и друг ход? Всеки живот е важен и точно поради тази причина е редно да се взимат адекватни решения. Поинтересувайте за официалната смъртност в световен мащаб, причинена от Ковид 19, от стандартните грипове и от други заболявания.
24
3
 
17
 
! Отговори
клиент преди 3 години
дали па ми пука че кръчми и фитнеси няма да работят ? били готови за протест , ами нека си протестират . а колко приходи не са отчели , колко данъци са скрили ? всичките им служители са назначени на минимална заплата , а всички знаем че взимат много повече .... под масата .
23
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работно време до 20 ч за фитниси и ресторанти. Не е нужно да затварят
22
4
 
18
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Който иска фитнес да вземе мотиката и на полето! Там може и без маска, пък и пролет идва! Ще свърши по-полезна работа, отколкото да тренира на празен ход!

Спонсорирани публикации