Борисов: Ако продължим да управляваме, до 2 г. може да приемем еврото

Според премиера страховете по темата са безпочвени
582
Борисов: Ако продължим да управляваме, до 2 г. може да приемем еврото
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Ако продължим да управляваме, до 2 години може да приемем и еврото. Това каза премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с представители на работодателските организации.

Не знам държава с евро да е станала по-бедна и непривлекателна, страховете, които се насаждат, са безпочвени, посочи той.

Програмата ни за следващите години е амбициозна, но ние доказахме, че можем да преодоляваме препятствията. За 4 години двойно увеличихме заплатите на учителите. Повишиха се доходите на всички български граждани. Инвестирахме много средства в образователната инфраструктура, изтъкна Борисов.

С много усилия се справихме с последиците от финансовата криза. Не допуснахме миграционна вълна в България. Във време на пандемия огромна част от българският бизнес не спира да работи, каза още той на срещата.

Премиерът отбеляза, че през последните 4 години е реализиран сериозен ръст на БВП. Неслучайно получаваме непрекъснато високи оценки за финансовата си стабилност и политика от трите най-авторитетни международни рейтингови агенции, МВФ и Световната банка. Присъединихме се към чакалнята на Еврозоната, напомни той.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


582
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
397
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 447....и с изчезващо население, 2 мил емигранти, половината при великото управление на бб
396
2
 
7
 
! Отговори
Пътувай преди 3 години
Зозо за краварската държава България не е за теб.
395
28
 
6
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Ревете червени руски сульовци. България в НАТО, ЕС, Еврозоната, без визи за САЩ, Шенген. Нови самолети, кораби, подводници, танкове.Умрете от яд!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
394
3
 
11
 
! Отговори
Алооо преди 3 години
ключа на Царевец предаден от евреин богомил на турците. Четете истоорията тя се повтаря.
393
30
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само ГЕРБ и НИКОЙ ДРУГ. Другите всички дърпат назад за кльопачката.Няма държавник който да не краде,това се знае от всички,но ако дойдат други,направо ще предадат ,,ключовете'' на Царевец.
392
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само евра са му на тоя в главата.Няма наяждане,ей!
391
5
 
47
 
! Отговори
Този Ганю преди 3 години
ако продължи да управлява, след две години България няма да я има вече, този главанак ще я затрие! Затова след изборите не трябва да го виждаме вече, да поема към затвора!
390
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това Недоразумение .. Още ли ми го прокарвате като Новина ...
389
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
със 150 евро ние масовите пенсионери се молим това да стане след две години някъде късна пролет да можем поне да се хваним за зелената джанка
388
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сори .. Дали това Е НОВИНА ...
387
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някаква cвuня нещо е изгрухтяла за еврото .. Дали това в новина ...
386
6
 
6
 
! Отговори
мелез блатен ти преди 3 години
Пандемия дойде, някаква, отнякъде си............от кой пиянски купон дойде......знаеш ли?
385
7
 
20
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Лъвът наш -левът е символ на нашия суверенитет, колкото и малко от него да е останало. Долу ръцете от лева, гиди долни червеи мършоядни!!!!!
384
5
 
9
 
! Отговори
Герб и Сатаната преди 3 години
Те са на власт!!!
383
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия Евра си ги вземай ... И си ги напъхай в ... Чекмеджето .... Cвиня такава ...
382
4
 
19
 
! Отговори
kireza преди 3 години
ДАЙ БОЖЕ ДА НЕ ДОТРАЕТЕ ДО ТОГАВА,ЧЕ С ТОВА ЕВРО ГРАБЕЖ ГОЛЯМ НИ ЧАКА...НЕБЕСА,НАПРАВЕТЕ ИМ КУКА ЧЕ ДА СЕ ПЛЬОСНАТ В ПОЛИТЛОКВАТА И ДА НЕ ДОЧАКАМЕ ТОВА ПЕДЕРСКО ЕВРО..
381
3
 
15
 
! Отговори
Гражданин преди 3 години
Ако продължите да управлявате, за ко ми е туй евро, като нямам лев в джоба си?!?!?!?!?!Ония, там с парите - не издържаха и решиха да вземат нещата в свои ръце. Пандемия дойде, някаква, отнякъде си. И всички сме тотал щета. Всички. Изключение правят само тези, които говорят колк острашна е пандемията, как умират хора... умират от глад и безпаричие, ръководено е всичко. Ама ги пишат ковид. Тва е.........................
380
5
 
26
 
! Отговори
Безпартиен преди 3 години
Чехите и Унгарците и Поляците, не са по-прости като не са го въвели. Помня като бях 2004-а в Гърция, цените бяха скочили почти двойно и то на хранителните продукти. Гърците тогава теглиха заеми на поразия, спестяванията почти ги изядоха. Бойко иска Евро резерва явно да похарчи с който си гарантираме лева. Т.е. да се опука сигурността на страната. Референдум задължителен!!! Не съм финансист, но не мисля, че ни чака нещо по хубаво от гръцки сценарий с допълнителна вътрешна загуба на финансов буфер
379
5
 
12
 
! Отговори
ИванБГ преди 3 години
Живея в Норвегия и съм се сблъсквал с много европейски мигранти на който живота им е станал много по тежък от въвеждането на еврото. Всички казват едно и също: Преди еврото имаше пари в банките, бяха мръсни ама имаше, правеше се нещо пак с тези мръсни пари ама се правеше преди да се въведе всякакви бизнесмени и инвестори изнасят парите извън Европа и си свирукат а обикновеният човек тегли. След това тези пари идват като чужди инвестиции и т.н
378
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце ти отдавна си приел еврото.Забрави ли пачките с евро в твоето чекмедже.Братиньо ще управляваш още 2г. а? Ама много ли си сигурен? Да не се бъркаш нещо.Я помисли пак.Явно това е постковид синдром.Яко те е ударило в празната ти-ква китайското вирусче.