Почина жената с COVID-19, родила близнаци в 8-ия месец

Дни преди това починали бащата и дядото на бебетата
17 мар 2021 07:15, Елка Василева
69
Почина жената с COVID-19, родила близнаци в 8-ия месец
Снимка: архив, БГНЕС

Починала е родилката от Карнобат, която беше поставена в медикаментозна кома заради COVID-19, съобщи Нова тв.

Преди дни лекарите в Бургас успяха да изродят успешно двете й деца-близнаци. След спешното секцио бебетата бяха настанени в Отделението по неонатология с отрицателен резултат от PCR тест.

Още по темата

На 6 март 31-годишната жена е била приета първо в Инфекциозното отделение на болницата в относително стабилно състояние, припомня „24 часа“. Тя обаче имала придружаващи заболявания и се влошила.

По същото време в тежко състояние в  Белодробната болница  е настанен съпругът й на 36 г. Той също рязко се влошил и бил транспортиран по спешност в реанимацията на УМБАЛ Бургас, където починал. Няколко дни преди него от коронавирус си отишъл и баща му, разказаха познати на семейството, сполетяно от жестоката трагедия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангърката каза, че вирусът е безопасен. Той беше доцент преди да си скъса дипломата, сега иска да става дебеполат.
41
2
 
2
 
! Отговори
До 34 преди 3 години
Не са доживявали преди, когато не е имало кувьози.В днешно време колкото по-близко до термина се роди едно дете, толкова по-добре.32 седмица е по-добре от 27-28-***.Синът ми е осмаче и от лекарите научих, че раждане в 8 месец е по-безопасно от раждане в 7-ми.Съжалявам за тази жена. Плача за тези бебета.
40
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже това е трагедия, две деца сирачета. Чак ми се плаче:( що за живот е да не можеш да се по радваш на децата си:(
39
3
 
6
 
! Отговори
Мяу преди 3 години
Болници гробници! Влязъл в добро настроение/ състояние/. Излязъл умрял. Иначе професори да ръсят лъжи, с лопата да ги ринеш
38
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жената влезе в болница само с положителен тест, профилактично. В момента, в който писаха, че са извадили децата, ми беше ясно, че нея ще я довършат.
37
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бе хора ,не искам да ви обеждавам тук има или няма вирус всеки го разбира различно и лошо в това няма ,ама моля ви направете това малко движение и носете маски както е правилно и се опитвайте да спазвате препоръките на епидиолозите, защо e много лошо така от нищото да си отиде почти една цяла млада фамилия,ходи обединявай после на тези дечица защо нямат родители.Мъчно и тъжно ми е ,че ние Българите винаги си намираме оправдание .
36
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоз вирус е много отровен,сума народ отрови,като тоз случай е показателен с туй,че за някакви дни хора родствено обвързани в семейство живеещи заедно са починали в зависимост от това колко организмите им са се съпротивлявали на отровата заложена във вируса насочена към дейности в определени области на организма за човек.
35
4
 
18
 
! Отговори
ДО Атанас Велмазов преди 3 години
Поредна черта на отрицателите на вируса - изкарват си статистика от г..за за да подкрепят теориите си, а в същото време трагедии като тази се отричат, защото то вирус няма. Говориш пълни глупости за АЗ - има 300 човека в цял свят, които са починали при недоказана връзка с ваксината. Сведи глава и се засрами пред тези две сирачета бе и чети малко повече извън фейсбук конспиративните групи
34
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЖЕ , Защо тази ужасна трагедия ? всички политикари,олигарси,чалгаджии и крадци оздравяха,
33
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано поне близнаците оцелеят, защото деца родени в 8-мия месец много често не доживяват до 9-тия.
32
16
 
14
 
! Отговори
Чичо преди 3 години
Точно заради СКапа ните платени ***, които не спряха цяла година да обвиняват ГЕРБ за смъртните случаи от Коронавирус ще гласувам за ГЕРБ за първи и последен път. Вие не сте хора, явно вече природата ви е чипирала като жалки изчaдия!
31
8
 
11
 
! Отговори
Айде преди 3 години
още една жертва отдавна се гаврите с родилките поставете камери в болниците по всички отделения и гледайте сеири.
30
19
 
15
 
! Отговори
Христина преди 3 години
Астра зенека убива, потвърдено е на 100%
29
22
 
15
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Ваксината на Астра Занека е убила десетки хиляди до момента, но все още не го разгласяват....продължавайте да се бодете с отрови.....
28
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
38 ми да чака пандемия та да мине след пет години и да ходи инвитро да прави ли, айде стига писа и без това нямаме раждаемост, но някои се множат и не им пука.
27
26
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Долни мутри стигасте лъгали народа жената е починала от тая ваша убийствена ваксина спрете тия убийствени ваксини не искаме и няма да стане това което иска те забрана за всички ваксини бог да ви накаже най скоро време
26
1
 
51
 
! Отговори
D преди 3 години
Наистина огромна трагедия! Тези дечица ще растат без родители.
25
16
 
12
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
100 пъти се написа тук лечението на ковид!!!! ПРОПОЛИС ТИНКТУРА 3 ПЪТИ ПО 50 КАПКИ НА ДЕН РАЗРЕДЕНИ С ВОДА И ЕДИН АСПИРИН ДА РАЗРЕЖДА КРЪВТА И ДА ПАЗИ ДО НЯКЪДЕ ОТ ТРОМБИ!ПРОПОЛИСА Е МНОГО СИЛЕН АНТИСЕПТИК КОЙТО ЗА СЕДМИЦА ПОДТИСКА ДОРИ ГЪБИЧКАТА КАНДИДА КОЯТО Е СВРЪХ УПОРИТА !! ТА ЕДИН КОВИД ЛИ НЯМА ДА ПОДТИСНЕ!
24
31
 
11
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Изобщо не съм се съмнявал, че ще я убият, това беше христоматиен пример за медицински фашизъм.
23
3
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е една голяма трагедия! А повечето от Вас как не Ви е срам да пишете такива коментари! За пари сте готови на всичко! Нямате никакъв морал. Тръгнали акъл да дават...