Борисов: Поклон за Татяна Лолова! Още една звезда в небето...

Премиерът изказа своите съболезнования
23 мар 2021 10:33,
72
Борисов: Поклон за Татяна Лолова! Още една звезда в небето...
Снимка: БГНЕС

"Още една звезда в небето...

Поклон и аплодисменти за великата Татяна Лолова! Съболезнования на семейството и близките". Това написа премиерът Бойко Борисов във Фейсбук профила си по повод кончината на голямата българска актриса Татяна Лолова.

Още по темата
Лолова издъхна в " Пирогов" след тежко боледуване - след усложнения от COVID-19. С огромния си импровизаторски талант и актьорски диапазон Татяна Лолова завладя сърцатата на не едно поколение от сцената, от малкия екран и с филмовите си роли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
0
 
! Отговори
До бойко преди 3 години
Върни и кредитите и ще има поклон.
48
0
 
1
 
! Отговори
до Австралия преди 3 години
До Анонимен Какво пречи всеки да спазва предпазните мерки та иска задължителен локдаун.
47
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Правителствата на БСП, СДС, НДСВ допуснаха МУТРИТЕ ДА ВЪРШЕЯТ и хората да живеят в страх..... ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОЧИСТЯТ ПОМЕЖДУ СИ ,ДА ЗАПОЧВАТ ДА ЗАСТАРЯВАТ,че и ние да си отъхнем...ГЕРБ чак след 2017г започна да увеличава финансите на БЪЛГАРИЯ....
46
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До анонименТЯ ГО ПРИВИКА, РУСНАЦИТЕ ОБИЧАТ ДА ВИКАТ СВОИТЕ АГЕНТИ ЗА ОБЯСНЕНИЯ
45
2
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
Ко обясни на руската посланничка.Тя ли те привика или сам отиде да се обясняваш,че послъгваш само да останеш на власт.
44
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
руски ***
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***. Ако беше запазил мерките още два месеца, нямаше да се развихри третата вълна. И няма никакво значение британски, бразилски или какъвто и да е... Трябва да видите документалния филм за Австралия: 120 дни пълен блокаж и сега Ковида е на нула. Та, ако не беше това недоразумение, сега Татяна Лолова щеше да си бъде жива. И Косжо Марков, и хиляди други. Държавникът е затова - да поема отговорност, включително съдебна.
42
2
 
2
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
До 5Такива хора винаги ги има , дори и сега !!!Но в днешно време или емигрират или не им дават изява !А онова черно соц. време наистина си беше черно в много отношения, но властта поне си даваше зор да повдига реномето и културата на държавата !И следс като хората нямаха възможност да бягат в други страни, оставаха тук и правех, каквото правеха !Е, след 10.11. се промениха ценностите, започна мутризацията и чалгаризацията, които държавата не искаше да ограничи и затова сега е ХАЛТУРА !!!
41
2
 
3
 
! Отговори
ДО 47 ОТ ЕМО преди 3 години
След СОЦА --- ИМАМЕ 4-МЯСТО НА СВЕТОВНО. ОЛИМПИИСКА ШАМПИОНКА БИАТЛОН...ДВУКРАТНА СВ. ШАМПИОНКА ПО КЪНКИ.....СВЕТОВЕН ШАМПИОН ПО ШАХ... 12-ПЪТИ СВЕТОВНА КУПА ПО ПЛУВАНЕ ПЕТЪР СТОЙЧЕВ......СПЕЧЕЛЕН ТУРНИР НА ШАМПИОНИТЕ ПО ТЕНИС ОТ ГРИГОР....... КАЗВАМ ТИ СПОРТОВЕ КОИТО ПРЕЗ СОЦА НЕ МОЖЕХМЕ И ДА МЕЧТАЕМ ДА СЕ ДОБЛИЖИМ ДО НАЙ-ДОБРИТЕ....
40
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
БОЙКО БОРИСОВ ВЕРОЯТНО ЩЕ ИМА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ. ЗА ДА НЕ ОСТАНЕ ПО-НАЗАД ОТ МЕРКЕЛ. НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДАВАМЕ НА ГЕРМАНЦИТЕ.
39
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Борисов: Поклон за Татяна Лолова! Още една звезда в небето..."Тя да, но ти със сигурност няма да отидеш там, когато ти дойде реда.
38
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е, направи ли България европейска страна като тормозиш и репресираш нормалните хора и толерираш комунистическите дрисъци? НЕ.
37
9
 
5
 
! Отговори
Емо преди 3 години
Бях на концерт на Тодор Колев през 1984, 6ти клас и си гледах съвсем кротко.... По едно време се приближиха 2ма МИЛИЦИОНЕРИ и ме караха 1час да давам обяснения какво търся 22часа на концерт на Тодор Колев....КОГАТО ЧОВЕК СИ ИЗГУБИ СВОБОДАТА ТОГАВА Е ОЦЕНЯВА..... КОРНЕЛИЯ ОЩЕ НЕ Е НА ВЛАСТ И ВЗЕ ДА ЗАПОРИРА ЗАПЛАТИ НА ЖУРНАЛИСТИ И ПОЛИТОЛОЗИ.
36
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ПРОКЪЛНАТ ОТ БОГА И ХОРАТА Е ТОЗИ КОЙТО ПРАТИ НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ В ПАРТИЙНИЯ ДОМ НА БКП, КОЙТО ПРЕЧУПИ СЪЮЗА НА РЕПРЕСИРАНИТЕ ЗА ДА ГО ИЗПОЛЗВА ЗА ГНУСНА ПРЕДИЗБОРНА ПРОПАГАНДА, КОЙТО УНИЩОЖИ СДС И ГО ПРЕВЪРНА В КОМУНИСТИЧЕСКО СБОРИЩЕ ЗА ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ. АНАТЕМА!
35
5
 
1
 
! Отговори
Методиев преди 3 години
Като чуем за колтура и се фащам за к ура и ги почвам с 200
34
0
 
14
 
! Отговори
5 преди 3 години
Може ли някой да ми отговори на въпроса "Как в това черно соцвреме израснаха такива колоси като Лолова , а и във всички други области на изкуството , науката ,спорта и в другите сфери от световна/не от вропейска/величина?"Сега такива личности НЯМА!Има само средно ,да не кажа посредствено ниво ,имитиращо пошли западни модели !
33
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
айде и ти след нея?
32
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДА, ДА ТЯ Е ЗВЕЗДА, А ТИ МИЛИЦИОНЕР КОЙТО ИСКА ДА ПРЕДАДЕ ЕВРОАТЛАНТИЗМА ЗАРАДИ РУСКИ ПОТОК.
31
2
 
1
 
! Отговори
ДО ПРОСОТО ОТ ЕМО преди 3 години
НАИСТИНА СИ ПРО.С КОМУНИСТ....ИМАШ НУЖДА ОТ ЛЕЧЕНИЕ.
30
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Възмутенабе пак добре,че са не изцепи..:-"Конграчулейшон,Татяна!"....Тиквата е И-ДИ-ОТ бе,как па го не осъзнаха некои?!