Борисов: Силата ни е, че когато има проблем, го решаваме

Премиерът посети Рилския манастир, за който МС отпусна пари
Обновена: 8 апр 2021 10:48 | 8 апр 2021 10:48, Веселина Йорданова
193
Борисов: Силата ни е, че когато има проблем, го решаваме
Снимка: Правителствена пресслужба

Силата ни е в това, че когато има проблем, ние го решаваме. Подпомогнали сме възстановяването и изграждането на много храмове в цялата страна и ще продължим да го правим.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов по време на посещението си в Рилския манастир.

Още по темата
Министерският отпусна на вчерашното си заседание на Светата обител 240 000 лева след отправена към правителството молба от игумена на манастира Адрианополски епископ Евлогий да бъде подпомогната издръжката на манастирския комплекс за първото тримесечие на настоящата година.

Борисов изтъкна, че хилядите поклоници отново ще могат да посещават Рилския манастир, след като бе възстановено движението по пътя за Светата обител след укрепване на срутището.

От двете страни на скалния масив са монтирани диагонални въжета с дебелина 12 мм върху стоманената мрежа по откоса, която е закрепена към ската със стоманени анкери и монтажни скоби.

Премиерът акцентира, че с усилени темпове в последните години бяха реновирани много църкви, манастири, джамии. В рамките на мандата правителството отпусна на Рилския манастир 3 052 000 лева.

Адрианополският епископ Евлогий благодари на министър-председателя и правителството за финансовата подкрепа и припомни, че преди 1989 г. с десетилетия държавата е била в дълг към църквата.

"Сега всичко, което правите за обновлението на храмовете, е добре за целия народ и то ще остане", категоричен бе епископ Евлогий.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


193
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ОСОБЕНОЗащо говориш глупости
135
5
 
13
 
! Отговори
Калеко Алеко преди 3 години
За пример -проблема с Корона вируса .Решението -България остана без ваксини и въпреки , че сме на последно място по ваксиниране , твърдо държим първото място по смъртност.Всичките решения на проблеми на Лойко са такива
134
3
 
3
 
! Отговори
www преди 3 години
Вярно е, в мафиотски стил. На четири очи, като ти казваш как ще бъде и завършваш с потупване по рамото.
133
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно ли го решавате ... едни такива решаващи партийни калинки са назначени във ВиК Пловдив, през 2 седмици се пукат тръби на едно и също място с разлика 2-3 метра ... тръбата вече само кръпки и скоби стана, не могат да вземат решение да сменят няколко метра тръба.
132
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Без Борисов не може да се състави правителство. Факт!
131
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце, остани си в манастира. Да те замонашат и ще ти се решат проблемите.
130
7
 
16
 
! Отговори
аз преди 3 години
Така е! Всички проблеми са решени!С изключение на тези създадени от ПП ГРОБ
129
2
 
12
 
! Отговори
Иван преди 3 години
силата Вие е че всеки проблем , който създадете след това правите шумна кампания , че сте го решили, обикновено с много използване на бъдещо време - ще дадем, ще направим... надувате ни ушите и почвате "да решавате" следващия ....
128
4
 
8
 
! Отговори
Ха ха ха преди 3 години
От силата ли е това шкембе на детето комунистит
127
3
 
3
 
! Отговори
Жоро преди 3 години
Пълна лъжа , защо от три години не се продават общински жилища , кой чакаме ? Далавера ли нещо ? Ето проблем да го реши веднага.
126
12
 
6
 
! Отговори
Анонимник преди 3 години
Бойко колкото и кусури да си има, пак е 1000 пъти по-добре в сравнение с учиндолския чалгар. Народа не искал Бойко?! А за пореден път неговата партия побеждава. Както и да го извъртате, има и хора, които не са обременени от чалга-културата, като големите "мозъци" в чужбина. Защото тези "мозъци" като гласуват, като се приберат винаги ще си въртят кючеци по масите и ще се напиват като шопари - тях за друго не ги бива. Ама ние ще им сърбаме това, което са надробили с пилешките си чалгарски мозъци.
125
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Борисов- силата ми е че когато има пари ги присвояваме
124
2
 
4
 
! Отговори
до 137 преди 3 години
аууу колко сме морални, пи по добре девойки на купон отколкото девойки по пиръчка във вилата с пачките. Или обратни на калъп.
123
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 123Хайде да не показваме снимки, че вие имате 2 броя нагласени от лястовичка, а представяте ли си какъв ще е потреса като се видят снимките на Слави и екипа му с девойки, които може да са им внучки по прашчици и надупени като в порно филм! Спрете се, че става грозно!
122
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До яшаТова ми хареса. "Чалгатрон " описва чудесно сегашната ситуация.
121
2
 
16
 
! Отговори
Искам отговор преди 3 години
Борисов каква е тази политика роми, наркомани и алкохолици да са издигнати на пиедестал, а за дребни критици към властта за тях тероризъм налаган от МВР, ДАНС и мутри!
120
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Яд те е яд те е че хората не те харесват а ти си мислиш едва ли не че си най велик
119
3
 
14
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 3 години
бандита Борисов "изяде" един хубав народен (***) шамар!
118
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Питаш "къде са доказателствата срещу Боко", ами навсякъде. Вчера и днес Росен Желязков обяснява, как е нормално да се отложат с цели 10 години плащанията и инвестициите за летище София, за да се платят 660 милиона. Да не мислиш, че се е загрижил за концесионера. Май очакват тлъста комисионна и за това бързат и нервничат.
117
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За милионен път ви се казва ,че червен е синът на бекапееца Метко Борисов-Буци Борисов.,самият той бекапеец.И това ако не е червено,здраве му кажи.А още по-гадно за вас е,ако сте искали да станете агенти и червени, само за да си намажете филиите с мас.Това показва що за нечовешки създания сте.