БЧК подновява курсовете по първа помощ за кандидат-шофьори

Курсовете бяха прекъснати от 1 април заради противоепидемичните мерки
9 апр 2021 22:09, Анисия Иванова
8
БЧК подновява курсовете по първа помощ за кандидат-шофьори
Снимка: БГНЕС

Българският червен кръст възстановява курсовете по оказване на първа долекарска помощ от понеделник, за да могат кандидатите за шофьорска книжка да получат нужния документ.  Курсовете бяха прекъснати от 1 април заради ограничителните противоепидемични мерки.

Още по темата


"Спазвайки всички противоепидемични изисквания за обучение по отношение на отстоянието, дезинфекцията, маските, ръкавиците и т.н., всичко това ще се спазва стриктно, за да може БЧК да предостави тази услуга на всички желаещи, когато това налага тяхното успешно преминаване да няма затруднение и съответно да си получат възможността да си получат шофьорските книжки".

От БЧК съобщиха, че при явяване на практически изпит, кандидатите, обучавали се онлайн ще попълват тест, който да удостовери, че имат нужните знания, предава БНР.

На сайта на БЧК има платформа, чрез която младите шофьори могат да се подготвят дистанционно по теоретичната част на изпита.


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Оффф 4

Явно отдавна не си ходил. Или това си чул за 2-те секунди, през които ти е било да възможно да пазиш внимание. След това си се гмурнал в социалните мрежи. Не дай боже на някой да му се наложи да разчита на тебе.
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пълни глупости, но така се получава в бюрократичните соц страни, ограничения, мерки, курсове, бюрокрация без реална полза. От легална гледна точка, ако нараниш или убиеш някого като го "спасяваш" какво правим?? Тоя курс трябва да е по желание и за хора които имат медицински афинитет. Ама понеже България е Copocка държава, овците трябва да бъдат мъчени бавно.
4
1
 
2
 
! Отговори
Оффф преди 1 месец
Курс в БЧК - там дрън, дрън и накрая "за всеки случай ако има пострадал не пипайте нищо а се обадете на 112". За 60 лева толкова.
3
1
 
5
 
! Отговори
? преди 1 месец
Кому е нужна тази глупотевина? За едни пари ли става дума?
2
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А за кандидат фризьори кога?
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
bravo, zaedno s knijki prikazki i poesia