Десислава Радева е в болница с аневризми в мозъка

Няма опасност за живота й, в момента се извършва интервенция
13 апр 2021 14:40,
253
Десислава Радева е в болница с аневризми в мозъка
Снимка: БГНЕС

Съпругата на президента Румен Радев - Десислава Радева, е приета в столичната болница "Св. Иван Рилски" с аневризми в мозъка, пише "24 часа".

От болницата потвърдха новината и допълниха, че в момента се извършва интервенция, която да предотврати тежки последствия. Опасност за живота на Десислава Радева няма.

След 12-часово главоболие тя е била приета снощи в неврохирургията на "Св. Иван Рилски".

Там са й направени пълен набор от изследвания и е установено, че има 3 аневризма в мозъка.

В момента лекарите чрез интервенция през артериите проверяват какво е състоянието на аневризмите и ще ги укрепят, за да няма тежки последствия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


253
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
5
 
22
 
! Отговори
Mda преди 3 години
Сега и Славун ако влезе в бомница с усложнения от Ковид и на много хора няма да издържат бушоните!!! :-) :-) :-) Ще има пандемия от аневризми
112
2
 
20
 
! Отговори
Конспиративно преди 3 години
Абе тая жена не беше ли цял месец зад океана?Интересно..
111
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много, много тежка диагноза...Майчето ми на 55 години си замина от мозъчен аневризъм.Дано оправи жената!
110
8
 
11
 
! Отговори
Резидента преди 3 години
Аз я планирах за министър председател тя къде отиде.
109
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе 115, ти откога живееш в САЩ!Със сигурност поне от 20 г. Защото ако живееше тук СЕГА щеше да знаеш, че българките от много отдавна не готвят на котлона като баба ти! Виж си американските дунди, дето една супа не могат да сготвят на децата си, малките американченца, дето не знаят как да боравят с нож и вилица и после ела да плюеш по нашите деца и нашите жени!
108
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Tova ne e wazmojno! Anevrizmi v nishtoto?!
107
5
 
14
 
! Отговори
Някой преди 3 години
Да ревне за някоя бедна, болнава женица, която работи по 12 часа. Много благородни се извъдихте. Заради тия утре хоратави препитание няма да имат.
106
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна се забелязваше това заболяване.
105
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Един мозък,а три аневризми?Тежко нещо е президентстването - НСО, бутици,фризьори,шев и кройка!Да се поболееш просто !
104
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не разбрахте ли, че когато говорим за здраве и живот НЯМА ПОЛИТИКА!Всички сме хора и имаме право да сме здрави и да живеем. Не пожелавам болест на никой, особено пък българин! Не я харесвам, но тя е българка, българска майка и дори само заради това искам да е здрава. Предпочитам да споря с нея и да докажа правотата си, отколкото да й пожелавам зло.Пожелавам операцията да е успешна и възстановяването бързо!
103
1
 
7
 
! Отговори
Лелеее преди 3 години
Размазахте се от благопожелания...
102
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 113Видял съм ви и "уважението" към учителя, и "готвенето", дето на две социалистически готварски книги сте се учили селените да готвите и пак нищо не сте научили, затова само обикаляте по кръчмите да хапнете сготвена храна, а по супермаркетите са опашки пред витрините за топла кухня и мазните готови салати.На кой ще ги пробутваш тия беееееей?
101
12
 
31
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Човек трябва да помни, кога е вдигнал юмрук.. Голям залък хапни,голяма дума не казвай!Имаше едни, дето много се радваха, когато колегата на Радев преди него, загуби детето си!Господ гледа...
100
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 104Добре че са благородните, честни и почтени американци да ни облагородяват. Може да извикаме и някое американско детенце да покаже на нашите прости и смотани хлапетии как се живее и как се уважава учителя. А може и американски жени да си вкараме, че да научат на майчина любов и как да готвят например нашите прости, сматани дуфли!
99
3
 
5
 
! Отговори
Проумяла е преди 3 години
Какво става....
98
2
 
32
 
! Отговори
здраве преди 3 години
Като президентска съпруга не спечели нито всеобщо одобрение, нито почит, за всенародна любов, да не говорим. Но когато става въпрос за здравето на който и да е човек, вкл. и за нея - от сърце й пожелавам здраве, здраве и още много здраве!
97
20
 
14
 
! Отговори
kires преди 3 години
Това е лъжа! Тя мозък няма!
96
3
 
9
 
! Отговори
А как преди 3 години
Е първата жена?
95
5
 
24
 
! Отговори
Ники Пелев преди 3 години
Може тази жена да е обществена личност, но тази новина е лична! Поне изключете коментарите, то е ясно, че търсите "сензация" на гърба на другите, но поне изключете коментарите, защото доста хора пишат глуп#тевини! И аз не харесвам глуп#вия и мъж, но е много ***# да се коментира под такава новина! Добра-лоша, господ ще я съди, след време!!!
94
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 89"Българите не бяхме лоши хора. Не знам какво ни стана, честно..."Аз знам, руснаците ни направиха абсолютни циници и мизерници ...