Слави Трифонов: ГЕРБ няма да получи време, мажоритарен вот ще има

"Когато има проблем да загубят властта, тупат топката"
Обновена: 16 апр 2021 10:43 | 16 апр 2021 10:43, Веселина Йорданова
705
Слави Трифонов: ГЕРБ няма да получи време, мажоритарен вот ще има
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Мажоритарна избирателна система ще има, увери лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в коментар в социалната мрежа.

Той заявява, че за това трябва сигурен парламент и пита ГЕРБ защо именно сега внасят проект за промяна на избирателната система.

Още по темата
"Защо ГЕРБ не приеха мажоритарната система преди близо 5 години, когато имаха властта и когато на законно проведен референдум 2 милиона и половина български граждани пожелаха избирателната система да бъде мажоритарна? Къде бяха близо 5 години Тома Биков, Десислава Атанасова, Цвета Караянчева, Бойко Борисов, цялата тази група мастити български законотворци?, пита Трифонов.

Според него отговорът е, че "когато имат проблем да загубят властта си, тези хора тупкат топката".

Така както пожелаха промяна на Конституцията чрез Велико народно събрание, само и само да се спасят от протестите. Тогава номерът мина, щото Народното събрание беше друго, коментира още Трифонов.

"За да се въведе мажоритарна избирателна система се изисква сигурен парламент, защото е необходимо много време за изчистване на избирателните списъци, създаването на 240 едномандатни райони на базата на тези списъци и още един куп технологични въпроси. И те изискват време. А на ГЕРБ им трябва точно това в момента - време. Но ГЕРБ няма да получат време. Те са токсична партия, която трябва да изчезне от полето на българския политически живот.

И при един сигурен, спокоен и уверен парламент веднага ще се случи това, заради което въобще беше създадена партия “Има такъв народ”, а именно - въвеждане на мажоритарна избирателна система. Всичко по реда си, пише депутатът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


705
Още по темата: Слави ТрифоновГЕРБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
528
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази мишка, бивш шут на мутрите от два дни защо не е на работа? Или и той като Пеевски няма да ходи на работа и ще лапa заплата 4 г без да се яви нито веднъж в Парамента.
527
6
 
12
 
! Отговори
Вълчан преди 3 години
Чалгаря - премиер, Азис-министър на културата, Ванко 1- на МВР, Златка/ която си изберете/-на образованието.Утре ще има ли такъв народ?
526
3
 
7
 
! Отговори
до 560 преди 3 години
Никой не е обещавал от новите партии че ще увеличат доходите, ще вдигнат икономиката, ще дават достойни пенсии.Те имат съвсем други цели в парламента.Бойко може да има такива цели, но е опозиция.БСП са навити за вдигане на пенсиите , но им липсва идея как да го направят в настоящата ситуация и не е точно от приоритети при евентуални преговори.Другите партии за тях е по важно как ще се защитават интересите на богатите като Божков и други и закони за защитата им.Такаче сори тези приоритети несега
525
9
 
6
 
! Отговори
SHEFA преди 3 години
ДАВАЙ СЛАВИ КАЖИ ИМ ИСТИНАТА В ОЧИТЕ.-ТИ СИ ЧОВЕКА.
524
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 408А бе ако върна лентата доста неща направиха верно с евро пари но вижда се ти си свали очилата и ти ще ги видиш и здравеопазването е чудо че имаме лекари и сестри от времето на Живков само се руши!
523
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави *** ти си пътник брато.Бегай да се лекуваш.
522
13
 
4
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 3 години
Винету щял да се върне в парламента, но като квестор. За други постове нямал достатъчно акъл и образование
521
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Боже Трифонов не си ли дава сметка че има вид на дърт мафиот? Това го казвам след като го видях на снимката по - горе. Наистина ли се взе на сериозно тоя човек? нямам думи. Ама как да си помислим друго като вече го знаем що за стока е. Ужасно е да осъзнаеш докъде сме я докарали за да сложим този човек начело на държавата. Сега ще гледаме шоу ама вече няма да е смешно. Че то кога ли е било ама сега вече наистина жална ни майка. Вече палячовците ще сте вие, драги мои избиратели.
520
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ ПЛАЧИТЕ ЗА БОРИСОВ! Не ме учудва това, което се случва,когато човек излезе навън и види младите поколения чалгаджии и всякакви такива келешчета,които не знаят нищо от нещо не разбират,но самочувствието им e до Луната, психически и физически инвалиди, които стоят зомбирани и гледат един телефон- чиито родители не са се потрудили да ги научат на нищо и възпитат,а им ДАВАТ ВСИЧКО НАГОТОВО не са ги научили да РАБОТЯТ!Те са в ПЪЛНА ЗАБЛУДА!
519
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Откакто са минали изборите чувам само ревизии съдене и оставки.... Не чувам как ще увеличат доходите, ще вдигнат икономиката, ще дават достойни пенсии, ще намалят кражбите и престъпността. Къде са плановете, къде са експертите, че днес в парламента имаше само едни овчари, които се надвикваха... а народа си блее и чака новата подстрижка.
518
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гласуваш за дългуч, избираш руско джудже.
517
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки против ГЕРБ е реално с БСП.
516
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
излъга ни Славчо с Корнела се гушна
515
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От днешните действия в Парламента на депутатите от ИТН пролича ясно, че партията на Слави се командва от Мановова, Дончева, ДБ и ДСП! Това е краят на партията му!
514
22
 
9
 
! Отговори
ЛУД преди 3 години
ГЕРБАВИТЕ НЕЩО СЛАВИ ВИ Е КРИВ ДАЛИ Е СЛАВИ ИЛИ ДРУГ ПАК НЯМАШЕ ДА СТЕ ДОВОЛНИ НО ВСЯКО НЕЩО ИМА НАЧАЛО И КРАЙ ДЕРЗАЙТЕ
513
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 551 75 човека не е мнозинство
512
8
 
23
 
! Отговори
Аз преди 3 години
Славчо учински и тошко картошко. При следващите избори очаквайте партиите на Тони стораро, софи маринова и пайнера. хахахахахахх
511
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слави - крадеца от народа!
510
9
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Някой стои зад тях- ИТН. Искам да кажа ,дърпа конците.От една страна Путин от друга американците.Бойко Борисов с ГЕРБ са спечелили тези избори с мнозинство. Останалите мечтаят да свалят г- Борисов от власт отдавна и са готови на всичко. Те не мислят за държавата и хората лъжат ги, а те им вярват.Мислят, обаче за себе си, това е форма на егоизъм и коренът на злото.Всеки умен интелигентен човек в тази хубава изстрадала страна го знае.
509
1
 
23
 
! Отговори
Пишурката преди 3 години
Мажоритарна избирателна система ще има, увери лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов в коментар в социалната мрежа. Ще има......., ама друг път увери лидерът на "Има такъв народ" Слави ТрифоновДедо ми, лека му пръст би казал " Ей голем шмекер "