Премиерът в оставка: При служебно правителство, влизам в президентската битка

Борисов: Ще върнем мандата, ако не ни подкрепят!
Обновена: 21 апр 2021 13:51 | 21 апр 2021 10:38, Веселина Йорданова
413
Премиерът в оставка: При служебно правителство, влизам в президентската битка
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ще върнем мандата, ако преговорите не дадат резултат, даде да се разбере премиерът в оставка Бойко Борисов, когото днес изписват от болница.

"Ако и едните, и другите не ни подкрепят, ще върнем утре следобяд или най-късно в петък сутрин мандата", каза той пред журналисти. Според него с втория мандат на "Има такъв народ", ако не приемат със 165 депутати управлението, "това са страхливците, това са бъзльовците, ако не поемат да влачат каруцата".

Значи не са отговорни хора и всички ще тичат при татко Румен (Румен Радев - бел. ред.) да се бие вместо тях, каза Борисов и в отговор на въпрос дали ще влезе в президентската битка, каза: "Естествено, като отиде служебното правителство, да".

Не му завиждам на Слави, ако вземе мандат, коментира още Борисов, като изреди примери как трудно се водят преговори - със Сидеров, с Каракачанов, с Валери Симеонов по отделни теми.

Борисов попита и сега кой ще носи отговорност.

"Само се моля на моите да стоят по-дълго в парламента, да видят какво са си причинили, какво са избрали. Корнелия Нинова всеки ден съм й в устата, но не съм аз, който я скара с нейните хора, и вчера Станишев й отговори, коментира той.

Един депутат символично винаги ще дам, коментира премиерът в оставка подкрепа за кабинета на втората сила.

Борисов разказа история как Иван Костов не е подал ръка на Слави Трифонов, когато са били на кино. Той каза още, че му е странно как "Демократична България" е готова "без никакви претенции за нищо да подкрепи Слави Трифонов".

Ние подкрепяме разследването за "Росенец" и затова внасяме предложение за създаване на такава комисия, каза Борисов.

"Аз съм я сърбал попарата на Христо Иванов, когато сменихме шефа на Софийския затвор, шефа на ВКС, бях добър. Като се заяви, че иска да е главен прокурор, тогава станахме лоши", добави той.

На въпрос защо са се развалили отношенията му със Слави Трифонов, Борисов отговори:" Той реши да прави партия, аз още не съм решил да правя шоу".

Преговорният екип на ГЕРБ днес ще проведе разговори с ръководството на "Демократична България", а утре с "Има такъв народ".

"Действаме отговорно, изпращаме най-доброто, което имаме, евроатлантическо. Мисля, че ще се справят добре. Днес преговорният екип на ГЕРБ ще бъде Дани Митов, Томислав Дончев и председателят на СДС Румен Христов. Да видим "Да, България“ какво не им харесват на тези хора“, коментира Борисов.

Утре преговорният екип с "Има такъв народ" ще бъде в състав Даниел Митов, Любен Дилов и Калин Вельов.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


413
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
218
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов е един провокатор и страхливец. Да излезе на улицата и ще изяде два шамара още на първите сто метра по Витошка. Той само провокира по медиите като страхливец. В затвора очаквам да направи опит за самоубийство още първата вечер
217
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е Нарцисът да бъде заврян в ъгъла,за негово"щастие"това би могло да се случи точно в една Президентска надпревара след която той окончателно ще бъде захвърлен на бунището!
216
6
 
8
 
! Отговори
Истина преди 3 години
Премиерът - мишчица
215
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям цирк ще е на президентските избори. Зеления чорап срещу Баце. За сега Баце води по точки и е по вероятно той да стане президент. "Аз съм *** и вие сте прости затова се разбираме" ще е слогана на Баце за президентските избори.
214
5
 
7
 
! Отговори
пффф преди 3 години
Тоя каруцар е нетърпим. Винаги така извърта нещата, че смисъла на нещата придобива обратно значение на действителността.
213
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Виж какво, влез в битката за президент. Ако не те огрее, кандидатствай за канцлер на Германия. Колко му е : хер Вебер ще те уреди. Ако и там срещнеш затруднения, питай за президент може и крал на някоя близкоизточна държава - я Катар, я Кувейт или Дубай. Г-жа Мустафа е насреща.
212
7
 
11
 
! Отговори
Дааам преди 3 години
Как имате наглостта да сравнявате Генерал Пилот завършил две школи и Американска и Руска, Интелектуалец с тази непрокопсана тиква...Айде да го видим на президентски...тогава вече сам ще се изнесе на онлайн спявки от чужбина...Тролчета, парата свършва, маста също, фурмите отдавна бяха изядени.....
211
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 211Да ще го съдят, и не само него: Доган, Пеевски, Боко, Тома Биков, Костов, и теб за кражби и прикриване на данъци. . Хайде остани си със здраве. Лек ден
210
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко скоро ще отиде на лечение в Унгария. Хора това което направиха от ГЕРБ и ВМРО за два дни от Понеделник до днес,никой не го е правил срещу България. Те направиха я вкараха в дефицит,унищожила я икономически.
209
5
 
10
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Абе баце е железен, той е най-най, няма друг като него ...Наложил е желязна дисциплина в партията си.Точно такъв ни трябва за да се оправи България, ама много краде тоя *** и заради това не става !!!За да се оправи България ни трябва лидер, който да наложи ред и морал !!Лошото е. че боко е лидер, който с желязна ръка краде от НАШИТЕ ПАРИ !!!
208
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
елементарен, както винаги. Щом не се кандидатира за премиер, беше ясно, че ще се кандидатира за президент. Още ги боли изоглавените, че не спечели гробав кандидат - шут, като плевньо. Дори и да се кандидатира, ако не фалшифицират изборите, тоз президент немя да стане (освен всичко друго и качества няма)
207
6
 
9
 
! Отговори
Бай ви Тодор Живков преди 3 години
Доволни ли сте българи какъв вожд и пръв учител ви завещавам за вечни времена да ви управлява поне 35 години Б.Борисов - Бай Тошо 2. Поздрави за човека от народа от Банкя от човека от народа от Правец. Хахахахахахах. Първо Приземяване, приземяване, приземяване и после Работа, работа, работа. Хохохохохохо
206
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ДО АЯЖОфигурантът Румбата е руски продукт, Решетников го внедри, а хибридчиците изработиха избирането му
205
7
 
8
 
! Отговори
stoedin преди 3 години
радев е куц кон. не бива въобще да се кандидатира, защото видяхме по пик тв, че е уязвим заради порно клипчето. или може би не е бил той?
204
6
 
4
 
! Отговори
Бочко, сакън! преди 3 години
С кандидатура за президент би осуетил възможността да се кандидатираш за единствената достойна за теб позиция - тази на римски Папа. Няма само да те галят по главата я, време е да им пострОиш неколко магистрали във Ватиканата! (А колко кюлчета има там, не искам да ти казвам...)
203
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Офффффф,от тоя наглец няма отърване!
202
8
 
10
 
! Отговори
Анонемен преди 3 години
Баце пак им го надена с 200 ха-ха.
201
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ГЕРБ и ВМРО от Понеделник насам направиха толкова много злини на България на всеки от нас,на нашите деца,колкото Османската Империя не успя да направи за 5 века.Няма пари в хазната,резерва е на минус,вдигнаха цената на газта,направиха над 20 неизгодним сделки. Самомвдигането на газта съсипва индустрията,намалява ни приходите.Събудете се хора
200
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко Борисов влиза в следствения арест моментално при гласуван нов кабинет
199
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голям рев тия безродни комунисти еййй. Слава богу сме в НАТО и ЕС.

Спонсорирани публикации