Туристическият бранш иска за служебен министър Георги Щерев

Нужна била безкомпромисна рекламна кампания
15
Туристическият бранш иска за служебен министър Георги Щерев
Снимка: Pixabay

„Очакваме правителство и министър, който трябва много бързо да довърши това, което направи предишният кабинет. Той даде ясна представа как се влиза в България за чужденците и какво трябва да правят българите когато пътувайки зад граница, се приберат у нас. Има важни неща, които бъдещият министър требва да направи”. Това посочи председателят на Алианса на туристическата индустрия в България проф. Георги Рачев пред Нова тв.

Още по темата

Туристическият бранш смята, че новият ресорен министър трябва да бъде експерт. Вече има и свои предложения.

„Ние предложихме председателя на Българската асоциация на хотелите и ресторантите Георги Щерев. Той винаги е участвал във форуми, събирания и дискусии през последната година и е наясно какво трябва да се направи”, уточни проф. Рачев.

По думите му на първо място трябва да бъде решен въпросът с децата, които пристигат в страната - дали трябва да представят PCR или антигенен тест и до колко годишна възраст.

„В момента трябва да се води една много жестока, безкомпромисна рекламна кампания. България седи много добре по отношение на пандемия. Миналата година лятото и този зимен сезон ние нямахме заболели туристи”, подчерта още той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: туризъмминистър
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Бранша преди 2 години
Щерев - става !
11
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А попитахте ли,хората от златните,колко служители е разплакал този комсомолски секретар,вие министър ще го правите,а че беше кандидат за депутат от дпс забравихте ли ?
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Заповедта на здравния министър е до края на този месец.От началото на юни трябва да отпаднат всички ограничения за държави от ЕС и съседните Сърбия, Македония, Албания и други.За останалия свят трябва да останат, особено за Индия и Бразилия. Може би и за Турция.Все пак нямаме много индийски туристи, нали?
9
1
 
9
 
! Отговори
Форум преди 2 години
Щом участваш във фируми си професионалист! Яка логика. Тоя алианс от де го измислихте!
8
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доволните туристи са най-добрата реклама, хайде сега го напишете 100 пъти в една тетрадка и го осмислете добре драги собственици от туристическия бранш.
7
0
 
19
 
! Отговори
Хахахаха преди 2 години
И аз искам държавата да прави рекламна кампания на моя бизнес. Може ли? Щом за едни може, значи и за мен трябва да може. С народна пара да ми рекламират бизнеса!
6
0
 
15
 
! Отговори
109 преди 2 години
Пуснете цени с намаление в грабо, може и да дойда.Семейните хотели така правят, не чакат някой да им прави реклама.
5
2
 
10
 
! Отговори
Totenkopf преди 2 години
Недоволни са от Боко ли ахахахха, ми да бяха протестирали преди да падне, а?
4
0
 
16
 
! Отговори
Голям тур преди 2 години
А 20% ДДС, вместо 9, не щете ли?
3
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Данъкоплатецбезкомпромисна рекламна кампания на бранша който живее от компромиси със всичко хахахатова е истински виц
2
0
 
31
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 2 години
Най-сивият сектор у нас искал много жестока, безкомпромисна рекламна кампания. Ами направете си я бе. Защо да Ви я плащаме ние. Моето семейство не иска повече да ползва или чува за Вашите "услуги". Отдавна ни прогонихте от бетонираните курорти.
1
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЗАПОЧНА ПРОЦЕСЪТ НА РАЗДРОБЯВАНЕ НА ДЪРЖАВАТА ПОЗНАТ ОТ КЪСНИЯ ФЕОДАЛИЗЪМ.