Нинова: Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките

Лидерът на БСП поздрави с днешния празник в социалните мрежи
9 май 2021 12:08, Петя Славова
44
Нинова: Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отбеляза 9-и май в социалните мрежи:

"Днес е специален ден, свързал в едно Денят на победата и Денят на Европа. На 76-ата годишнина от тази паметна дата да сведем чела пред саможертвата на милионите загинали.

Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките Днес е специален ден, свързал в едно Денят на победата и...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 9 май 2021 г.

Победата над хитлерофашизма бе основата, на която се постигна траен мир и наша задача е да го пазим. Само чрез диалог и разбирателство Европа може да върви напред.

Само като помни уроците на историята и не повтаря грешките от миналото. Честит празник!", честити днешния празник Нинова във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
помним и имената на БСП милионерите....половината от тях са в....кауша
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
майнякой хора от БСП не помнят уроците от изборните загуби
29
0
 
2
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 2 години
И ДА ЗНАЕШ НЕ СИ ИЗЛЕЗНАЛА ХУБАВО НА СНИМКАТА. КАТО РАЗМАЗАНА СИ!
28
5
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 2 години
Тъпет, преврата през 23-та година е точно фашистки и е на 23.06., когато е обезглавен министър-председателя избран с избори - Александър Стамболийски - земеделец /не комунист/! Покрай него още няколко хиляди избити, несъгласни с превпатаджиите - политици, поети, журналисти, общественици и т.н. Септемврийското въстание през същата година не е само "комунистическо", а всенародно, оглавявано предимно от земеделци, вкл. свещеници /поп Андрей/, което е било потушено от хунтата.
27
1
 
5
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 2 години
Нинче за всеки случай да те подсетя за ония 6 148 180 левчета дето БСП от субсидиите ДЪЛЖИ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГИ ВЪРНЕТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ НАЛИ ЗНАЕШ НИЕ ПОМНИМ. ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ПОХАРЧИТЕ ОЩЕ НЯКОЙ МИЛИОН ПОКРАЙ ИЗБОРИТЕ ЗА КЕБАПЧЕТА, ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
26
1
 
9
 
! Отговори
Крал Корон преди 2 години
Пожелавам ти прав път към пъкъла при бай ти тошо
25
2
 
3
 
! Отговори
svetlina преди 2 години
Е, е тая Кака Кори... най после да каже нещо смислено....Да чуем и едни хубави думи от нейната уста, а не само да напада и критикува. Ама то какво да каже друго, някой засилил се към властта и зациклил на властолюбието - освен нападки и неоснователни критики.
24
0
 
5
 
! Отговори
Червената армия преди 2 години
Най-вероломно освободи Полша, Чехословакия и Австрия. Американците й попречиха да освободи и Франция.
23
1
 
6
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 2 години
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
22
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Другарко Нинова нахлуването на съветската армия в източна Полша балтийските страни и Финландия това освободителна акция ли е или акция на нападение и окупация !!??
21
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То аз втората световна война не я помня, но комунистите ги помня много добре.
20
0
 
14
 
! Отговори
Payak преди 2 години
Госпожо *** помним всичко помним.
19
0
 
13
 
! Отговори
помним преди 2 години
Помним и как фалирахте КТБ, а от бюджета Борисов плати 6 милиарда, а вие пляскахте , изнесохте парите навън. Всичко помним.
18
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да другарко Нинова ние помним много добре уроците от историята знаем как започна Втората световна война и знаем през първите две години на Втората световна война Сталин и Хитлер в какви отношения са в историческите книги пише че са съюзници и приятели това защо никога не го казвате на 9-ти май
17
0
 
15
 
! Отговори
всичко помним преди 2 години
Ама разбира се ,че помним. как ще забравим народния съд, ТКЗС тата, концлагерите, убитите на 1 февруари без съд и присъда,празните магазина, пенсиите от 3 долара, заплатите от 5 долара, фалиралите банки. това не се забравя. но няма да забравич и Техноимпекс, който ти открадна, че не си върнала 4,5 млн лева държавна субсидия, че не си платила наема и тока на Позотано 20, че не знаеш как се поема отговорност. Това забравя ли се?
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нинова сега прави същите грешки пълна промяна започна с бсп сега иска държаватаСъбаряне на добрия модел Борисовдо кога БКП БСП ще събарят
15
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Помним Конфискация Народен съд принудително в ТКЗС подреждане всички наши хора Директорихлапетата където искат без приемни изпити влизатоще има БКП професори и Генераликога ще се отървем от вас
14
2
 
2
 
! Отговори
тато преди 2 години
след поредица национални катастрофи и провали в политиката българите не поумняха и продължават да повтарят една и съща грешка-да вървят по пътя на най-малкото съпротивление пребивавайки в постоянна криза зависимост от чужди сили.Българите не можаха да проумеят,че човек и държава трябва да преследват идеали,не ползи.Не може да си мениш съюзниците и цинностите като носни кърпи,не може до вчера да лазиш пред кремъл,а днес да се дупиш на вашингтон.Късогледо плиткоумно племе с големи претенции.
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите винаги са били раздвоени!Хем да ползват облагите на Запада,хем вечна дружба със СССР!Двуличници и предатели!
12
0
 
7
 
! Отговори
Реаалофил преди 2 години
Да трябва да помним ,как 1939 та нацистите от Германия и комунистите от СССР се договарят да си поделят Полша.Нацистите нападат Полша, поляците дават геройски отпор ,а комунистите ги нападат в гръб. След това нацисти и комунисти правят съвместен парад в Москва.... Но фашаги и шумкари се скарват как да поделят Европа и почва мазалото.