Нинова: Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките

Лидерът на БСП поздрави с днешния празник в социалните мрежи
9 май 2021 12:08, Петя Славова
44
Нинова: Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките
Снимка: БГНЕС

Лидерът на БСП Корнелия Нинова отбеляза 9-и май в социалните мрежи:

"Днес е специален ден, свързал в едно Денят на победата и Денят на Европа. На 76-ата годишнина от тази паметна дата да сведем чела пред саможертвата на милионите загинали.

Да помним уроците на историята и да не повтаряме грешките Днес е специален ден, свързал в едно Денят на победата и...

Публикувахте от Корнелия Нинова в Неделя, 9 май 2021 г.

Победата над хитлерофашизма бе основата, на която се постигна траен мир и наша задача е да го пазим. Само чрез диалог и разбирателство Европа може да върви напред.

Само като помни уроците на историята и не повтаря грешките от миналото. Честит празник!", честити днешния празник Нинова във Facebook.


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
помним и имената на БСП милионерите....половината от тях са в....кауша
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
майнякой хора от БСП не помнят уроците от изборните загуби
36
0
 
2
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 1 месец
И ДА ЗНАЕШ НЕ СИ ИЗЛЕЗНАЛА ХУБАВО НА СНИМКАТА. КАТО РАЗМАЗАНА СИ!
35
5
 
1
 
! Отговори
До 25 преди 1 месец
Тъпет, преврата през 23-та година е точно фашистки и е на 23.06., когато е обезглавен министър-председателя избран с избори - Александър Стамболийски - земеделец /не комунист/! Покрай него още няколко хиляди избити, несъгласни с превпатаджиите - политици, поети, журналисти, общественици и т.н. Септемврийското въстание през същата година не е само "комунистическо", а всенародно, оглавявано предимно от земеделци, вкл. свещеници /поп Андрей/, което е било потушено от хунтата.
34
1
 
5
 
! Отговори
ДА НАПОМНЯ НА БСП преди 1 месец
Нинче за всеки случай да те подсетя за ония 6 148 180 левчета дето БСП от субсидиите ДЪЛЖИ на БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА ГИ ВЪРНЕТЕ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ, ЧЕ НАЛИ ЗНАЕШ НИЕ ПОМНИМ. ДА НЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ПОХАРЧИТЕ ОЩЕ НЯКОЙ МИЛИОН ПОКРАЙ ИЗБОРИТЕ ЗА КЕБАПЧЕТА, ЧЕ ПОСЛЕ НЯМА ВРЪЩАНЕ НАЗАД.
33
1
 
9
 
! Отговори
Крал Корон преди 1 месец
Пожелавам ти прав път към пъкъла при бай ти тошо
32
2
 
3
 
! Отговори
svetlina преди 1 месец
Е, е тая Кака Кори... най после да каже нещо смислено....Да чуем и едни хубави думи от нейната уста, а не само да напада и критикува. Ама то какво да каже друго, някой засилил се към властта и зациклил на властолюбието - освен нападки и неоснователни критики.
31
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Сат Как НЯМА и грам СРАМ !КОЛКО ХОРА ПОЛУЧИХА ИНФАРКТИ,ИНСУЛТИ ОТ КРАЖБАТА НА КТБ!КАК СЛАГАТЕ В ЕДНО ИЗРЕЧЕНИЕ ББ И ФАЛИТА НА БАНКАТА, ЗАЩО НЕ НАПИШЕТЕ, ЧЕ ЙОНЧЕВА Е ПОЛУЧИЛА МИЛИОНИ БЕЗВЪЗМЕЗДНО ОТ БАНКАТА?ББ ДА РАЗСЛЕДВА? КЪДЕ ПО СВЕТА ПРЕМИЕР РАЗСЛЕДВА? ГЕШЕВ ИСКАТЕ ДА ГО МАХАТЕ И ДА СЕ ВЪРНАТ КРАДЦИТЕ СПОНСОРИ НА БКП И РУСКИТЕ АГЕНТИ! НАИСТИНА МНОГО СМЕ УМНИ !
30
0
 
5
 
! Отговори
Червената армия преди 1 месец
Най-вероломно освободи Полша, Чехословакия и Австрия. Американците й попречиха да освободи и Франция.
29
1
 
6
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 1 месец
Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.
28
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Другарко Нинова нахлуването на съветската армия в източна Полша балтийските страни и Финландия това освободителна акция ли е или акция на нападение и окупация !!??
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
То аз втората световна война не я помня, но комунистите ги помня много добре.
26
0
 
14
 
! Отговори
Payak преди 1 месец
Госпожо КУРнелия помним всичко помним.
25
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
ПОМНИМ! Та по повод призива да ПОМНИМ един скромен въпрос: ПОМНИШ ЛИ КАК ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПЕКС? ПОМНИШ ЛИ КАК ОРЕШАРСКИ ФАЛИРА КТБ? ПОМНИШ ЛИ КАК НАПРАВИХТЕ ЗАМЕНКИТЕ НА ТРЪНЛИВИ ПОЛЯНИ ЗА МОРСКИ БРЯГ? ПОМНИШ ЛИ КАК ГЕЧЕВ ФАЛИРА БАНКИТЕ? А по-назад 1923 година КОМУНИСТИТЕ ПОДСТРАКАТЕЛИ ИСКАХА ДА НАПРОВЯТ ПРИВРАТ И ПОТОПИХА БЪЛГАРИЯ В КРЪВТА НА НАРОДА/ първото антифашистко въстание, пишеше в учебниците/ СЕГА ЗНАМ, ЧЕ Е ПРЕВРАТ ПОД РУСКО ВЛИЯНИЕ
24
0
 
13
 
! Отговори
помним преди 1 месец
Помним и как фалирахте КТБ, а от бюджета Борисов плати 6 милиарда, а вие пляскахте , изнесохте парите навън. Всичко помним.
23
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да другарко Нинова ние помним много добре уроците от историята знаем как започна Втората световна война и знаем през първите две години на Втората световна война Сталин и Хитлер в какви отношения са в историческите книги пише че са съюзници и приятели това защо никога не го казвате на 9-ти май
22
0
 
15
 
! Отговори
всичко помним преди 1 месец
Ама разбира се ,че помним. как ще забравим народния съд, ТКЗС тата, концлагерите, убитите на 1 февруари без съд и присъда,празните магазина, пенсиите от 3 долара, заплатите от 5 долара, фалиралите банки. това не се забравя. но няма да забравич и Техноимпекс, който ти открадна, че не си върнала 4,5 млн лева държавна субсидия, че не си платила наема и тока на Позотано 20, че не знаеш как се поема отговорност. Това забравя ли се?
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нинова сега прави същите грешки пълна промяна започна с бсп сега иска държаватаСъбаряне на добрия модел Борисовдо кога БКП БСП ще събарят
20
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Помним Конфискация Народен съд принудително в ТКЗС подреждане всички наши хора Директорихлапетата където искат без приемни изпити влизатоще има БКП професори и Генераликога ще се отървем от вас
19
2
 
2
 
! Отговори
тато преди 1 месец
след поредица национални катастрофи и провали в политиката българите не поумняха и продължават да повтарят една и съща грешка-да вървят по пътя на най-малкото съпротивление пребивавайки в постоянна криза зависимост от чужди сили.Българите не можаха да проумеят,че човек и държава трябва да преследват идеали,не ползи.Не може да си мениш съюзниците и цинностите като носни кърпи,не може до вчера да лазиш пред кремъл,а днес да се дупиш на вашингтон.Късогледо плиткоумно племе с големи претенции.