"Зеленият коридор" в "Пирогов" без почивен ден

Фургоните са пред главния вход на болницата
12 май 2021 13:22, Ния Христова
23
"Зеленият коридор" в "Пирогов" без почивен ден
Снимка: БГНЕС
Зеленият коридор в "Пирогов" продължава да работи без почивен ден. Спешната болница разполага с количества от препаратите на "Пфаюзер/БионТех, "Модерна" и "АстраЗенека", за да може всеки желаещ да се имунизира, съобщиха от лечебното заведение.
 
 Ваксинационните зони са обособени във фургона пред главния вход на "Пирогов" и Медицински център "Н.И.Пирогов".
 
"Ваксинационният пункт в Директората ще очаква всички, които имат записани часове за първа и втора доза в електронната система на Министерството на здравеопазването. Мобилните ни екипи също са в готовност да имунизират колективи на място.
 
Имунизацията продължава съгласно Националния ваксинационен план. Желаещите се приемат между 08:30 и 17:30 часа. 11 076 души се имунизираха в “Пирогов” по Великден и Гергьовден. 70% от тях се възползваха от “Зелените коридори” и си поставиха първа ваксина по техен избор. По-голямата част избраха препарата на "Пфайзер и БионТех"."

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До Анонимен 17Абе вие наистина май още не знаете защо са спрели тестовете на ваксина за САРС?Изумително!Но се боцнете, правилно! Не е нужно да знаеш, а да слушаш.
18
8
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 17 преди 2 години
Не е правена до сега, защото до сега не е имало корона вирус, който да причини такова нещо в световен мащаб. Не е далече от акъла, ама някои хора и малко не си го впрягате преди да пишете. Никой няма изгода да хвърли маса пари за ваксина срещу вирус, който нищо сериозно не причинява.
17
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 13Аа, смениха ли легендата, като се изложиха хубаво. Ок ясно, не минало време, добре.
16
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 11Интересно как и защо не е правена успешна ваксина срещу коронавирус досега. Интересно какво ли е спряло опитите при тестовете върху животни. Ковиваксър не знае, по тивито не са му казали. Казали са му че е умен и смел, ако изтичка да го боцнат с експерименталната терапия.
15
11
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 2 години
Умнико, директорът на Пфайзер Е ВАКСИНИРАН! Провери си сам. Не го пуснаха в Израел, защото не беше минало достатъчно време от втората му доза. Аман от умници... И айде *** виж в Израел как наред се ваксинират всички и тогава пей. Израел НИКОГА няма да се прецака. Това знай. А ти си си прецакан по рождение.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 12колко си прав само - *** винаги си мислят че са най-умните, най-хитрите и най-големите тариакти, тях не моиш прецака щом тиквите им пращят, ама иначе реве *** що не идвала линейката или що нямало място в болницата за нега
13
4
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
И именно населението се понамалява заради неваксинираните и заради вируса. Това е идеята, правилно си я разбрал, ама май не си схванал хич кое как точно работи. Утре ще излезе българска ваксина- и тя ще те убие. Руската и тя убива. Изобщо, денонощният труд на всички учени да създадат ваксина по всички краища на света е една конспирация и няма различни ваксини, а само една- такава, която убива. Ех, ***, ех, ***...
12
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 11Явно затова директора на Файзър не го пуснаха в Израел, понеже не е ваксиниран. Твърде пр0ст е човека. Типичен конспиратор с 2000 лв заплата. Като Илон Мъск баничаря. И тн.
11
5
 
6
 
! Отговори
до 11 преди 2 години
А всъщност в сила е обратната психология. Първо се ваксинират умовете на всички държави и тези, които са полезни за икономиката. Например, ти с твоите има-няма 2000лв. заплата си тотално безполезен. Затова и няма да се ваксинираш. Затова и за неваксинираните ще има сума здравни последици. Това е цялата идея. Най-глупавите винаги се мислят за много умни. Типичен конспиратор- шофьор на баничарка или таксиджия. Гарантирано няма да се прецака, той е най-умен.
10
2
 
7
 
! Отговори
Иво преди 2 години
ке изчакам до есента новите версии на ваксините, това е като при телефоните - наесен излизат по-хубави модели
9
0
 
4
 
! Отговори
до 8 преди 2 години
Бустершотовете не са опоментати още. Сигурно наесен.
8
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който се е мушнал през декември, вече може ли да дойде до фургона за бустершот? Или наесен като излязат официалните.
7
1
 
4
 
! Отговори
до 2 преди 2 години
Всяка болница различно го прави. Ние сложихме още март по 2 дози Пфайзер в Александровска и се пише един мейл, че го искаш и ти го вадят за няколко часа.
6
2
 
6
 
! Отговори
до 4 преди 2 години
Не се запазва нищо за втора доза. Тя ти е гарантирана, ако имаш поставена първа. Отиваш на датата от картончето и това е.
5
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тичайте към фургона - за експериментална ваксина - срещу заболяване, което е по-леко от повечето сезонни грипове и се боледува тежко само от много възрастни и слаби хора. Имунитет няма да получите - по данни от производителя. Дори бира или поничка не дават за Българи.
4
1
 
5
 
! Отговори
За втора доза преди 2 години
А ми обяснвате как се записва за 2 ра доза в системата, защото аз не можах. Или си пишете ей така от немай къде?
3
1
 
7
 
! Отговори
Жил преди 2 години
Да и марки на ушите слагат
2
0
 
7
 
! Отговори
A пашапорт? преди 2 години
А вакс. паспорти издават ли?Как става процедурата?
1
5
 
6
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо?!