Протестиращи опитаха да изгонят Фандъкова от церемонията "Златно перо"

В крайна сметка столичният кмет не остана до края
Обновена: 21 май 2021 19:09 | 21 май 2021 19:09, Екип на Bulgaria On Air
132

Протестиращи се опитаха да изгонят кмета на София Йорданка Фандъкова. Те нахлуха в залата, където се провежда церемонията "Златно перо", която награждава изтъкнати артисти с принос към българското изкуство, съобщи Bulgaria ON AIR.

Протестиращите поискаха Фандъкова да напусне залата, но бързо бяха обградени от полиция. В крайна сметка столичният кмет не остана до края на церемонията.

"Смятам, че това е обидно за всички тези хора, които са толкова заслужили. Оттеглям се, за да не развалям празника на тези хора", посочи Фандъкова.

 


132
Още по темата: Фандъковацеремония
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
1
 
0
 
! Отговори
Dinosaurus преди 1 месец
Чрез протести към прогрес (парафраза на "Чрез нахалство към прогрес"). От площада отровното трио станаха директно депутати и служебен министър, Мутрата Мая също е депутат, Ана Цонева и тя голяма я вади... явно това е новата политика и новиа начин на управление - рвволюция до дупка!
97
1
 
3
 
! Отговори
Евило преди 1 месец
Съд за тези псевдо- протестиращи, утре може да посегнат така и на всеки!
96
3
 
5
 
! Отговори
1 преди 1 месец
Таково дебелоочие,освен фандъкова,и банкянския и началник притежава,народа не ги иска,отивайте си,България и без вас ще се оправи.
95
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Браво ! -махайте я тая марионетка -избрана с измама и факултенския купен мот !12г Кражби на Милиарди в София ! електоратО и си простира гащето в Центъра на София - егати културната кметка !
94
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тая защо е още на свобода?
93
15
 
17
 
! Отговори
Абсолютни преди 1 месец
НЕБЛАГОДАРНИЦИ ! Едва ли има друг кмет, който да е направил повече за София !
92
3
 
13
 
! Отговори
Ей преди 1 месец
Такива бор суци освен да съсипят държавата друго не могат !
91
22
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Фандъка за 12 г управление - излезте пред къщите си, огледайте се и ми напишете в отговор на моя коментар: 1. Видяхте ли прясна пътна маркировка вкл. пешеходната пътека наблизо личеше ли си? 2. Има ли детска градина на близо? 3. Беше ли прашна улицата пред блока ви? 4. Имаше ли дупки по асфалта на улицата? 5. Беше ли разбит тротоара? (А имаше ли го изобщо?) 6. Поликлиниката в квартала прилича на Германска или Афганистанска? 7. И т.н. и т.н.
90
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руснаците ще са от малкото оцелели бели. Всичко руго ще е ор-ка 5-та генерация хибрид с микрооцфалия като кметицата на Чикаго.
89
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До АнонименСеверноазиатците от бялата раса ли са?
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 88: тази гад как може да се спре?
87
7
 
20
 
! Отговори
по-важен факт! преди 1 месец
Вакханалия на простаците завладя БГ-то!
86
25
 
15
 
! Отговори
Факт преди 1 месец
Фандъкова и за учительница по руски не става, тръгнала София да управлява.
85
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Това, което радостните и-диот-и не разбирате е, че живеем във време на геноцид на националните държави в ЕС. Коренното население се притиска, насъсква се един срещу друг с голямата цел: ДА СЕ ЛИКВИДИРА БЯЛАТА РАСА, защото тя била носител на насилие.Азиатците ни наричат откровено бели ***.Ако не се спрем на време, наистина изчезваме като народ, бялата раса-също.
84
24
 
17
 
! Отговори
Кметът преди 1 месец
Оставка за фигурантката ФандъЧкова!
83
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Всички в ДБ са деца на червения елит на хранилка на Сорос. Лошото е, че Сорос е стар и вече командват неговите азиатски кадри, които биха запалили ЕС и САЩ от 4 страни, ако могат.
82
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
А защо не са приети?!По времето на комунизма имаше софийско гражданство.Сега всички млади селяни дойдоха в София.Днес бях до квартал Стефан Караджа на София. Дори не знам как цялото това море от хора си намира работа в София.
81
10
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
ДБ и осиращите площадни протестиращи стигнаха дъното!Държат се като матрозовци и са по-червени от левите партии!Срам за тях и тъга за хората, които вярваха в демократичноторазвитие на България!
80
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Тези *** дет протестират (за пари) след време може да искат и пенсия като "активни борци " .
79
7
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
ДБ прекаляват! Когато станат непотребни и червенитеги изгонят никой няма да пролее и сълза за тях!Лошото че всички хора и особено техните избирателище търпят последствията от безмерната им глупост и арогантна самонадеяност!