В Търново абитуриентите дефилират като холивудски звезди

750 зрелостници минаха по червен килим
Обновена: 24 май 2021 19:26 | 24 май 2021 19:26, Екип на Bulgaria On Air
56

За поредна година в Търново абитуриентите дефилират като холивудски звезди по червен килим. Тази година 750 зрелостници поемат по новия си път. Първи отпразнуваха своя бал възпитаниците на Гимназията по туризъм, които са най-подготвени веднага да започнат, да практикуват професиите си.

85 абитуриенти от Гимназията по туризъм вчера дефилираха по червения килим в центъра на Велико Търново.

"Парти на макс като за големи ученици, а от утре вече големи хора", сподели Росен Чавдаров.

След незабравимата нощ на бала, зрелостниците се впускат в реалния живот. В Гимназията по туризъм имат практики в реална работна среда като готвачи, сервитьори, аниматори, което им дава висок шанс за реализация.

"Голяма част от тях са участвали в международни проекти, въпреки кризата, която затрудни някои участия", разказва учителят Евгени Коев.

"Готови сме за живота, не всеки, но всеки има план, надявам се, да го изпълним този план и да постигнем големи неща в живота", каза абитуриентът Стефан Мишев.

"Това е краят на училището, но и началото на нов живот, все пак трябва да ставаме по-самостоятелни", сподели Иван Петков.

"От утре се хващам на работа или учене, нямам избор", категоричен е Цветомир Димитров.

"Тази година 2020-2021 г. беше много благодатна по отношение на наблягане на качеството на образованието, с разкриването на пет STEM - центъра, с превеса на професиите над профилите, всяко училище има свой облик и всяко може да дефилира гордо по червената пътека", посочи Пенка Игнатова, дирекция „Образование“:

Тази година във Велико Търново изпращат 750 абитуриенти при спазване на противоепидемичните мерки.

Вижте повече в репортажа на Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Велико Търново
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Това е работа на държавата - да осигури на всеки с възможности да върши нещо, което обича."................................................................ХАХАХАХАХАХА, кой тага жестоко те излъга??? Работата на държавата е да не ти пречи в живота и НИЩО ДРУГО! Колкото по-бързо го разберете толкова по-бързо ще успеете в живота...
19
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей,деца!!! Преди 45 г. и аз бях млад и хубав абитуриент. Сега ни млад ,ни хубав. Нямаше червен килим тогава. Да сте живи и здрави и успех в живота.
18
3
 
0
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Катунджиите от родата на Доган,Паси и Киро Фалшивата водка далеч от етнически чистите българки,защото това,което идва е ад...същински ад за всеки потомък на Авраам злодея ,който си е точил или си точи пишленцето за български жени. Ад ...неизбежен ад ! Вече не само няма време,но и няма къде да бягат.
17
1
 
13
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 2 години
Доста са затлъстяли повечето от тези младежи, на добер час!
16
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Търново и Холивуд ?!?!?!Вие чувате ли се какви глупости дрънкатИ ???Аман от диви прУвинциални бичкии !!!!!!!!!
15
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано младите хора да извървят своя път на развитие в България. Да им се създадат условия за работа и реализация. При други обстоятелства ще я напуснат и повече няма да помислят за нея.
14
3
 
1
 
! Отговори
каталог преди 2 години
айде мечовци , вие сте .
13
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента мъжете и жените ако няма някакън голям празник се обличат с ангунг/клин и тениска/ потник а едно време нашите пра баби и дядовци са носили костуми и рокли.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колкото по на село, толкова по-селcкo.
11
2
 
11
 
! Отговори
ЦИНИК преди 2 години
Теа абитурентки кът принцеси бря ! Начи не сме толкоз бедни колкото ривем !
10
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 11Всеки завършва 12-ти клас в България освен ако не е от някое гето и се отакже поради сключване на брак и тн.
9
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 2Големите устни не са характерни за бялата раса.А за бюста има добре развити на момичета на тази възраст и не е нужно да си пазаруват бюст.
8
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що е тая глyпост? Какъв успех са постигнали? Завършили са някаква степен на училище, която и магаре да вържеш, ще я завърши. Та питам: що е тая дивотия?
7
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 5В България има определени събития и места на които отпадат мерките. Това се знае от всеки. Ако организираш сватба и там ще отпаднат мерките.
6
2
 
14
 
! Отговори
Танас,48г.безработен преди 2 години
Като чух как без запъване броят до 12 ... и сякаш камък ми падна от сърцето . Не са чак толкова прооости, както ги описват в коментарите някои хейтъри . Щом могат да броят, значи са достатъчно подготвени за живота . Ще се справят . Айде, много им здраве и успех в живота .
5
10
 
6
 
! Отговори
протестъри преди 2 години
супер готини са новите млади хора.
4
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
750 абитуриенти при спазване на противоепидемичните мерки не е съвсем вярно. Поне във видеото няма такива признаци за мерки.
3
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в Кюстендил писаха, че дефлорират по улиците...
2
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те в Холивуд ценят най-много тези с мензис,***!
1
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Повечето едвам завършиха. Да са живи и здрави! Странно как се променят абитурентите през годините. Сега е модерно да се купуват джуки и бюст за завършване. Главата може да е празна, важно е деколтето и джуките да са им пълни.