Протест пред ДАНС, демонстрантите блокираха движението

Акцията е под надслов "ДАНС - враг на народа и защитник на мафията"
247

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група граждани блокираха кръстовището на булевардите "Черни връх" и "Никола Вапцаров" при сградата на Държавната агенция „Национална сигурност”, предаде БГНЕС.
Още по темата


Демонстрацията беше обявена по-рано в социалните мрежи под надслов "ДАНС - враг на народа и защитник на мафията".

Събитието е обявено като "обсада и влизане в ДАНС.

Протестът идва на фона на СРС скандала с водещи политически лица у нас. Служебният вътрешен министър Бойко Рашков потвърди, че са прилагани СРС и спрямо служебния премиер Стефан Янев.

От Специализирания наказателен съд по-рано днес обявиха, че не са разрешавали подслушването на политици.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


247
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
102
4
 
15
 
! Отговори
ТЪп преди 2 години
Не мога да разбера защо политиците толкова много се притесняват да не ги подслушват. Нали не вършат нищо нередно и вредно за народа? Какъв е проблема? Или има нещо?
101
8
 
23
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 2 години
ТЕЗИ МУТРАФОНИ ЕПТЕН ИЗПЕРКАХА !!!!НЕ ЩАТ ДА УПРАВЛЯВАТ НЕ ЩАТ ДА РАБОТЯТ ИСКАТ ДА ХВЪРПЯТ ДОМАТИ И ЯЙЦА И ДА СЕ РАДВАТ НА ЮМРУЧЕТО НА РАДЕФ!!
100
5
 
18
 
! Отговори
ИЗБОРНИ АГИТКИ... преди 2 години
ДЖОБНИЯ ГЕНЕРАЛ , ПАК РАЗТЕГА ПРЕДИЗБОРНИ ЛОКУМИ...ХА,ХА,ХААААААААА, ШЕПА НЕДОРЪФЛЯЦИ ПРЕД ДАНС...МУ ПРИГЛАСЯТ НА ЛЪЖИТЕ!
99
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ognyanzА има ли такова нещо като граждански задължения?А като говориш за съда тъкмо там може да се провери дали въобще има такива искания за СРС та, но съм убеден че такива няма защото това е поредната ви партенка.
98
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо дансаджиите, охраната не са ги изшамарили тия гащници питам?
97
2
 
15
 
! Отговори
Другар преди 2 години
Теглих им една и се прибрах си пия бирата.
96
6
 
2
 
! Отговори
ognyanz преди 2 години
До Анонимен 78: "Всъщност, ако си честен човек или честен политик АК какъв е проблема да те подслушват"?Има нещо, за съществуването на което изглежда не знаеш, и то се нарича граждански права. Затова, заради защитата на гражданските права, за да бъде подслушван някой трябва да има разрешение от съда.
95
3
 
22
 
! Отговори
кризаВживотновъдство преди 2 години
Овцете много намаляха...само шест са на брой!!!Грехота е при таз тучна зелена паша пред ДАНС таквоз мижаво стадо...Я му издърпайте ушите на овчарина от Дубай-ква е таз излагация!
94
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Маямата още ли не е отишла с онеправданите майки.
93
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те се използват в интерес на мафията, но на вашата мафия на Радев, Божков, Рашков и Атанасов.
92
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия с автобус ли ги докараха или сами си дойдоха???
91
6
 
17
 
! Отговори
ДАНС преди 2 години
Рашков и Атансов като говорят за записи на подслушвани 32 политици да ги покажат.Номерата, че били унищожени от наводнение както твърди профана Иво Мирчев, ама те били много сигурни че имало подслушване са приказки за д,ебилните им фенове.Но цялата работа е за дискредитиране на службите за да могат да сложат ръка на компроментиращите данни за Радев.А те са събирани не само от наши служби, а и от партньорски такива. Това обяснява защо Радев никога не коментира темите с руските шпиони.
90
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тия готованци кой ги прати? И те ли са от дежурните протестиращи?Никой не можа да изкара доказателства че е имало не регламентирано подслушване но платиха на псевдо протестиращи да протестират.
89
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Асо ДАНС, МВР, Специализираната прокуратура и съд се използват в интерес на мафията като бухалки-НЕЗАБАВНО РАЗПУСКАНЕ и в затвора..Изобщо не им цепете басма. Квиченето на Калинките е мехлем за душите ни...
88
3
 
21
 
! Отговори
123 преди 2 години
Брей голям протест голяма работа. Шепо хора. Нищо чудно сега да кажат, че целият български народ е протестирал.
87
3
 
17
 
! Отговори
мнението на ДАНС преди 2 години
Мдааа...уплашихме се...а сега бегайте да си вземете хонорарчетата,а ние през това време пак ще снимаме и слушаме:КОЙ ЗА КАКВО СЕ реди на опашка....
86
1
 
4
 
! Отговори
Хипер ли е преди 2 години
Инфлацията, каква е покупвателната способност на лева до края та тая година?!
85
0
 
16
 
! Отговори
Въпроси? преди 2 години
На незаконната проява е бил и Тодор Стоянов, активист на Системата ги убивала. В 15 ч в работно време този човек е там при положение, че беше назначен за заместник министът в министерство по регионалното развитие.Протестърите, които гласуваха за ДБ, Манилова и ИТН да си помислят първо какви хора се назначават във властта,второ какъв модел на поведение ика новата власт в работно време да се занимава с протестни акции.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никои нормален без интерес не би бранил политик да не изтекът негови записи , нещо се притесняваме ли , да ги вадят на показ
83
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно в чий ръкав се крият записите и в кой момент ще ги пуснат, освен ако не се договорят нещо. Който държи информацията, той командва парада. Глупаците като нас верват като овци.