Коронавирусът отне живота на още пет души за 24 часа

Трима от тях са имали сърдечи заболявания
40
Коронавирусът отне живота на още пет души за 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Починалите лица в България, при които е била констатирана коронавирусната инфекция, са 17 657. Нови 5 случая са регистрирани през изминалото денонощие, сочат данните на Единния информационен портал.

Трима са страдали от сърдечно заболяване, двама от диабет, а при 74-годишен мъж няма констатирани придружаващи заболявания.

Починали са:

мъж на 60 г. със сърдечно заболяване;

жена на 69 г. с диабет и хронично неврологично заболяване;

мъж на 85 г. със сърдечно заболяване;

мъж на 60 г. със сърдечно заболяване и диабет;

мъж на 74 г., за когото към момента няма информация за придружаващи заболявания.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: починаликоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Китайците ни избиват с този вирус вече година и половина.И пред нито едно китайско посолство в света няма протести.Докога ще мълчим?Докога ще купуваме некачествените им стоки? Спрете да купувате всичко произведено в Китай! Разбирате ли,че ние всички с нашите пари сме платили на Китай за да може да създаде такова чудовищно оръжие!
28
0
 
4
 
! Отговори
Премирен но Умен преди 2 години
Ваксинирайте се се бе! Ще ви почернят живота иначе. Бъдете умни и разберете че е за световното благо на човечеството. Не разбрахте ли че няма да ви оставят на мира докато не се набоцкате всички. И децата си и внуците си. Колко пъти тия с ваксините да ви казват, че населението на земята трябва да се намали с няколко пъти. На медиите вече им омръзна да ви помагат да се премирите. И никой не им плаща за труда. И най-важното: Изберете елитната ваксина Пфайзър. Там е истината.
27
0
 
3
 
! Отговори
neon7 преди 2 години
Най-голямара измама се прави с ПСР тестовете ! Починал човек от сърдечно заболяване или друго, без да е бил в болница за лечение на КОВИД или интензивно отделение . Правят ПСР "положителен" и пълнят статистиката .
26
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не познавам такива "сърдеЧи" болести . Сега разбирам защо някои хора умират от правописни грешки.
25
3
 
2
 
! Отговори
До 24 преди 2 години
Трай си, наесен пак ще са 150 на ден. Стискай палци да не си ти или някой от семейството ти, че като гледам, акъл да се пазиш или да пазиш другите нямаш...
24
0
 
6
 
! Отговори
ТРИ ПАПИ преди 2 години
Петима, не пет, бе, да не са столове.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
SPIONs
22
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
чудите се как да го завъртите че да звучи страшно.... Дреме ми на ...
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е сега малко по малко лъжат от гербрските гадове..то ваксини нямаше то мряха по 200 човека на ден,тия от щаба и професорчета ,телевизии е нужно да бъдат съдени за терор на народа ,гадове, вярвайте им ,Борисов падна и вирус няма ,вероятно е било за да може даде харчат милиарди за вируса ,но кой да повдигне обвинения
20
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това са отвратителни лъжи и манипулации.Айде спрете с тези измислици и ваксини и маски
19
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Закривай! Имидиатли!
18
3
 
8
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Единия е и с 2те заболявания. Но пак е неграмотно маписано, да. Забравили са да споменат и 10те дето са загинали от ваксини. Нали така антиваксъри?
17
2
 
12
 
! Отговори
стига, бе! преди 2 години
пак гнусно подвеждащо заглавие! както пише в самият текст основно от сърдечно заболяване, а не от КОРМИД. Така написано сякаш до вчера били олимпийски надежди и хоп за 24 ч вземали че ...
16
0
 
9
 
! Отговори
Интересно преди 2 години
Какво става след като умрат с душите на банкери, кредитори, политици и бизнесмени?Тези хора живеят за сметка на страданието и лишенията на много обикновени хора.
15
0
 
11
 
! Отговори
Пропускат преди 2 години
Нека да пускат и дневна статистика с общите смъртни случаи за страна - всеки ден както прогнозата за времето. Важно е хората да помнят, че са смъртни и да планират по-добре своят и без това кратък живот. Важно е човек да си е поживял добре, а не толкова броя години. Има хора на по 60 и 70 години, които нищо не са разбрали от живота си, а това е средната продължителност на живот в България около 70-74 години. времето бързо лети.
14
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вирус настинка и всяко друго състояние или причина,може да доведе до физическа смърт на тялото. Но човек душата и съзнанието са вечни.Имаме много животи на земята.Защото тук сме да се учим грешим поправяме и израстваме.Стига сте писали глупости. Толкова невежи хора които внушават негативно простолюдието. Вируси винаги е имало и ще има. Ако на човек му е определено да "умре" в този живот прераждане от вирус,ще стане.Душата си избира живота и може да променя!Всичко се случва правилно и за ДОБРО
13
2
 
5
 
! Отговори
Социолог преди 2 години
Малко хора са се замисляли изобщо спомнят времената на комунизма и комуналните квартири с общи санитарни помещения и тесни малки квартири. Това било да стимулират хората към близки интимни контакти с цел размножение и чифтосване. С нашествието от провинцията по градовете плътността на населението ще нарасне и близките интимни контакти неизбежни. Друг е проблема не просто количество, а качество на населението, което за съжаление е много ниско.
12
3
 
6
 
! Отговори
Димко Демографски преди 2 години
Това се естествени процеси за всяко общество. Има демографски модели пирамиди по разпределение на полови и възраст. При население от близо 7 милиона за България е напълно нормално да умират всеки ден средно 200-500 души. За последните годинии това средно число е около 300 на ден. Има бум пришествие от провинцията по големите градове особено в София с недостига на детски градини хората от село идва на градско да живеят. Селските моми не са свикнали да се опазват в градски условия и ще се множат
11
2
 
10
 
! Отговори
Пунтьо Маркони преди 2 години
Какви и данни и да пускат средната възраст на починалите не пада под 70 години.Това не навежда ли на мисълта, че е твърда демографска статистика обвързана със средната продължителност на живот в България и така начената естествена смъртност в достатъчно голямо общество. Независимо каквото и да се прави при такова население всеки ден определен брой хора умират по най-различни причини.
10
2
 
8
 
! Отговори
Сметка преди 2 години
Щяхме да сме безсмъртни, ама на! - корона. По 5 на ден, по 5 на ден и след има-няма 4 000 годинки, ще ни довърши и то при положение, че през тия 4 хилядолетия никой не се ражда.Мъка!

Спонсорирани публикации