МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип

Ваксините срещу Covid са безвредни и безопасни, заявяват от ведомството
280
МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип
Снимка: БГНЕС

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания.

Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства, заявяват от МЗ на официалната си страница в социалната мрежа.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
1
 
10
 
! Отговори
Юри преди 2 години
Оставете чиповете, дайте малко статистика - колко починали от факцйната има?
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е щом те казват, няма начин са не е вярно.
108
1
 
15
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Всяка ехидна пропаганда е пълна с хибридни атаки и номерца. Да, в цианида също няма чип, но това не променя факта, че е отрова. Самото наричане на ГМО Ковид-терапията с името ваксина е бе само неточно, но и подвеждащо. Нищо, че няма чип!
107
2
 
24
 
! Отговори
ДА преди 2 години
Е,като са безвредни,защо да се разписвам на някаква си декларация,че никой не носи отговорност за последствията!?
106
4
 
0
 
! Отговори
до 132 преди 2 години
Ми с нас ще правят фаза III с кого друг, аз се радвам че помагам, саможертва един път в живота, после задоволство цял живот. Тук ми обяснаваха, че ще съм истински българин само ако съм се жертвал за родината. Е да и за хората става.Ваксинирах се, попълних си въпросника в нета, какви постваксинационни симптоми имах, сега си имам сертификат и отивам на Азорите за лека почивка, беше за миналата година ама се отмени.
105
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пускам сълза... трогнах се
104
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам смисъл от този спор. Нека всеки сам си решава за или против.Всеки възрастен човек трябва да има собствена преценка.
103
2
 
19
 
! Отговори
шмatka преди 2 години
Добре де ,скъсахте си гъсовети да ни убеждавате колко са безопасни противно на публикациите по света? Обяснете ни на нас прозтите какво има в тях - ама честно!?
102
4
 
2
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 122 Напротив, това са ваксини именно в класическия смисъл на думата. Проблемът е в това, че са още във фаза III на клинични изпитания (с нас) и се очаква да приключи до 2023-та година! Когато отпадне информираното съгласие, всичко ще е окей! И аз съм подписвал такива документи. Ама съм ги чел преди това!
101
0
 
0
 
! Отговори
do 117 Koko преди 2 години
ще кажеш ли кои издания, че искам да прочета а нз как точно да го напиша в гугъл за търсене
100
0
 
10
 
! Отговори
S преди 2 години
Ще докарате 70 процента, но на неваксинираните. Айде, бъдете здрави и Бог с нами!
99
4
 
4
 
! Отговори
Леша преди 2 години
До 125 -- Едуард Стърнс? Някакво светило ли е този англосакс, неспособен да се справи с живота извън благоприятната либерална среда, осигурена от правителството му, с цената на мъките на милиони хора от колониите, тормозени стотици години? Това английско недоразумение ще има проблеми навсякъде, където не е обгрижван от социалната система на кралицата си. Меките бройлери видяха какво се казва корав балканец на Дойран, той също е видял някои неща, да свикват.
98
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До до 111 Огромна популярност сред англичаните придоби очеркът на техния сънародник Едуард Стърнс, касаещ България. Под заглавието "Няма по-*** народ от българския". Той публикува своите впечатления, опит и разочарование от грешката да си купи имот в нашата страна.Може да прочетеш и тогава да ми говориш на мен, кой какво е искал да ми каже хахахаДа не се окаже прав човека.
97
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имах надежда, че президентът като военен, корава глава, няма да играе по свирката на СЗО и останалата мафия, но вече е ясно, че и той е на хорото.Ситуацията отново е народът срещу всички във властта.
96
1
 
9
 
! Отговори
бълрин преди 2 години
До: номер 104 Браво, радвам се че има и други трезво мислещи като мен! Това което научих още е, че повечето от тези ваксини имат пълно разрешение за употреба само в три държави по света: Австралия, Саудитска Арабия и Бразилия! Във всички останали държави е издадено разрешение за спешна употреба (emergency use). Не са ми известни подробности, но би трябвало в Австралия например да не се изисква "информирано съгласие"?
95
1
 
9
 
! Отговори
х преди 2 години
Казано е последните ще бъдат първи.Тва че не приемаш мнението на Такъв дето приема за нормално,да се чаткаш с. Баба си маика с и сестра си.(Англичанин) не те прави ***.Да те карат на сила,да те убеждават,че ваксата ще ти помогне,да ти орежат живота.Не е никак ок.Това не е за първи път,Испанския грип пропагандата е била ваксина или на воина.Сега е същото.Вече няма нужда от нас.Те една хрема немогат да оправят не Спин,не Рак. Ама веднага измислили ваксина спасителите.Стойте и гледаите....
94
0
 
1
 
! Отговори
Аз преди 2 години
На МЗто ли да вярвам или на чипа ми с 6G...?
93
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До българин --- Точно така, пробвайте и с по умерена пропаганда, мооже и да стане. Не ви ли писна, не разбрахте ли, че българите са най непокорния и умен народ? Няма значение какво вият платените coрocoгниди с години, никой не ви се връзва.
92
6
 
15
 
! Отговори
Kolo Kolo преди 2 години
Така е факт...чипове няма...чипа е в телефона виНо има т.н магнитен протеин в тези експериментални течности...не ги наричайте ваксини...защото..не са!Та въпросният протеин действа като антена ....и това не е илюзия..а факт..който вече 30 години е въведен в американската армия и по този начин се следят всички биометрични данни на войницитеДруг факт,публикуван в официални издания е ,че именно чрез него се контролира работата на сърцето,мозъка,епифизата и надбъбречните жлези..т.е поведението ви
91
8
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
Виждам, че има и други умни като мен. Да, правителството лъже за ваксините. Не, няма да ни управляват през 5G мрежите, случайно имам магистратура по радиоелектроника. И не, няма да ни чипира Бил Гейтс. Но ваксините са експериментални до 2023-та година. Най-вярно го каза д-р Трифон Вълков: Тромбозите при векторните ваксини са много редки, но за съжаление ги има. Тромбози от вируса се случват по-често, затова всеки има глава на раменете си да мисли. Затова се иска информирано съгласие.