МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип

Ваксините срещу Covid са безвредни и безопасни, заявяват от ведомството
280
МЗ убеждава: Ваксините нямат връзка с 5G и с тях не ни слагат чип
Снимка: БГНЕС

Ваксините, с които България провежда имунизационната си кампания срещу COVID-19, са преминали успешно и трите фази на клиничните изпитвания.

Те са разработени в съответствие със същите законови изисквания за фармацевтично качество, безопасност и ефикасност като другите лекарства, заявяват от МЗ на официалната си страница в социалната мрежа.

Науката е категорична, че ваксините срещу COVID-19 са безвредни и безопасни - те нямат общо с мрежата за пренос на данни 5G; не водят до безплодие; не променят човешкото ДНК; не заразяват с коронавирус; чрез ваксинация не се поставя чип в тялото на човека, се посочва в публикацията.

За да направят гражданите своя информиран избор, е важно да ползват достоверни източници и да бъдат критични към всичко, което четат в социалните мрежи и в интернет пространството.

Целта на Министерството на здравеопазването е в страната да бъде постигнат колективен имунитет, което означава поне 70% от населението да бъде имунизирано.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


280
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямат връзка, ама като мина близо до антена на телекомите получавам достъп до видеозаписите от брифингите на погребалните агенти. И то само след първата доза.
129
2
 
26
 
! Отговори
Додо преди 2 години
Въвеждането на Ковид паспорти е кощунство срещу правата на човека. Насилствен медицински експеримент, прикриван с глупости от рода на за ваше добро е - ще можете да пътувате с този паспорт. Долу ръцете от здравето и личното достойнство на почтените хора! Подлеци!
128
5
 
39
 
! Отговори
Кремена преди 2 години
Аз не съм анти-нищо. Просто не искам да ми натрапват насила медицински експерименти. Който иска да се ваксинира срещу ковид19, да го прави. Но не и да чи чете конско от някакъв измислен, морален пйедестал, че ако аз не се ваксинирам, то а съм заплаха за здравето на ваксинираните. Тоеа е крайна глупост, противоречаща си с тяхната теза (на ваксиниралите се) относно самата ефективност на ваксината.
127
1
 
2
 
! Отговори
до 172 преди 2 години
естествено някой се е загрижил за здравето ни, ние сме работна ръка, щом си такъв конспиратор и всичко е пари, нали по цял ден бачкаш за да изкарваш парите на някой. Ако работиш за себе си ок, ама си консуматор, купуваш неща с пари, някой печели, или плащаш данъци, пак някой печели. Няма логика в казаното от теб. Нали сме роби, още малко ще ни сложат роботизирани крайници за да може да работим повече
126
2
 
24
 
! Отговори
реалнафантазия преди 2 години
Миналата година, ако помните се говореше, че ще починат около 60-70млн. души от световното население... засега няма такива очаквани, освен ако след 5-10 години не починат много хора заради странични ефекти от ваксината или останат с тежки последици.Ще поживеем и ще видим кой прав кой крив е бил за ваксините. За съжаление всичко опира само и единствено до пари, ако случайно мислите, че някой се е загрижили за здравето ви... :)
125
8
 
5
 
! Отговори
до 165 преди 2 години
Мии имаше мерки, хората не излизаха, работиха от вкъщи, носим маски, има диспенсери за десинфектанти повече от кошчета за ***, ти колко смърт си представяш за пандемия, изр0д. 3 милиона са ти малко ли, явно не си медицинско лице и смъртта я гледаш само по екшън филмите. 3 милиона умрели хора от вирус, стегни се малко, фронтална лоботомия ли имаш или си наркоман декортикиран
124
3
 
18
 
! Отговори
Киро Хикса преди 2 години
Най-смешното, ако не беше трагично, е как зомбитата, които са замотали ръкав и са поели отровната спринцовка, сега се мъчат в някакъв buyers remorse и искат абсолютно целокупно и до един всички останали да се инжектират с отровната игла. Дори и децата! Защото, поемеш ли веднъж джуса на Бил Гейц - връщане назад няма. Твой си е завинаги! А виновен си си само ти! Защото твоите решения са те довели до иглата.
123
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като ги изтестват добре на 4G ще ги свържат и с 5G, а и с експерименталната 6G.
122
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не забелязахте ли, че след масовото ваксиниране, подслушването у нас стана по-лесно.
121
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 138Kaкво можеш да направиш? Хората са склонни да повярват на шамани, гледачки, но не и на лекари и учени. Хората си вкарват сами всякакви отрови в организма под различни форми и въобще не се вълнуват, че ако в момента нямат проблеми, след време може би...Така, че няма смисъл да се спори, а когато чуя чипове и просто съм до тук....
120
1
 
21
 
! Отговори
От Селоооуу преди 2 години
Не карайте народа със сила на ваксиниране. Грехота е
119
2
 
19
 
! Отговори
Додо преди 2 години
По абсолютно всички стандарти - писани и документирани, на международното право, т.нар. Ковид ваксина е медицински експеримент, поне до края на март, 2023 година. В момента се извършва насилствено медицински експеримент, форсирайки хората да участват в него. Това е престъпление, при това много тежко, по т.нар. Нюрнбергски закони, което пък показва, че те са абсолютен фарс. На никой нему пука нито за вас, нито за децата ви!
118
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз съм се закачил на 4G и забелязах, че напоследък мобилният интернет много лагва. Да не би трафикът от чиповете да се е увеличил преди да го пренесат на 5G.
117
2
 
0
 
! Отговори
До 155 преди 2 години
Ти си най-интелигентния човек в днес.бг !!! Рядкост рядкост
116
6
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: 141 Чел съм диостатъчно лекари и нямам време да ти се обяснявам. Аз също не се ваксинирам с противогрипни ваксини но това е друга тема. Да го кажем така: Щом не са задължителни ваксини, никой не може да ви агитира ако не искате. Но евентуалните ползи от тях не са измислени, просто всеки трябва да прецени дали би имал полза сам за себе си. Агитацията и пропагандата са вредни - има нужда само от разяснителна кампания!
115
2
 
10
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Хм, същите, онези, които ни казват, че нашествениците от Третия свят, дошли да изнасилват, колят и ограбват европейците-християни са горки, изстрадали бежанци, както и че Исляма е религията на мира и любовта, сега ни казват, че Ковид ваксата е безвредна и предпазваща и горещо, ама много горещо ни я препоръчат почти насилствено. Хм.. интересно.
114
1
 
2
 
! Отговори
До българин преди 2 години
Не са експериментални обаче
113
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като започнат да ти казват какво няма, но мълчат какво има, беж надалеч. Без консерванти, без подсладители, без чипове...
112
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вярва ме ви гадове )
111
4
 
3
 
! Отговори
българин преди 2 години
До: номер 138 Така е, и така трябва да бъде!!! Защо според теб обаче възникват такива спорове? Ами заради лъжите! Трябва да кажат истината: Ваксините са експериментални, до 2023-та година. От Астра например може да получите тромбози, макар и много редки, но от коронавируса също може да получите тромбози, които са по-чести. Затова подписвайте - съгласни ли сте да ви ваксинираме. Така е редно. И така е честно. Без лъжи и увъртания.