Новият шеф на НЦЗПБ за пенсионирането на Кантарджиев: Шок!

За Ива Христова успехите на Центъра се дължали именно на него
44
Новият шеф на НЦЗПБ за пенсионирането на Кантарджиев: Шок!
Снимка: БГНЕС

„В Националния център за заразни и паразитни болести винаги ще има място за проф. Тодор Кантарджиев“, каза проф. Ива Христова, която пое ръководството на звеното след пенсионирането на Кантарджиев.

Тя определи новината като шок.

Още по темата

„С него работим повече от 10 години заедно. Минали сме през много успехи и битки и лично на мен ми дойде като гръм от ясно небе“, каза Христова.

По думите ѝ успехите на НЦЗПБ през последните години се дължат основно на Кантарджиев. Тя го определи като доказан експерт с широки, енциклопедични познания и отличен организатор.

„Ние сме работили като тандем много дълго време и за мен ще е удоволствие да работим така отново“, каза още Христова.

Междувременно трети ден протест в защита на проф. Тодор Кантарджиев. Колегите на пенсионирания директор настояват той да бъде върнат на поста му.

Според тях той е добър професионалист и човек, който е работел всеотдайно. Те бяха категорични, че ще продължат с протеста, докато искането им не бъде изпълнено.

Над 2000 души са се включили в подписка, с която се настоява решението за пенсионирането му да бъде отменено.
„Искаме да си върнем директора. Той е велик човек, искаме да остане на работа и да помага на нацията. Всички сме доволни от него, доказан човек“, каза служител в НЦЗПБ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пожизнен директор? Това звучи смешно.
9
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Като лекар никой няма да го знае, друго си е да си директор и да владееш човешки съдбини.
8
11
 
13
 
! Отговори
Надя преди 2 години
Аиде стига рева за доктора ,достатъчно се нагушиха ....
7
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква невероятна футболна драма!
6
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И новата шефка няма да се заседи дълго на мекия и удобен стол на бай Тодор. Само докато се проведе конкурс за нов директор, както е в белите и развити държави на Запад!Крайно време е България да стане бяла държава! Да се отървем от калинките!
5
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази драматична сапунка с професор Тодор Кантарджиев много ми напомня за драмата с един друг професор - Божидар Димитров.Само че беше професор по история, а в историята няма такива яки кинти както в медицината. Затова драмата не беше чак такава.
4
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лъжели, плашели - ами като сте кухи *** ще ви лъжат, то тук мерки реално не е имало и реално имаше истинско затваряне за всичко 2 седмици първата вълна. Тук сме с най леките мерки, но съответно това се отрази после на бройката болни и който не се опази го отнесе.
3
20
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко па да е можещ на 70 години почти
2
22
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кво ни занимавате трети ден с тоя, голяма работа станало пенсионира се и толкова. Аре ся най големия специалист, по скоро щом се е продал на шайката ме съмнява що за профи е. Резултатите на продажния щаб също говорят за себе си , едни от най -лошите резултати в Европа, а ако нещо е станало както трябва, то е въпреки тях. Като иска да работи като лекар, преподавател и т.н. никой не го спира, къде пише, че трябва да е началник до живот. Цялата шайка да влиза в затвора. Не ми дреме за тях.
1
23
 
32
 
! Отговори
ФАКТ преди 2 години
Жалкия фигурант не харесва умните и можещите!!!

Спонсорирани публикации