Драганов убеден: Германците ще се върнат да почиват у нас

Какви условия трябва да създадем за туризма?
Обновена: 21 юни 2021 22:20 | 21 юни 2021 22:20, Веселина Йорданова
39

Още по темата
С какво можем да привлечем германските туристи?

Ще си върнем немския турист, от Германия имаме хора, които идват над 35 г. последователно. Те са готови да стартират, когато условията позволят. Дано по-скоро създадем бързи коридори, понеже имаме възрастни хора, майки с деца и целта е създаване на условия. Това каза за предаването "Денят ON AIR" председателят на Института за анализи и оценки в туризма доц. Румен Драганов.

Според него, ако тези хора стоят и чакат над 2 часа, те трябва да получават кафе и сандвичи.

"Политиците трябва да създадат условия, по-добре е хората да работят и да не се създадат недоволни туристи без никаква криза", допълни той за Bulgaria ON AIR.

От думите му стана ясно, че е нужно политическо решение - да има условия за хората.

"В момента имаме уникални туристически курорти, без нито един разболял се в срока на пандемията. Апелираме за създаване на организация", подчерта събеседникът.

Той е на мнение, че като нямаме международни пристигания, трябва да се плати.

"Ние плащаме милиони за тези почивни станции, когато са празни в месеците, извън летния сезон. Самолетите, които цяла година стояха празни, не можеха да литнах, ще станат празни и е изпаднат в много дълбока криза. Проблемът с авиацията е голям. Които и да са политиците, нямат друг шанс, освен да дадат зелена светлина", обясни Румен Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
4
 
! Отговори
Да бе да... преди 2 години
Нали ги гледам швабчетата, нямат пара за леб и вурст, и ходят окъсани... Щели да се върнат...
9
0
 
12
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Слънчака привлича с относително евтина дрога и женска плът, които са абсолютно достъпни, с денонощни гуляи и партита и с мълчаливото съгласие и пасивност на органите на реда към пиянските изцепки на англичаните. Хвърлят бутилки, чупят витрини и никой не ги закача, трябва да наръгаш някой, че да те приберат. Е кой човек над 30г с деца, ще дойде от Германия в тая бетонна дрогопиянска лудница?!? Тука е за тийнейджърски изцепки в стил последния ергенски запой.
8
0
 
11
 
! Отговори
мале преди 2 години
4 бондака за Обзор? WTF!?
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо точно германците ще се върнат на почивка у нас според Р.Драганов, а не руснаците или англичаните?
6
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Цените за германците едни, а за българите х 2!!!!Тази година всички оферти за почивка на Черноморието са с 35-40% повече от 2020!!!! Интересно Защо?!?!?! За да плачем за Помощи или да се чешем защо бягаме към Гърция и Турция.... За пример добър хотел в Обзор - миналата година 2940 лева за 7 дни, тази 3890!!!! Да се чудиш на коя планета живеят Хотелиерите!!!!!
5
0
 
5
 
! Отговори
Мда ще се върнат, преди 2 години
Децата ни ще отидат да видят баба си за две седмици.
4
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гладна кокошка(Драганов)просо сънува!
3
0
 
5
 
! Отговори
Германец преди 2 години
Аз, още по-убеден: Ц
2
2
 
20
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Пффффф хахахаха, ще се върнат мноУ ясно къде ще ходят. Гърците и турците тръпнат в ужас. Даже милионерите от Монако масово продават имоти и купуват яко клетки в Слънчака, руснаците си скубят косите, че са се изнесли, а скромните *** хотелиери, обещават да не застрояват повече дюни и да свалят цените на чадърите.Ще стане то ще стане. Славен летен сезон ни чака.Гладна кокошка просо сънува.
1
0
 
5
 
! Отговори
спасителя преди 2 години
искаш ама..