Губят се последните 13 секунди от полета на майор Терзиев

Възникнал е технически проблем при разчитането на черната кутия
25 юни 2021 08:20, Нели Христова
163
Губят се последните 13 секунди от полета на майор Терзиев
Снимка: БГНЕС

Все още не са свалени данните от черната кутия. Възникна технически проблем - скъсан е лентов кабел и трябва да бъде доставен нов. Ще се обърнем към производителя, той е в Украйна. Опасяваме се, че има части от платката, които са разхерметизирани и с възможни проблеми. Надявам се до дни информацията ще бъде свалена. Това каза пред БНТ служебният министър на отбраната Георги Панайотов.

"От кутията биха станали ясни всички параметри на полета - скорост, параметри, траекторията на машината, дали пилотът е предприемал действия в последния момент. Установени са всички данни освен за последните 13 секунди. Губят се последните 13 секунди от действията на майор Терзиев", добави той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
miteto e pratil sms da go dumnat i da spasi shefa si rradev ot vajen svidetel na nakazatelnia process srestu rradev za ogromni zloupotrebi s slujebnata pozicia v bg armia i vevese ...savsem prosto...s voenni igri i postanovki halturi kriat istinata ot bg narod suveren, deto plasta miliardi levove na korumpirani generali na korumpirana bg armia za bolshoi voenen teater v mirno vreme...
97
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да липсват последните 13 секунди от полета на военен самолет при бойна задача - все едно нямат нищо.
96
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен104Братовчед ми е пилот и е на много различно мнение... Затова казах, че много специалисти и разбирачи. Не пиша и не чета по форуми. Случайно погледнах и ми направи впечатление, че българина разбира от всичко! Това политика, медицина, математика......Затова в нормалните държави всеки се занимава с това в което е добър и има резултат.
95
9
 
5
 
! Отговори
Мене преди 2 години
Колко нещастен човек трябва да си и колко злощастен начин на живот трябва да водиш като постоянно си мислиш, че някой те лъже, *** иска да те "преметне" с нещо. Жал ми е за вас !!!!
94
0
 
16
 
! Отговори
:) преди 2 години
Логично е, има нещо което не искат да знаем. Няма как едни данни да са записани в един чип той да е здрав, а в друг чип последните 13 секунди и точно той да е дефектирал разбираш ли ... Излезте бе хора кажете го в очите като мъже, нали уж военната дициплина ви учи на това или май не сте мъже, кажете си "ще скрием от вас истината... ".Не боли толкова ли е сложно.
93
0
 
6
 
! Отговори
Да преди 2 години
Да сваля от жигулито да им услужа?
92
0
 
15
 
! Отговори
Мдаммм преди 2 години
Естествено, нали там в истината, а не липсват 13 секунди докато излита?Сега печелят време каква версия да скалъпвт, с тоя кабел още 2-3 седмици, че ако се наложи и от Китай от алиекспреса, сега кораби няма, бавно става, после август, летни отпуски
91
0
 
21
 
! Отговори
Глупак преди 2 години
За *** ли не вземате /може би/ Предполагам имате поне 100 кутии извадете от там лентовия кабел и вижте... или пък всеки завод за платки може да ви го направи за час време... --- ще чакаме Украйна, глупости.. Истината някога ще излезе, но жалко за момчето. Светла му памет...
90
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еха нищо ново в България! Пак се замете случилото се, защота мирише на скандал мащабен! Сега ще гледаме мелодрами кое, как и къде се е случило...Слуховете пак се оказват верни.
89
0
 
10
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Странно...
88
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как така става, че сме специалисти по всичко? От всичко разбираме и само бисери ръсим...
87
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Търсете отговорност Не се доверявай на дефектиралата мишена,това е стъкмена версия с която да обвинят пилота. Преди това трябва да се отговори на въпроса Имало ли е експлозия? Ако е имало откъде накъде е посоката на експлозията? Защо пилота не е катапултирал? Къде е катапулта? Къде е тялото на пилота и в какво състояние е то?
86
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те само по отломките са разбрали кога и как се е разбил самолета. Баламосват ни...
85
23
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кремъл свали самолета и сега се опитва да го припише на друг.Русия е уббиец и враг на всички!
84
1
 
23
 
! Отговори
Търсете отговорност преди 2 години
Не очакваме военните да признаят нещо. Ще лепнат вината на майора. А на всички ни е ясно, че щом нещата не са се случили по план и мишената е дефектирала, стрелбата е трябвало да бъде прекратена от командващия учението и животът на пилота щеше да бъде спасен. Сега обаче ще спасят поста на някой *** с пагони, седящ зад миризливото си бюро!
83
6
 
15
 
! Отговори
SS дo Анонимен[#91] преди 2 години
SS дo Анонимен[#91]Tо ако е от Русия, досега щеше да се разтръби... ама май е от други...
82
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свалиха го от Русия, не чакайте 10 години да го признаете!
81
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това го знаех че е така още преди да намерите черната кутия. Дайте ми няколко отломки от самолета и със сигурност ще ви кажа откъде е станала експлозията отвътре или отвън без да съм експерт. Ама и това не смеете да кажете.
80
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имах си аз да сте намерили или да разкриете всичко!
79
0
 
15
 
! Отговори
Щерю преди 2 години
Понякога 13 секунди в живота са едно нищо, а друг път - всичко...