Моторист загина след тежка катастрофа в София

Инцидентът е станал в Люлин
27 юни 2021 21:03, Нели Христова
101
Моторист загина след тежка катастрофа в София
Снимка: БГНЕС

Моторист загина на място при катастрофа в София, съобщават от БГНЕС.

Тежкият инцидент е станал на кръгово кръстовище в столичния квартал "Люлин" 2.

На място има полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


101
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
4
 
9
 
! Отговори
Barbaron преди 2 години
Така да започна оттам, че аз съм моторист. Да градско вече не карам ходя само на писта. Айде сега да не слагаме всички мотористи под един знаменател. За миналата годита има сигурто 5 човека загинали на мотор и 463 загинали и 7100 ранени с кола? Кои са по-опасни в тоя случай ако теглим чертата?Опасните са тея дето не спазват закона, тези които си мислят, че той не е за тях. Такива има и мотористи и автомобилисти, и пешеходци. Това да се разваш, че някой човек е умрял .... без коментар.
73
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
такива да ***. Вече ми писна, те всичките хварчат като луди и после ние не сме ги пазели. Хайде, стигнал за където е бързал.Да беше карал с 50 щеше да е само с охлузвания. Адски нагли създания са това мотористите и подлагат нормалните хора на постоянен тормоз - то не са гонки, реяаня и форсирания на светофарите, не са луди изпреварвания, не са дивотииБАСТА!
72
10
 
13
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Уважавам донорите на мотори - поне служат за поправки на нормалните хора!
71
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един пътен терорист по-малко.
70
7
 
13
 
! Отговори
Sofia преди 2 години
СЕФТЕ
69
9
 
17
 
! Отговори
Пиян - залян преди 2 години
Един шумопроизводител по-малко ! Комплексарите -мотористи в Люлин си правят гонки и тормозът от това е голям , та дано има негови последователи не само на кръговото....
68
2
 
3
 
! Отговори
До d55 преди 2 години
Ами при майката сме тръгнали, да изкараме по някой лев, да си купим хубави коли!
67
28
 
6
 
! Отговори
DussetO преди 2 години
Всеки втори кара друсан и пиян.., един бил подтиснат, на друг жена му се кле..ЦК.а И видиш ли.., затова пияни карат КОЛИ..., иначе мотористите са ви проблема
66
6
 
27
 
! Отговори
ROTTEN. COM преди 2 години
Качете снимка с трупа, да видим дали ще има някой да кара над ограниченията в следващите 2 седмици.
65
6
 
26
 
! Отговори
Имал е избор преди 2 години
Можел е да кара с 50 зад някой автомобил, нали така? Кой му е виновен? Нали не очаквате да ми стане тъжно?
64
11
 
27
 
! Отговори
Засичай моториста преди 2 години
Кво се правят на важни тия, карат с по 200 над ограниченията - ние да сме ги пазели. Засичайте ги. Даже ако правят проблеми ги стреляйте с пистолети. Кви са тия своеволия на пътя - да не сме дивия запад? Никой не е длъжен да умира заради някакви комплексари, които така или иначе си висят червата по мантинелите.
63
7
 
41
 
! Отговори
До мотористите преди 2 години
Голямо геройство ли е да минеш с 200 км над ограниченията покрай Рено с 2 деца и жена в него? Направо всички са уау в колата. Мина Супермена на републиката... АРЕ БЕГАЙТЕ ОТ ТУКА
62
5
 
31
 
! Отговори
Само Факти преди 2 години
От 1000 моториста, 3-*** излежават присъда и тва е ако ударят дете в пешеходна зона. Правят каквото си искат до смърт. Това са 1000 човека които никой не ги е питал защо са допуснали подобна безотговорност и всичките си почиват в ковчези. А колко са избили? Много е мъжко да караш с 300 - докато не ти разцепи колата с жената и децата вътре. Много е яко до тоя момент. Ама после - погребения. Айде стига вече.
61
5
 
22
 
! Отговори
Проблем преди 2 години
Проблема е, че мотористите никога не лежат никого, защото не стигат до там. Смело и безотговорно се напъват в трафика, ще кажеш че голямо геройство правят.
60
5
 
11
 
! Отговори
Дупки по паважа преди 2 години
Един мотор с 200 км/ч прелита над дупките и не ги усеща. Нормалния гражданин, ако спазва закона и се съобразява с пътните условия, трябва да спира чат-пат. И после да лежи моториста, дето е наясно, че може да не се прибере. Ама като си моторист е лесно - не лежиш никого. То за това е голямо геройство.
59
7
 
20
 
! Отговори
Попа преди 2 години
Ех, ще има тежка гъзария на гробищата сега. Ще опявам с чалга.
58
6
 
30
 
! Отговори
Пистов Мотор преди 2 години
Дайте да си го кажем - имаш пистов мотор, ходи на пистата. Не карай по пътищата, строени от ГЕРБ. (Освен ако не си камикадзе)
57
5
 
19
 
! Отговори
Пази моториста преди 2 години
С толкова дупки - моториста ли да пазим, колата ли? Те колите не са много евтини, че да не ги пазим. Ако някой се е засвяткал със 240 зад мен, докато заобикалям дупка.. кой е виновен, ако държавния служител и проектанта са били пияни и корумпирани по време на строежа? Гатанка. Задачка-закачка
56
5
 
16
 
! Отговори
Това да е за урок преди 2 години
Който има пистов мотор, да ходи на писта. Иначе - ей тва го чака. Не защото не може да кара, а защото другите не могат... и пътищата са зле. Дано да го проумеят повече мотористи с пистови мотори.
55
2
 
19
 
! Отговори
рашков с дворците преди 2 години
там си правят състезания всяка нощ, чуват се на повече от километър, кара се с 300, полицията не знае нищо