Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“

Това се случи от третия опит
Обновена: 2 юли 2021 13:29 | 2 юли 2021 11:23,
53
Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“
Снимка: БГНЕС

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път.

Промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Още по темата

Припомняме, че Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Заради тези договори беше сменено и ръководството на АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
2
 
! Отговори
Отврат преди 2 години
Всички са се вкупали и не пускат кокала. По логиката им,ако собственика уволни някого,но той обжалва в съд....докато се гледа делото....а,този период може да продължи и 10 години....уволненият директор ,без да е директор , ще управлява дружеството. Е,сега на всеки е ясно,защо няма чужди инвестиции.
38
1
 
4
 
! Отговори
Евала Комитова преди 2 години
изчегъртай ги герберунгелите!
37
4
 
4
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
А кога ще успее да си изчегърта някоя гънка на гладкия мозък, хиена червена, Бузлуджа ли ще възстановяват с тия милиони или ще си боядисат партийния дом и ще му кичнат рубинената петолъчка, след като изхвърлиха НС от там? Щото Хемус е за всички, а БСП се мръдват само за себе си. И то да си напълнят гушите без нищо да правят, но да ограбят труда на другите и да присвоят чуждо. Сега Хемус престана да съществува, честито северна България!
36
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До колко месеца да очакваме промяната, щото 30 години си минаха и все я чакаме?
35
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябва пълно изчегъртване на крадливите герберюги.
34
4
 
4
 
! Отговори
Кико преди 2 години
Крадлива Кукла на конци?
33
15
 
7
 
! Отговори
Dinosaurus преди 2 години
Остава им една седмица на червените мухи, затова хапят като за последно. После тая ще я оправят в Сливенския за злоупотреби в особено големи размери и в изллючително кратки срокове. А в северна България да впряга конете в каруцата, скоро Хенус няма да се случи, нито АМ София-Видин, нито АМ Русе-Велико Търново.
32
3
 
6
 
! Отговори
Autobahnkosten 1 kmG преди 2 години
ВНапишете заглавието в Гугъл и ще разберете,че в Германия през 2015 строителството на 1 км автомагистрала в Германия е между 6 и 20 МИЛИОНА ЕВРО, като може дори и да стигне 100 милиона ( като отсечката от 3.9 км А100 магистрала през Берлин) .Ха сега да вземем средната стойност 10 милиона евро на км,умножете я по оставащия непостроен участък от автомагистрала Хемус от 250 км и ще получите 2.5 милиарда евро= 5 милиарда лв,а Автомагистрали са получили авансово 1.9+1.7 милиарда= 3.6 милиарда лв...за 250 км!?! Комитке- вземи ти и тези около теб да прочетеш тук- онуй и да не ставаш за смях в несръчн
31
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доста злобна и изнервена изглежда, колкото и да работи уж за нас парите се пренасочват от един джоб в друг и ние нищо няма да види, а за магистрала няма да има и ще има осъдена държава в Страсбург.
30
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 31 - Тая женица спаси около 1 млрд лева да не бъдат откраднати! Комитова е ВЕЛИКА
29
0
 
4
 
! Отговори
Жорко преди 2 години
Както дерматологино и поетично го е описал ДДТ по-долу, нещата са гноясали - и тези и онези, и всички сме циреи дето си ги избираме и преизбираме без памет и понятие за истински капитализъм... Що сме толкова прости? Сигуно щото ни мързи да мислим.
28
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тая женица умира от кеф,че спря строежа на Хемус!
27
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ура! С тази смяна ми стана по-добре на физическото, психическото и финансово благосъстояние! Те това чакахме 2 месеца! Каква борба беше!!!!!!
26
13
 
12
 
! Отговори
ДДТ преди 2 години
Близък е момента след изборите,когато ГЕРБ ще се спука като цирей. Ще последват и съдебни дела,осъдени, затвор.Тогава почти всичките му сегашни избиратели ще се срамуват кой им е бил кумир,а на въпроса "Ти за кого гласува миналата година?" скромно ще отговарят "Не помня".
25
0
 
4
 
! Отговори
Пеевски преди 2 години
ДПС никога не го е виждало, майка му се отрече от него, Мая се пошегува за него...а човека дори се отказа от европарламента, защото родината се нуждаела от него...
24
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко хиляди работници остават без работа покрай магистрала Хемус?На кой му пука за тумба роми, които ни крадат парите и строят некачествено?!?!?!
23
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В момента ГЕРБ битуват в неизяснено агрегатно състояние. Лидерът им очевидно е нефункционален, а какво ще стане след неговото оттегляне - това си остава неясно. Натискът на американските санкции тепърва ще започне да се усеща: ако кредитите към фирми от списъка "Магнитски" станат изискуеми и ако има и нови лица, добавени към него, управленско-икономическата мрежа на ГЕРБ ще започне да се разплита със страшна сила. Като добавим към това и един изборен резултат, който едва ли ще е впечатляващ, в групата на ГЕРБ определено ще са налице условия за разцепление.
22
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гърбавите вилнеят от 12г а коментират служебно правителство от месец и половина, малко няма връзка май?!?!? Що се занимавали с герп, а не управлявали държавата, ами много просто, герп са престъпници и преди да продължим напред трябва да бъдат отстранени и вкарани в затвора. Това не реваншизъм или както го наричате. Това е отговорно поведение към народа, едни крадливи мутри да бъдат разкарани, осъдени и провесени.
21
3
 
12
 
! Отговори
ЕВРОПОЛ нищи- Комитк преди 2 години
ВЕВРОПОЛ нищи- каква е съдбата на двете КЪЩИ за ГОСТИ,вдигнати от доц.Комитова с парици от еврофондовете?! Дали наистина са къщи за гости или кат ала Манолев са КЪЩИ ЗА ТЪЩИ,две китни къщурки на Черноморието с три липи отпред?? Отговор от Комитката все още не е получен от Комитката,защо ли се туткай тя ...гиздава ми убавица:)))
20
9
 
8
 
! Отговори
DAWEDA преди 2 години
ИНТЕРЕСНО МИ Е ЗАЩП ГЕРБЕРСКИТЕ ТРОЛОВА ИЗПОЗЛВАТ ДУМАТ "КАЛИНКИ" КАТО ТЯ Е НАРИЦАТЕЛНО ЗА НАЗНАЧЕНИТЕ ОТ ГЕРБ НЕКВАЛИФИЦИРАНИ ЛИЦА... ТЕ ТАКА СИ ПРИЗНАВАТ, ЧЕ ТАКИВА ЛИЦА СЪЩЕСТВУВАТ!