Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си

Здравният министър заяви, че подписът му е бил фалшифициран
Обновена: 18 юли 2021 16:27 | 18 юли 2021 16:05, Нели Христова
225
Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си
Снимка: БГНЕС

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение. Това заяви д-р Христина Каменова от „Пирогов”.

Още по темата

„Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение”, каза тя.

„Нека докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи. Пред собствените ми очи е подписал абсолютно всичко”, допълни Каменова.

„Дали пациентът ще остане на легло - това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация”, обясни още тя.

И допълни: „Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта и след това е преценено къде да се лекува”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Познавам няколко човека, които имат поне 2-3 различни подписа. Съпругата на д-р Кацаров е била с него и може да обясни какво се е случило.
81
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко нощи не спят вече. По - добре ужасен край, отколкото ужас без край. Айде да се свършва по - бързо, че и на мен ми писна и почнах да ги съжалявам.
80
3
 
10
 
! Отговори
Експерт преди 2 години
Проблемът е много дълбок. Кацаров е подписал едни документи с невярно сдържание знаейки и за понататъчните последствия, източване на здравна каса и затова трябва да понесе и наказ. отговорност. При всички случаи Пирогов е източвал пари от здравна каса, но това не е ставало без знанието на пациентите, които са подписвале формуляри с невярно съдържание само за да платят по-малко на болницата. Парите идват или от пациенти или чрез фалшиви клинични пътеки от здравна каса.
79
2
 
7
 
! Отговори
иван преди 2 години
За какви лъжи се говори на този пост,а какво ли става в Министерството му,е затова здравната система е с скорост на таралеж,а всеки ден умират хора личния пример, лекарите в случая са направили прекалено много обгрижели са го,а обикновения човек умира,за благодарност с лължи и *** маниер-"министър"да чакаме оправия,позор за Булгария.
78
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом толкова скачате,значи има нещо гнило.
77
5
 
19
 
! Отговори
радев = грабеж преди 2 години
нека хората добре видят какво представляват министрите на радев и слави трифонов, даже коментар не трябва те сами ще се *** пред всички
76
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бе кой се интересува от видеонаблюденито ви бе търгаши! Къде ви бяха тези наблюдения като крадяхте , А?
75
1
 
8
 
! Отговори
До 81 преди 2 години
Какво видеонаблюдение след 6 месеца? Даже и в банка няма да ти пазят записа 6 месеца
74
7
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
та по-късно научих,че са използвали подписа ми ,личната ми карта и ситуацията да ИЗЦОЦАТ яки кинти .."ПО НЕКАКВА ПЪТЕКА"!...Е,понеже не взеха нищо от мен,подминах тоя случай..Но ми става тъжно като виждам всеки ден,че това си е ПРАКТИКА,и то МАСОВА..
73
5
 
13
 
! Отговори
НПО преди 2 години
Не обичаме НПО, но харесваме Кацаров, който е в управата на НПО от много много години, и го харесваме защото сме народ, който обича да тъпче лекарите си и се радва с истинско задоволство пред това да бъде почернено името им. Да ги държим със заплати колкото на хигиенист в хипермаркет, да ги гледаме с лошо ако имат хубави коли като служебни коли в големи фирми поне, и да им припомняме ХИПОКРАТОВАТА КЛЕТВА всекидневно.
72
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Виждате ли какви са ни управлявали и какви искат да ни управляват...???? А после ние сме били опростачени. Не ги слушам и гледам отдавна. Жалко, че ги натрапват ежедневно по медиите.
71
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
най *** е че не само е подписал но го има и на камерите записан , но нека първо се увърти в лъжи радевия лъжльо и крадльо
70
3
 
7
 
! Отговори
JJ преди 2 години
Болницата е с видео наблюдение, логично е да се снемат записите и да се види, дали министъра е бил там по това време, и в кои стаи и кабинети е влизл. Съответно с кои лекари се е срещал. Оттам трябва да се тръгне, за да се прецени кой казва истината и кой лъже ...
69
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе надявате се да ви се размине, ама защо си мислите, че средностатистическия българин е роден и.д.и.о -т? Аре сега пък тоя забогатял, пък аз не можах..
68
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С това ли трябва да се занимава служебното комунистическо правителство? Виждаме, всички министри по един или друг начин се опитват да оплюят и злепоставят правителството на ГЕРБ. Знаете по чие нареждане е това, само и само да се свали доверието от ГЕРБ. Защо беше нужно и да уволняват толкова много хора на ръководни постове? Това не е в правомощията на служебното правителство.
67
8
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
"Бялата Мафия" действа така!!!..С мен се случи същото..Имах малък проблем и "джипито" ме попита:-"Готов ли си да полежиш в болница?"..Рекох:.А,не,докторе,само това не!..Той вика:-"Нема нищо,отиваш там /в отделението на жена му/ и това е"..Отидох..Взеха ми кръв,направиха ми екг,там и друго,и накрая ми поднесоха цял ферман от "ПРОТОКОЛИ",които аз подписах БЕЗ ДА ИМАМ ПРЕДСТАВА за какво се отнасят!..ТОВА поискаха от мен и понеже бързах да се отърва от тях,ги подписах и си заминах..По-късно научих,
66
0
 
5
 
! Отговори
Частните болници преди 2 години
Са чисти като сълза. Там не крадат от НЗОК.
65
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой казва истината и кой не, няма да разберем. Важното е, че по време на пандемията едни са направили добри пари, за сметка на други. А редовите лекари отнесоха и ще отнасят цялата отговорност и натовареност на ужаса ковид, но за малко заплащане. Мисля, че можем да съдим, когато нашите лекари се изравняват по заплащане с колегите си по света. И тогава ако има грешка или каквото и да е по вина на лекаря, строги санкции. Тук едни си правят незаконни трансплантации и само уволнения. Изпусната работ
64
0
 
8
 
! Отговори
Hellooo преди 2 години
Голямо шоу голям цирк в тази държава и при това "без пари"...
63
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нямам доверие на президента и като знам от кого е назначен Стойчо Кацаров ми е ясно че сега лъже защото уволни професор Балтов съвсем произволно единствено заради кампанията на ИТН за изчегъртване. Сигурен съм че съдът ще се произнесе срещу лъжата на Кацаров.