Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си

Здравният министър заяви, че подписът му е бил фалшифициран
Обновена: 18 юли 2021 16:27 | 18 юли 2021 16:05, Нели Христова
225
Лекар от "Пирогов": Кацаров подписа пред очите ми документите си
Снимка: БГНЕС

Стойчо Кацаров подписа пред очите ми всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение. Това заяви д-р Христина Каменова от „Пирогов”.

Още по темата

„Стойчо Кацаров беше изпратен от мен от началника на клиниката доц. Атанасов със своята съпруга да бъдат прегледани и той евентуално да бъде приет и хоспитализиран на легло във вътрешна клиника. Нетърпеливо изчакаха своето влизане. На пациента му беше направено ЕКГ, бяха му вези всички кръвни изследвания, беше направен и скенер на бял дроб. След което пред моите очи той подписа всички необходими и задължителни декларации за хоспитализация в болнично заведение”, каза тя.

„Нека докаже по какъв начин друг е подписал собствените му документи. Пред собствените ми очи е подписал абсолютно всичко”, допълни Каменова.

„Дали пациентът ще остане на легло - това решава началникът на клиниката спрямо всичко, което е правено. Те са преценили, че може да бъде оставен на домашен престой. По негово желание той не е останал да пролежава в болницата за дните на хоспитализация”, обясни още тя.

И допълни: „Подписал е всички документи за хоспитализация. Бил е съгласен, минал е и през регистратурата, където е сканирана личната му карта и след това е преценено къде да се лекува”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
13
 
! Отговори
?!? преди 2 години
Е тоя не знае какво подписва, за това ли го е назначи Радев да подписва без да чете?Добре си подбира министрите Радев, ама тоя ще ни излезе през носа. Дойде ли още една вълна Радев ще носи отговорност.
21
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че то не само в Пирогов точат касата по този начин,това е повсеместна практика във всички държавни болници.
20
9
 
9
 
! Отговори
:-) преди 2 години
Кацаров "лъже", обаче от Пирогов прибраха парите от клиничната пътека :-)
19
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Болниците не лекарите рекетират пациентите защото е законово да си плащаш за избор на екип санитарка с надеждата че ще дойде за консумативите които исвен че се заплащат се и носят от пациентите в болниците Така че това което казвате е така но не Ви рекетра лекарят а болницата в която работи Излезте всички които сте доплащали на протест освен това преди да приемат някого в болница му искат всички изследвания които болницата трябва да направи
18
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Щом политиката влезе в здравеопазването лошо ни се пише. Успех на всички, не мисля, че ще има печеливши!
17
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи Кацаров е подписал документ за оставане в болница. Обаче той е отказал. Но въпреки това болницата е дръпнала пари от касата все едно той е останал на лечение. Така ли да разбирам?
16
14
 
8
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Има начин всичко да се разбере. Може да се направи графологична експертиза на подписа, може да се види дали ксерокопието от личната карта не е копие на ксерокопие от предишно пролежаване и на лъжеца да се повдигне обвинение в съда. Като адвокат Кацаров е наясно с това и е спокоен. Пироговци обаче са супер изнервени. Да внимават много, защото едната страна здраво ще си изпати за назидание.
15
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Кой взе парите Пирогов или Мичурин :)))
14
2
 
4
 
! Отговори
дядо Йоцо, преди 2 години
ЗАЩО СИЙКА УРЕВА БОЖКОВ, А НИЩО ЗА техния шеф ПЕЕВСКИ !...ДАЛИ ПРОКОРАТУРАТА Е ЗА СМЯНА ! ...А ТЕ СА МНОГО!...
13
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Подписа или неподписал - точили сте пари от касата. Дали Кацаров е участвал - е въпрос на съвсем друга тема, която се отнася до неговата невинност/виновност. Но, и в двата случая, мишките на балтов сте в кюпа!
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми, какво да очакваш от хората на Пияневски..
11
1
 
18
 
! Отговори
GG преди 2 години
Комунист и лъжа са синоними
10
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дърпат се, от 9 кладенеца вода вадят, само и само да не ги опандизят.
9
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички лъжат - и лекарите и сестрите дето получават по-малки заплати. Само Кацаров казва истината. Хахаха, вие верно ли. Впечатлявам се на хладнокръвието му обаче, много е добър. Уволни Кантарджиев и до последно казваше, че е заради навършена възраст. Сериозно хора, наистина ли мислите, че това е причината. Не защитавам никой, просто отбелязвам очевидното.
8
7
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кацаров, защо не подаде сигнал за нарушение през месец януари когато си бил в пирогов, а го правиш 6 месеца след това когато си министър? Явно шефа така ти нареди да орезилиш пирогов. Отвратителен тип си
7
21
 
10
 
! Отговори
Не мога преди 2 години
да повярвам като гледам коментарите - лекарите Ви рекетират денонощно денонощното точат пътеките ви утре някой от вас като се разболее или негов близък и му потрябва лекарска помощ вади да плаща търси заеми бедни прости крепостни селяни. Вожда ви и Пеевски ви докараха до тука до просешка тояга да живеете в калта и в мизерията, Ама сте толкова прости че дори и може да го проумеете
6
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това наистина е така (То и лесно може да се докаже дали подписаните документи са с автентичен подпис) то съответния човек - в случая гражданина Кацаров трябва да отиде директно в затвора. Това е безпардонно и нагло поведение от висш чиновник и се наказва с цялата строгост на закона.
5
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тая Каменова кой знае какво още е видяла с очите си .... Жертви.
4
9
 
25
 
! Отговори
aa1830 преди 2 години
Стийчо е кофти човек. Самото излъчване му го показва. Отишъл да се лекува, ама и жената била болна, но при семейния приятел в Пирогов, трябвало да спи в Пирогов, *** не спал там, обяснили му за изследвания че ще минат по-друга пътека, съгласил се, благодарил... Размириса се много този, от Картанджиев попна, станал е министър май лични сметки да разчиства а работата му е съвсем друга.
3
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя лекар от Пирогов не разбра ли, че вече никой не им вярва на Пироговци. Освен братята им по присвояване.