Хижар крещи и замеря студенти със столове

Инцидентът се случил по време на екскурзия в Пирин
Обновена: 27 юли 2021 17:51 | 27 юли 2021 10:45,
74
Хижар крещи и замеря студенти със столове
Кадър: bTV

Хижар прояви необяснима агресия срещу студенти, които били на 10-дневна екскурзия в Пирин. На осмия ден след вечерята те тръгнали да спят, а Иван Дрангов ги нападнал.

"Качи се на втория етаж, където бяхме, и започна видимо нетрезвен да става агресивен. Започна да крещи, че ще ни изхвърли през прозорците, защо не сме си легнали досега“, обясни един от студентите пред bTV.

Още по темата
Младежите се опитали да го успокоят, но той нападнал един от тях.

"Избутахме го на долния етаж и той започна да хвърля столове по нас, газови бутилки. С нищо не сме го провокирали, а той удари човек със стол в главата“, обясниха те.

Пострадалото момче поясни, че след удара е паднал на земята, а след това последвал още един удар със стол. Той и останалите млади мъже успели да спрат нападателя и напуснали хижата, като се настанили на друго място. Те са категорични, че ще си търсят правата и ще инфомират компетентните институции за случката.

Хижарят не е открит за коментар.

Още за случая вижте в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Без причина ...... пийнал мастика хижаря и почнал ей така да налага със столове ахахахахЗа да те млати някой със столове определено има причина или я крият, или са толкова гьонсорат и неадекватни, че не знаят и с какво са провокирали цялата свада
63
2
 
5
 
! Отговори
Ла преди 2 години
Е нищо ново под Слънцето - мутрите контролират Плажовете те си контролират и планините - могат да си пребиват който си искат и никой нищо не може да им каже, защото Бойко Борисов и Гешев стоят зад тях - този хижар съм сигурен, че още 10 -пъти ще се напие и ще пребие който си иска докато някой не извади един пистолет и не го застреля като куче!
62
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България няма бъдеще на нормална правова държава след като толкова голям процент от матряла гордо защитава хижара, оправдава физическата саморазправа и намира боя за логично решение.
61
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъвв е този женчо, който реве по медиите от 2 шамара. Я се стегни ве ***, никой няма да те бие без причина, такова нещо няма,винаги има причина. Дали някой е пиян ,се доказва ,а не се правят предположения.
60
8
 
14
 
! Отговори
veselin преди 2 години
Не познавам хижаря, обаче съм бил студент. Като знам какви *** бяхме като пийнем, а и като знам, че днешните са още по-големи ***, пак леко са се разминали.
59
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Били сме студенти..знам какво представлява ме.. бил съм падарин на компанията. Пияни дрогирани мислят си че като си е платил спането всичко му е разрешено. Голям срам съм брат с идиотска компания. Подкрепям хижаря
58
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до 61, никъде в статията не е споменато за музика и шум.Това са си твои лични свободни ***-съчинения
57
3
 
11
 
! Отговори
aaa преди 2 години
По принцип да пееш песни и да вдигаш шум до 23:30 НЕ Е ОК на Тевно езеро специално. Има хора, които искат да се наспят тъй като на сутринта ще стават в 5-6 часа. А при условие че всичко се случва в една малка барачка няма как да спиш като ти пеят на главата. А че това там не е никакъв хижар спор няма, не знам как още не са го махнали.Да налита на бой, да гони хората посред нощ, не е нормално.
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До наблюдател Никой няма ти изкарва нищо на теб. Нищо не заслужаваш. Ще си пykнеш в ми3еpия както си живял.
55
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хижар да изгони туристи ??? Пълен абсурт. Хижарите не правят така. Този мъж не е за тази работа. Срам ! Алкохолът не го оправдава.
54
6
 
2
 
! Отговори
Пенчо преди 2 години
Щом са били изгонени посред нощ от хижата, значи и другите туристи не са ги изтърпяло ... Иначе как сам хижар ще изгони 10 човека ?
53
1
 
5
 
! Отговори
Стресиран чакал преди 2 години
В шуменския все асанчета българска филология, " педагози" - напаст божия.!.
52
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какви са тези студенти не могат с една пияна дядка да се оправят, бързо в казармата.
51
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 2 години
До АнонименНападнатите планинари са шуменска група.
50
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересно, снимката към статията е направена в градинката до хотел "Шумен" в гр. Шумен.
49
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И никой от тук коментиращите не се запита - какво прави пиян хижар на "Тевно езеро"? Кой го търпи и лансира толкова години? Видео има и аз го гледах! Хижарят души и пребива жена си РЕДОВНО! ТОЙ Е ОПАСЕН!!!! Групата се е организирала бързо и е предприела дълъг нощен преход до следващата хижа, за да избяга от агресията на пияницата. Засрами се, Българино 46!
48
3
 
3
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 години
а студентите да не би да са били мирни..............
47
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ми не му ходете на хижата бе махате се от там и вече не стъпвате повече.нека оскотее и изпука от глад в колибата сам като мумия.
46
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Една хижа/заслон на 2500м не е обикновенна кръчма!Там трябва да си тих и смирен - да не пречиш на природата а и на другите туристи.Лично мен ми е писнало от диваци които вдигат шум след 12, 1, 2...Такива *** диретно трябва да спят навън - за да им дойде акъла!
45
1
 
16
 
! Отговори
Бивш студент преди 2 години
Знаем ги тия студенти колко са примерни и най-вече трезви и безшумни