2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

Необходима е сумата от 35 000 евро
29 юли 2021 18:00, Анисия Иванова
54
2-годишно дете се нуждае от скъпо лечение след изкаран COVIID

През месец май 2-годишната Белослава е диагностицирана с коронавирус, без преди това да имала симптоми на инфекцията.  Оказва се, че болестта вече е нанесла сериозни поражения.

Семейството се нуждае от помощ, която ще покрие разходите им за животоспасяваща операция и последващата рехабилитация в болница в Турция. Детето е с мозъчни усложнения след преживян сърдечен арест.

За лечението на Белослава са необходими 35 000 евро, за които ще разчита на всички, които искат да помогнат. 


54
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Ivan преди 1 месец
Някой може ли да даде повече инфо за доктор Зафер Токташ. Постоянно консултира , а няма коментари и резултати от работата му
51
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Откъде са му го изкарали КОВИД-а. Егати заглавието.
50
0
 
1
 
! Отговори
До 31 преди 1 месец
До 31.....що за *** коментар.....детето е родено 2018....Ковид тогава нямаше.....какво ваксиниране.....какво кърмене....и защо търсите под вола ....теле.........Детето е в мн тежко състояние и в нашата държава не могат да му помогнат, а вие си чешете езиците с конспирации.......Никой не може да обясни как така му спря сърцето на това дете.....и как безсимптомно дроба й се оказа на 50 процента засегнат.....1 месец беше в кома, интубирано това момиченце....Травмата, която преживя е зверска.
49
0
 
1
 
! Отговори
Приятел преди 1 месец
Познавам семейството....бях на площадката, когато се случи. Детето се люлееше на люлката, после кара тротинетка....в един момент тръгна да върви и просто нещо се сгромоляса безжизнено и издъхна на площадката....линейката дойде мн бързо и веднага започнаха да я реанимират, беше в клинична смърт.
48
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
В коментарите тук намирам много пара-медици. Всичко ОК, но ако няма да помагате, моля да осъзнаете, че с празни приказки няма да помогнете на детето.
47
4
 
1
 
! Отговори
... преди 1 месец
Единственото, което откриха на детето беше Ковид.....съответно част от лекарите обясниха внезапното спиране на сърцето с Ковид........другата част от лекарите продължават да се чудят какво може да спре сърцето на едно здраво 2 годишно дете.
46
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не е Ковид друго е. От Ковид умират с много заболявания или ненавременно лечение. При децата има много вируси, които могат да доведат до усложнения, ако няма на временно лечение
45
3
 
5
 
! Отговори
приятел преди 1 месец
Ако видите епикризата от Пирогов на това дете ще разберете, че е войник след всичко, което е преживяла за 2 месеца.....Не спекулирайте с глупости....говорим...за малко дете.
44
2
 
5
 
! Отговори
До 22 преди 1 месец
Не знам къде има спайк протеини, но се вижда, че в главата ти има бръмбари.
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Лоша работа. Нека всеки да дари, кой, колкото може, малко по малко ще се съберат. Кошмар е това
42
0
 
4
 
! Отговори
Тъжно преди 1 месец
Да събират парите тези, които настояваха да има отворени детски градини и офлайн училище и всички министри правителствата, разписвали заповедите . / Здравни и на образованието/
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Статията не е написана подробно....не е изписана от родителите..бащата е описал подробно във фейсбук фактите....има и репортаж от TVN, който показва само част от историята....Познавам семейството....детето е родено здраво....до момента на инцидента не е боледувало никога.....няма хронични заболявания. Просто му спря сърцето преди 2 месеца....беше в кома повече от месец
40
0
 
4
 
! Отговори
До 39 преди 1 месец
Ти хубаво съчувстваш, но внимавай какво пишеш! "Издъхнал" е синоним на починал.
39
2
 
3
 
! Отговори
... преди 1 месец
Белият дроб на детето беше на 50 процента сегнат без преди това да е имала дори единично закашляне....до последно е бягала и играла на площадката....когато внезапно й спира сърцето....и издъхва пред очите на мн хора на площадката....реанимират я в болницата и при изследванията се установява Ковид....кога точно е засегнал дробът...не се знае, но е факт....от снимките...нещата са комплексни. Детето е в тежко състояние....
38
0
 
2
 
! Отговори
до 35 преди 1 месец
Пич къде ги четеш тези неща? Линейка, спешно? Инфото в статията е точно 5 изречения.
37
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Не следва ли малко повече информация да се даде? Какви са тези усложнения, каква е тази операция? Имала ли е хронични заболявания? Какво точно се е случило? Малко по-сериозно да изглежда.
36
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До ... Лекарите вече ВСИЧКО обясняват с ковид
35
4
 
5
 
! Отговори
... преди 1 месец
Детето е преживяло сърдечен арест....четете малко......имало е период до пристигането на линейката , в който е била без кислород...оттам са мозъчните усложнения.........при приемането в спешното й намират и Ковид инфекция.....в последствие.....не откриват причина за сърдечния арест.......и лекарите го обясняват с Ковид...
34
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Агитацията набира скорост! Сега зора е да се ваксинират и децата...
33
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До 33 - Питах кога ще кажете за ракията, сега само кажи и за кренвиршите. И утре да не забравиш да преведеш пари по сметката за детето? Или само си приказваш.