В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер

Новият кандидат за министър-председател е тясно свързан с град Шумен
31 юли 2021 08:05, Елка Василева
163
В село Сушица се гордеят: Човек, свързан с тях, е предложен за премиер
Снимка: БГНЕС

Родът на новия кандидат-премиер, издигнат от ПП "Има такъв народ" Пламен Николов, е от стражишкото село Сушица. Това потвърди пред "Труд" кметицата на селището Надка Никова.

"Цялото село се вълнува и гордее, че човек, свързан със Сушица, е предложен за премиер", заяви Никова.

Още по темата

Тя сподели, че Николов е имал баба и дядо, които преди години са починали. Той обаче е наследник на имот. Дядо му Параскев Николов навремето е бил счетоводител на местната Земеделска кооперация.

"Славеше се като много честен, възпитан и стриктен човек", сподели Никова.

Кметицата допълни, че родителите на Пламен Николов-Николай Параскевов и Йорданка Николова били учители. Още преди той да се роди, напуснали Сушица. Живели и работили за кратко в Горна Оряховица и след това се преселили в Шумен.

След като се пенсионирали, са се преместили да живеят при сина си в София.

Пламен Николов има жива баба по майчина линия в Горна Оряховица.

Новият кандидат за премиер само е роден в Горна Оряховица. По време на последните две кандидат-депутатски кампании често присъстваше на мероприятията на областната организация на ИТН във Велико Търново. Беше и на откриването на офиса на ПП "Има такъв народ" в старата столица. Не знам да има роднини или пък бизнес в региона", сподели пред "Труд" областният лидер на ИТН и депутат Момчил Иванов.

Кметът на Горна Оряховица инж.Добромир Добрев сподели, че не познава издигнатият за премиер от партията на Слави Трифонов.

Пламен Николов е тясно свързан с град Шумен. Средното си образование получава през 1995 г. в Хуманитарна гимназия „Йоан Екзарх Български“ – гр. Шумен с профил „История и археология“. Образованието си продължава в СУ „Св. Климент Охридски“, където завършва магистратура по Философия на науката. Специализира в Австрия със стипендия „Ернст Мах“ в Университета на Клагенфурт. Доктор по Философия на правото , политиката и икономиката.

Има над 15- годишен опит в бизнес развитието и управлението на проекти. Понастоящем Пламен Николов оглавява офиса на американска компания за Европа, Азия и Африка, като отговаря за цялостното бизнес представяне на компанията на 67 международни пазара с над 600 търговски В2В партньори. Работил е с големи клиенти като Амазон, Уигъл, Интерспорт, Спортона, ЕМАГ, спортни федерации и Олимпийски национални комитети.

Член на Националния съвет и член на Арбитражно-контролната комисия на ПП „Има такъв народ“. Координатор на вътрешнопартийната комисия по външна политика, член на вътрешнопартийната комисия по образование и наука, както и на тази по култура.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


163
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
24
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
ИМА 3 ВАРИАНТА! ТОЗИ КАБИНЕТ СЕ ПРИЕМА И ПАДА ПРИ ПЪРВИЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ, ПРИЕМА СЕ СЛУЖЕБНИЯ ЗА РЕДОВЕН С МАНДАТА НА БСП И ТОЙ ПАДА ПРИ ПЪРВИЯ ВОТ НА НЕДОВЕРИЕ И НОВИ ИЗБОРИ! АЗ СЪМ ДОВОЛЕН И ОТ 3-ТЕ ВАРИАНТА САМО ИЗЕДНИЦИТЕ ИЗТОЧВАЧИ ОТ ГЕРБ ВЛАСТ ПОВЕЧЕ ДА НЕ ВИДЯТ!
8
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гербавите му намира "кусур" бил от село и сега цял ден ще плюят. Тиквата от къде е, а вашите баби и дядовци от къде са???
7
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слави мишката що не го изкара тоя преди изборите, да го видят хората, да ходи на интервюта, да го преценят?
6
7
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пацо Николов Шнорхела е обикновен търгаш, продаващ бански и шнорхели. Не става този за *** за зеле. До Радев изглеждаше като плюнка това мекотело.
5
5
 
22
 
! Отговори
:) преди 2 години
Защо всички от партията на слави са от село?
4
7
 
22
 
! Отговори
sofeto преди 2 години
Няма спасение от ceлTaцитe!("Селската торба на гости в града")
3
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер жалка история, чалгар намира някой в последната минута да става премиер и миячите пляскат. Никой не го е виждал и чувал...
2
29
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Интересна автобиография има човека. А един мой познат, голям тупань излезе. От малък не му върви. Първо тичаше бос по пепелта с филия мас в ръка, после кофпомпаджия стана, на тодор ушаците разтриваше, после схеми с коли, цигари в Поморие, сик, амфоретки, кюлчета, евраци, мата хари, усвояване (крадене), котараци, плъшаци, и накрая нищо. Гали пищака, мажи оня фенистил и слуша един дрон как му жужи в спалнята
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да не излезе селския чобнин да каже че го е челастрил на къра.

Спонсорирани публикации