462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали

Най-много са новозаразените в София, Пловдив и Бургас
271
462 нови случая на коронавирус, трима болни са починали
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

През последното денонощие у нас са регистрирани

462 нови случая на коронавирус са регистрирани у нас през последното денонощие при направени 16 656 теста. Това означава, че близо 2,8 процента положителни.

Още по темата


Трима души са починали, сочат данните на Единния информационен портал.

Потвърдените случаи на коронавирус от началото на пандемията са 426 003, от които 9109 са активни.
Починали са 18 225 души.

В болници се лекуват 914 души, включително 86 в интензивни отделения. През последното денонощие са излекувани 52 души, с което общият им брой достигна 398 669.

Поставените дози ваксини за последните 24 часа са 12 389 и общо 2 050 991 от началото на ваксинационната кампания.

По области, най-много нови случаи на коронавирус през последното денонощие са били регистрирани в София-град (95), следвана от Пловдив (58), Бургас (54), Варна (35) и Пазарджик (25).
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
222
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия от Робърт кой много пари направиха
221
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как пък може хората да си правят ПЦР тестове? Бъркат им в задните части с клечка за уши и после със същата клечка им бъркат в устата! Защо изобщо има хора, които правят така със себе си? Те събрузи, мъже, нямат ли? Ако на мен жена ми направи така, веднагчески я зарязвам! Това е отвратително! И после заради тия същите хора имаме задължителни мерки, задължителни маски и задължителни ваксини! :)
220
2
 
10
 
! Отговори
До 216 преди 2 години
Кой ти каза, че докторите са ваксинирВат? Ако са тия, същите от инфото за бройките, ясна е работата!
219
0
 
13
 
! Отговори
gosho преди 2 години
"Само преди 2- 3 месеца Делта вилнееше в Индия, защо сега там е затишие, няма логика КАКВО Е СПРЯЛО ДЕЛТАТА В ИНДИЯ? ИЛИ КАКВО ГО ЗАДЪРЖА" В техния най-голям щат с 200+ милиона население ползваха Ивермектин- съвпадение или не, Ковида отмина след неговото включване в протоколите за лечение. Вчера писаха в Израел за това лекарство, преди 3-4 дни в Wall Street Journal, но все още не се прилага масово, макар че тук се ползва в някои райони.
218
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Писна ми да слушам за тоя грип. Само манипулират статистиката както и когато им е угодно. Как през август по средата на най-големите жеги ще има рязък скок?Пълни измишльотини
217
1
 
20
 
! Отговори
До вас преди 2 години
Дали 16600 човека са ходили ей тъй изведнъж в тези жеги да си тестват вчера та и онзи ден? До ония ден 80 нови, и точно в най-горещите дни наплив на тестове..:-)))))))), еййй яко се гъберкат с хората! СПРЕТЕ ДА ИМ ЧЕТЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ! Целта е една -Бббооооооцццц! -/-
216
3
 
17
 
! Отговори
Докторите преди 2 години
Дори не ги интересува дали имаш естествен имунитет,антитела,клетъчен имунитет,а викат :давай ,бодвай се! Ами как да им вярваш на тези платени дами и господа ?! Те вече са загубени,30 сребърника и в огъня!!! Това са те,тези коѝто лъжат и манипулират!
215
2
 
15
 
! Отговори
До 218 преди 2 години
Да точно така! Никой не може да провери колко са достоверни тези данни,така че просто не им вярвам предвид това колко разголена стана манипулацията им! Ония ден 80 души, и хоп- на другия ден 400 ! Как са се юрнали на ПСР-чета..ами нали са менте? Пак нее сигурно кой е и Кой не е носител, НЕ Болен казвам! Сложи ли ми сергиѝ по улиците като наркодилърите...срамна работа, луди ли сте бе???
214
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
голяма пландемия, от 16к теста 500 заразени, то па и едни тестове...
213
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До ЛекарАиде бе точно от ваксиниран глупаак с модерна ме тръшна Ковид. Неслучайно им дават три дни болничен, ама боднатите се мислят за безсмъртни.
212
2
 
7
 
! Отговори
проф. Ковидарски преди 2 години
ние си го държим в епруветки вирусчето, кат земат да намаляват и пущаме по някое друго, за тва познаваме
211
6
 
6
 
! Отговори
Лекар преди 2 години
Няма как да се заразиш с ковид, след като във ваксината няма вирус. Рнк ваксините са само антиген от спайка. Векторните имат аденовирус, модифициран с антиген от спайка. Китайската е убит ковид вирус. Идеята на ваксините е да информира имунната система само. Жива ваксина против ковид няма.
210
9
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами не. Тя като влезе в болница се уплаших и се ваксинирах. Добре, че не бях контактувала с нея 1 седмица. Иначе и аз щях да съм там.
209
4
 
12
 
! Отговори
Факт преди 2 години
С какво тествате опасната чума , след като ПСР-тестовете се оказаха шано ?
208
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 222. Значи ти си я заразил след ваксина с Ковид и сега и двамата сте с прецакана имунна система щото тя се бори с шипа и прави антитела и от други болести няма да ви предпази. Може да си *** от грип.
207
3
 
20
 
! Отговори
Смях! преди 2 години
Каквито и измислени цифри да сложите, няма кой да се върже !!! Само си плачете за як тупаник, ако влезнат нови мерки !
206
18
 
5
 
! Отговори
До 214 преди 2 години
През март се ваксинирах с файзер. През март сестра ми се разболя с двойна пневмония и влезе в болница. Неваксинирана. Преди 20 дни се тествахме в една и съща лаборатория, с едни и същи референтни граници. Моите антитела са 3080. Нейните са 49. Сега и тя се ваксинира с файзер. Толкоз за антителата ви.
205
1
 
11
 
! Отговори
Бате Сечко преди 2 години
Спектакълът продължава: Да идват камионите за труповете...!!!
204
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От понеделник, край с простотиите по морето демек. Никви мерки (буквално) не се спазват - ами донякъде е добре, защото кой се ваксинирал, останалите ще се изпозаразят и изкарат някак си - кофтито е че ще се приберат болни по родните места, и доста народ покрай тях ще отече и пак локдауни и глупости.
203
2
 
18
 
! Отговори
Набоцканите преди 2 години
Явно един от страничните ефекти след набоцкването е изпаряването на мозък( то не че преди това сте имали, за да си сложите ваксината) В крайна сметка всички, които доброволно са си сложили експерименталната течност си заслужавате последствията. Хората ви казаха, че така или иначе ще затихне като всяка една пандемия дотук, но зомбирането е взело превес. Честито на печелившите ;)