Ресторантьори готвят нови блокади

Те ще се състоят на 7 септември
Обновена: 4 сеп 2021 22:55 | 4 сеп 2021 22:45,
79
Ресторантьори готвят нови блокади
Снимка: БГНЕС, архив

Ресторантьори и хотелиери обявиха нови протести на 7 септември.

Стачните действия ще бъдат подкрепени от три браншови организации.

Още по темата
Във вторник блокади на възлови кръстовища ще има в Русе, Хасково и Добрич, пишат в позицията си организациите.

Големият протест в София е насрочен за 8 септември. Той ще се проведе пред Народното събрание. В него ще се включат и автобусни  превозвачи, представители на увеселителни центрове и театрални школи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям провал на службашите
45
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Голям вой накомунягите
44
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Скоро ще видим истински протести, а не оцъклени Бабикянчета и пчеличкиМаи
43
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гледайте предаването на шеф Манчев и вижте за кви ресторанти става въпрос. 90% от тях са в такова състояние - мръсотия до шия, мазни ***, замразена или развалена храна. Иначе бели покривки сложили, ама в кухнята е чудо невиждано. И после ревът че щели да ги затварят. Добре че дойде пандемия иначе тия от ХЕИ няма да затворят въпросните ресторанти.
42
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Тлъстия крадливец кръчмарчетата.
41
14
 
7
 
! Отговори
Попска унука преди 2 години
Всички трябва да се вдигнем на бойкот срещу така наречените мерки на Фармамафията! От тях няма абсолютно никаква ползва. Единствено гавра с личността и фалиране на бизнеси. При нас във Видин болни на практика няма никакви. Фалшивите им статистики и фалшивите им хоспитализации никого не вълнуват.
40
14
 
13
 
! Отговори
Николов, Русе преди 2 години
А защо родителите си траят и не организират блокади, след като до дни децата им ще започнат да се задушават с маски в училище от сутрин до вечер по заповед на световната фарма мафия?
39
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука всякакви нелепи и невежи елементи се опитват да се произнасят. Тия чунчи ресторантьорите, не са никакъв съществен фактор в хранителната верига, а са само някакво си звено за преработка на храна. Ресторантите имат смисъл за хора, които ги мързи да си приготвят храна и общо взето е въпрос на снобария. Не са производител на храна, така че не виждам защо се перчат.
38
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слаби са барманите и ресторантьорите. Вместо всяка вечер да метате яйца, риба и зеленчуци по институциите като *** и Бабикян... Ама понеже сте слаби всеки ще ви евава и ще си седите гладни и бедни.
37
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ресторантьори, кафененца, барченца и тем подобни микроби са пред екстерминиране. Големите риби МакДоналдс, Бъргър Кинг, Коста Кофи и Старбъкс не прощават. Скоро ще гледате дюнерите на ретро-плакати със сълзи на очи бухахахахаха
36
11
 
18
 
! Отговори
Православен преди 2 години
Добре поне, че го преместиха на 8-ми септември. Дано Пресветата Богородица да не допусне насилие и ексцесии, на Нейния празник Рождество Богородично. Всеки има право на мирен протест, но в случая тези хора не са прави. Не може печалбите на заведенията да са по-важни от здравето и живота на 6 милиона българи. Пари се печелят, но мъртвите няма да се върнат от гроба.
35
25
 
10
 
! Отговори
МАЙМУНСКИ ГРИПъ преди 2 години
Стигнахме дотам - ресторантьори, бармани и сервитьори да ни отсрамват и да ни дават нагледен пример как се отстояват демократични права и как се отвоюва свобода.
34
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Прави са!
33
13
 
9
 
! Отговори
LA CUCARACHA преди 2 години
Мед ми капе на сърцето!Мед ми капе на сърцето! Мед ми капе на сърцето! Дигнете се бе, братя българи! Да смажем тиранията на бандита Бойко Методиев Борисов бе! Дигнете се срещу комунизма на ГЕРБ бе хора!!!
32
11
 
12
 
! Отговори
ЛЕЙДИ ИВА МИТЕВА преди 2 години
Уважаемият Г - н Пич.ката.Талибегов не спря да се кланя в Банкя !!!
31
6
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Не блокирай калдаръма.... Блокирай Позитано, Банкя и Сарая :)))
30
4
 
9
 
! Отговори
Смешник преди 2 години
Алибегов ли как беше ,не се ли сеща че лятото си отива хората се връщат по западна европа,туристоте намаляват пада работата като цяло те протести ми правят. Тва и да си ваксинирате персонала,нали знаете ,че не означава че те няма да се заразяват,разболяват,разпространяват к19 ...Целта е да се изкарва по леко.Казва го един така наречен антиваксър ,който има всички задължителни и част от препорачотелните ваксини без модврната.
29
5
 
2
 
! Отговори
Картечаря Ханс преди 2 години
Ще има протестен денс денс денс. Приготвил съм им чисто нов диск. След дискотяката дерекно в ресторантите да ядем прясно ресторантьорско
28
8
 
21
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Ресторантьорите са непродуктивни. Те не произвеждат, а само харчат ресурсите на нашият народ. Дори не могат да предложат класически Български ястия на хората. Продават скъпо и са част от афията. Ресторантьорството е един вид еврейски холокост срещу Майка Природа. Ресторантите трябва да бъдат забранени,за да има семейства и домашен уют.
27
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да благодарят на Разединителя, който агитира за разпространение та инфекцията.