Шофьори причиниха тежка катастрофа на АМ „Хемус“ и избягаха

Мъж е оцелял по чудо
20 сеп 2021 10:30,
34
Шофьори причиниха тежка катастрофа на АМ „Хемус“ и избягаха
Кадър: Нова тв

Шофьори са предизвикали тежка катастрофа на магистрала „Хемус“, а след това са избягали. Инцидентът е станал в края на миналата седмица.

Автомобил е бил засечен от друг, след което полетял в канавка. Шофьорът му е оцелял по чудо, а причинителите на произшествието въобще не спрели да видят какво се случва.

„На 10 км преди София предприех изправерване. След като се уверих, че не идва автомобил подадох мигач и започнах да изпреварвам. Поглеждайки отново видях жълт автомобил, който ме приближаваше. Започна да ми присветва с фарове. Веднага се изнесох в другото платно. В колата имаше две момичета. Шофьорката ми показа неприличен жест с ръка. Въпросният автомобил наближи следващия и започна отново да присветква. Тогава шофьорът внезапно изви волана надясно. За да не се ударим, отидох в канавката. Едно момче ми помогна да изляза от колата", разказа пострадалият Сашко Деянов пред Нова телевизия.

Още по темата
Свидетел на катастрофата станал Дачо Лазаров. Той обясни, че колата на Деянов се завъртяла 4 или 5 пъти.

Синът на пострадалия Ясен Деянов обясни, че той има фрактура на лъчевата кост на дясната ръка и му предстои операция.

“В петък около 14.00 ч. Баща ми се обади, че е катастрофирал. Момичетата са карали поне с 40 км/ч над разрешената скорост. От камери ясно се вижда какво е станало. Колата е с плевенска регистрация. Имало е още двама свидетели. Апелирам да ни помогнат, като разкажат какво са видели", обясни Деянов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, преди малко гледах по пътя към Плевен няколко наглярчета, как се бутат в колоната и изпреварват голяма колона, се разни крадци, моше. ни ци, с водни. ци, едните бяха с бяла Плевенск а8 4141, все големи смешници...
31
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някои се чудят защо бързаме да пускаме нарушителите, които ни присветкват. Вижте, това са хора, за които очевидно човешкия живот няма стойност, които мислят, че са по-важни от останалите. А ние имаме семейства, живее ни се, и не искаме проблеми. В България правосъдие няма. Ако те пребият на улицата, трябва да се радваш, че само с това ти се е разминало. Ако слезе мутрата да те бие, това е. Колкото и да е жалко, ако е достатъчно да го пусна, за да нямам проблеми, ще го пусна и още как.
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дано да има наказание, но едва ли. Особено ако не признаят видеата за доказателства. Имаше много случаи на чужди коли оказали се в канавките или в пропасти и всички мъртви. Цели семейства. И винаги съм се чудела, дали някой не ги е изблъскал, така както изблъскват всички нас и избягал след това. Каква справедливост има за всички тези хора. Хайде в случая са леки нараняванята, но има толкова хора, които са си отишли без никой да разбере защо. И без да има наказани.
29
3
 
2
 
! Отговори
Теодоро преди 2 години
Български колибари скоро един известен човек каза: България е проклето място с проклети маймунопитеци ФАКТ
28
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Случвало ми се е, карам си с круиз контрол на 130, изпреварвам си културно, залепя се някакъв зад мене. Вдигам до 140, оня пак е на една боя, че и присветква. Нито съм в нарушение, нито пък той ми прилича на полицай или друга кола със специален режим. Ами @#$% съм му майката. Ще чака. Ограничението е 140. Ако бърза повече да ходи да си хваща самолета.
27
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
преди няколко дни пътувам по магистралата и една зад мен една госпожа ме изпреварва, след което аз си пускам ляв мигач за да продължа в лява лента защото в дясната имаше бавно движещ се камион, а тая веднага мина в дясно и се навря между мен и тира за да завива на дясно и щеше да ми закачи предницата ако не бях намалил.. това да изпреварваш и после веднага да завиваш/спираш така и не го разбрах:( видях че погледна в огледалото и се направи на разсеяна..
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Германия за среден пръст глобата достига 4000 евро.
25
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това лефтерно жендаре,обвинява някакви дами, за собствената си неспособност да управлява и владее автомобил. Дано остане без сумпс ,че още много бели ще направи.
24
1
 
14
 
! Отговори
глас от тъдява преди 2 години
Оня ден по някакъв повод видях, че по закон е наказуемо да пресветкаш .
23
3
 
26
 
! Отговори
ХФ преди 2 години
Селската п*кла е предизвикала ПТП, има ги много такива нагли по пътищата - святкат пресвяткат, бърза незнайно за къде. Но на магистрала резки движения не се правят. Този отзад чака, па да си святка!
22
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе те нека ги намерят, пък човека като си им заведе едно хубаво дело, ако има и свидетели няма мърдане, с. Е. ля. Нките ще имат много безсънни нощи...
21
1
 
40
 
! Отговори
Не преди 2 години
мога да ги разбера тия, дето някой като им присветне бързат да се приберат по най-бързия начин, дори и с риск. На мен като ми се разсвятка, особено ако изпреварвам в този момент, умишлено намалявам. Това, че за момента кара по-бърза кола, не означава, че пътя е негов. Нарочно го затруднявам. Ако има дупе, да слезе да се разправяме!
20
2
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много е тежко положението, понеже контрол няма. Вчера си карам по околовръстното на София, пълно коли, а в най-лявата лента черно Ламбо и червен мерцедес си мислят, че се гонят и присветкват на другите водачи да ги пуснат. Не се усещат, че пътят е пълен, не е техен и си има други места за тези работи. Мога да се обзаложа, че ако предизвикат инцидент или ще бягат или ще въртят телефони, или ще има "Знаете ли кой съм аз." Знаем кой си, поредния крадлив бандит или синче на такъв.
19
3
 
12
 
! Отговори
До 18 преди 2 години
Това всичкото трябва да се докаже! На следствието ще има дума срещу дума! В България не се признават видео регистратори, а и никой не е имал такъв. Та ако се надяваш на някакви санкции, абонирай се и чакай.
18
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тея, сега като ги намерят, ще има доста да реват... Придизвикване на птп със телесна повреда и материални щети, не спряли и избягали от птп, шофиране с превишена скорост, та не ги чака нищо добро.
17
33
 
9
 
! Отговори
Гостенин преди 2 години
Този пострадалия е смятал, че 110км/ч е висока скорост за магистрала и никой не трябва да кара по-бързо!Погледнал бил и нямало никой? Айде бе - не нам!Огледалата не са украшение на колата - трябва да гледаш преди всяка маневра!
16
0
 
25
 
! Отговори
аз преди 2 години
До до 9 - Плевен е по-малък но определено наглярите там са повече като % :). Вчера направих забележка на един шофЕр на BMW че е спрял на 4 паркоместа (с BMW 118 - представи си какъв майстор е) и той с пияната си глава ми обясни че щял да ме пребие. После влезе в ЛИДЛ и след 5 мин. излезе с една количка бира...........
15
2
 
7
 
! Отговори
Сайга 12 преди 2 години
И какво член 5-ти? Една обща формулировка в началото. Смяташ ли, че това ще издържи в съд, и какви ще бъдат наказанията? Аре слез на земята!
14
22
 
9
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Обърнете се към Фигуранта и към *** и Кокорчо, които откраднаха Бойко Борисовите пари за магистрала Хемус и спряха строежа
13
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Как ще свиваш рязко на магистрала? Завършваш си маневрата и тогава плавно се изнасяш вдясно, онези отзад ще чакат.

Спонсорирани публикации