Сиди: Ще изтрезнеем от красивите думи със сметката за ток

"Спасителят Трифонов стигна първото място, но ситуацията не се промени"
Обновена: 22 сеп 2021 22:56 | 22 сеп 2021 22:55, Веселина Йорданова
59

ВМРО отново ще се яви самостоятелно за парламентарните избори,заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

"ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, срещу което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали", уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

Сиди коментира и проекта "Продължаваме промяната". Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.

По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлявало с див популизъм.

"Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител - Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията", каза събеседникът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още по темата: ВМРОАлександър Сиди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
3
 
! Отговори
я стига преди 2 години
До Да обясня До кога ще се бършете с Борисов!?Не съм му фен,и той като Радев е комунист!Но него вече го няма отдавна,а вие нещастни некадърници все плюете по него!?По негово време тия простотии ги нямаше!Дръжте Радев и умните и красивите!***!
34
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При свалени радиатори получих сметка за доплащане за миналата година 600 лева. Ще има да чакат да гласувам за тях.
33
6
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Миналата година също имаше криза с цената на тока,но не се забеляза,защото засегна само индустрията.Изобщо проблемите се трупат,а решения няма.Много отдавна е така.Впрочем и в ЕС положението не е розово,заради недалновидната политика на евроге*йзерите.Па ако си мислите,че ако се върне Баце ще оправи положението,значи сте съвсем малоу*мни....
32
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Бойко с подкрепата на тези муньовци си правеше каквото иска, а сега олеле.
31
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До АнонименДжамбазки дали е пиян, или нас-ран, въобще народа не го интересува. Народа го интересува тока, парното, храната да не са се качили с 30-40% за 5 месеца, докато чегъртахте.
30
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само да попита, Джамбазки днес пиян ли е или дригиран? Или се пази за вечерта за приятеля си?
29
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой е виновен, но цените средно са 30% нагоре, а заплатите рук! Яко обедняване
28
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък искам обществен договор с народа от всяка партия. Подписват се лидерите на партията, че каквото обещаят ще го изпълнят, в противен случай няма да бъдат допуснати на следващите избори до участие. И да видим колко ще останат и колко ще лъжат предизборно. Ама стиска ли му на някой да направи такъв договор!?
27
12
 
3
 
! Отговори
Да обясня преди 2 години
На гербавите ***. Милички цената на тока е такава заради Борсичката дето Буци я пусна. Ако беше пускал мощности вместо микровецове дето само цицат нямаше да има проблем. Южен поток беше възможност за по евтин газ, а кой го спря- Фончо.
26
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вие от ВМРО няма да изтрезнеете никога,понеже са ви много парите постъпили от Русия и Турция във вашите джобове.
25
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Чалгарите и протестърите на бунището!Заедно с Диктатора и неговия Харвард!!!Не ви ли омръзна през прехода да мамят всяко поколение?
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Гьола в Белене 12г бе собственост на Гепр. Освен, че плащаха милиарди неустойка друго направиха ли?
23
6
 
11
 
! Отговори
пияница мистик преди 2 години
Не само тока Сиди, не само тока. Бензин, храна, че и природния газ скочиха потресаващо. Топлофикация вече каза, че ще качват и те топлото. Секирите ги наточиха комунистите на Фигуранта отвсякъде. Бедните ще рупат храсти като козите тази зима :))))
22
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тва го разбирам като: "вмро обещава да направи нов аец за 800 дни"колкото до гроб, ако провеждаха някаква политика вместо кражби, можеше тези 10+ години де ядаха и спаха да изградят енергиен център. Още преди 15-20 беше ясно, че ще има глад за ел. енергия, дори се разработваха електромобили вкл. и в България
21
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Боко" не е на власт от месеци той Боко му бил виновен. С..те г.вна и винаги отхвърляте всякаква отговорност!
20
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Само за няколко месеца и стана ясно, как се "справя" кабинета на Чорапа с управлението на държавата... Пълна катастрофа...
19
24
 
14
 
! Отговори
Родолюбец преди 2 години
Ха,ха,ха,Сиди и сидиевците управляваха 4 години с бай Бойко Бански и не построиха АЕЦА а тези са служебни и са от 4 месеца и те са виновни,ха,ха,!!!!Много удобно Сиди ,крадецът да вика дръжте крадеца !!!!Нааааа ви сега зелена енергия!
18
25
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно Боко е виновен в момента за скъпия ток, защото за 12 години не направи нищо, за да сме енергийно независими. Къде са ни реакторите?
17
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крадецът вика дръжте крадеца. Това Сиди да каже, колко представители имат в КЕВР. Кашата в енергетиката я забъркаха великите експерти на Толупа и Дебелян, които не мърдат от постовете
16
3
 
10
 
! Отговори
AC/DC преди 2 години
Ама CD-то пиян ли е?!