Проверяват полицай за побой над 18-годишен младеж

По случая работи и прокуратурата
1 окт 2021 23:28,
75
Проверяват полицай за побой над 18-годишен младеж
Снимка: БГНЕС

Полицията в Благоевград проверява сигнал за бито 18-годишно момче, информираха от пресцентъра на дирекцията.

От там съобщиха, че информацията e подадена на телефон 112 малко преди 18 часа днес.

Побоят е извършен пред блок 7 на жк "Запад". Момчето е било с кървяща рана на главата. Поводът за побоя бил изхвърлен фас от цигара на улицата от 18-годишния младеж, който е от Дупница. От полицията посочват, че пострадалият е транспортиран от екип на Центъра за спешна медицинска помощ.

На мястото на инцидента е изпратен незабавно полицейски екип. Установено е, че извършителят е полицейски инспектор на 48 години, който е служител на ОДМВР-Благоевград.

По случая се работи, уведомена е и Районната прокуратура - Благоевград.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плюя на ченгетата! Няма по голямо ни що же с тв о от Бг-ченгето.
57
6
 
4
 
! Отговори
ПОЛИЦАЙ ЛИ! преди 2 години
В крепостната губерния България никога не е имало полицаи. И досега те са си милиционери, остатъци от ерата на крепостния комунизъм. Ами някой трябва да ги запознае със задълженията и поведението на полицаите в ЕС чрез обмяна на опит с нашите партньори от Свободния свят.
56
9
 
2
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Къде да си фърга фаса у джоба ли всички фъргат на земята :)))
55
5
 
11
 
! Отговори
до 52 преди 2 години
Пушачите са нагла и безотговорна пасмина, мислеща единствено за собствения си кеф! Ако някой е решил да се трови нека се трови, но да не трови хората, които не искат да бъдат тровени. Що се отнася до изхвърления от младежа фас, като чета коментарите, за голяма част от БГ населението е напълно нормално да си изхърлят фасовете и *** навсякъде без да се съобразяват, че замърсяват околната среда. Затова милата ни родина България се превърна в гнусна ***! Разбирам и подкрепям полицая!
54
4
 
6
 
! Отговори
Край преди 2 години
Сега накажете полицая после очаквайте някой да пази реда в България. И очаквайте някой да го спазва като тоя шльо го изкарате света вода ненапита.
53
5
 
4
 
! Отговори
Хайде, хайде преди 2 години
То пък ако видите мястото където си е хвърлил фаса. Едни съборени гаражи, разбит асфалт и гюрлююци. Там и контейнер за смет да изпразниш няма да се забележи.
52
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имаше интервю с к.елеша. За да се "защити" отговорил на полицая с обидни думи. Ами не изглеждаше достатъчно зле в главата . Трявало е да го млати още
51
5
 
6
 
! Отговори
Айде готово преди 2 години
От МВР-Благоевград са категорични, че полицаят ще бъде уволнен дисциплинарно. Аре честито! Пък с присъдата която го очаква и за пазач няма да го вземат.
50
4
 
9
 
! Отговори
ТОШО преди 2 години
младежа е от Дупница. какво прави в Благоевград и да хвърля фасове по улиците. Само бой за такива..
49
7
 
8
 
! Отговори
Замислен преди 2 години
Колко объл трябва да си, че да си прецакаш ранното пенсиониране. Сега какво? Присъда, пък била и условна, дисциплинарно уволнение, сбогом стаж 1-ва категория, сбогом един куп пари при пенсия, сбогом висока пенсия.
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За полицая - съд затвор и глоба от минимално 5000 лв, за да може следващия път ако има такъв изобщо да има респект към хората които му плащат заплатата! А за пиклььото с цигарата един месец в трудов лагер да се научи да уважава общността в която живее! Поздрави от чужбина с леки съмнения, че ще ме разберете!
47
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако го бе заловил с особена цигара, нямаше да го бие, че чак да му разцепи главата. Обаче пушенето на обикновени цигари в Бг се смята за углавно престъпление и се преследва повече от наркотрафика дори. А тютюнопушенето не е забранено на открито и не е криминално деяние. В Бг стана масово да се тормозят и преследват пушачите, пък алкохолиците и надр.саните не пречат на никого. Докога ще е това тормозене и преследване на пушачите?! Че и фасовете станаха повод за побой
46
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 43 - На позти беше, да имаш полицай в семейството, щото можеше да ти помага с проблеми. Респект имаха само децата. Повечето хора имаха страх.
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 51 - Абре пушихаа, *** га та види някуй да пиши ... ЩА СКЪРШИ ВВЕ МУФЛИО
44
2
 
4
 
! Отговори
47 преди 2 години
Криворазбраната цивилизация. Има такава пиеса от Добри Войников. Чел ли си я? Издадена е през 19-ти век в Букурещ. Та прочие, и ти сега имаш една криворазбрана представа за САЩ. Остави пустата казарма, и аз съм бил в казармата на 18 години, но децата си пушеха тогава още в училище, тъй че спри да въздишаш по комунизма.В САЩ полицай може да те арестува ако откраднеш пакетче дъвки от магазина.Но ако полицай пребие някого, дори престъпник, попада автоматически в ареста!
43
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво на полисмена! Кофтито е че сега ще го разнасят като пръскачка из лозе да дава обяснения.
42
4
 
14
 
! Отговори
Край преди 2 години
Добре го е ошамарил - няма вече да си хвърля фасовете по улиците.Навременните шамари са по-лечебни от всякакви психолози, детсски педагогически стаи, протоколи, актове, фишове и пр. доказано неработещи тъпни.
41
2
 
4
 
! Отговори
Асан преди 2 години
48 г. милиционер требе да е пенсионер :)))
40
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 47Със сигурност младежът нещо се е озъбил на полицая, и ако беше в САЩ пик. льото ще да бъде арестуван за това. В Западна Европа глобяват за изхвърлен фас, а тук даже и забележка не може да се направи!
39
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Проверяват полицай за побой над 18-годишен младеж" Бе какво ще го проверяват бе??? В САЩ такава новина щеше да бъде със заглавие: "Арестуван полицай за побой над 18 годишен младеж". А младежът щеше да се яви в съда с баща си и адвоката!В случай че някой се чуди за разликата между България и САЩ каква е.