Радев: Борисов се крие под тогата на ректора

Президентът коментира лаконично номинацията на проф. Герджиков
709
Радев: Борисов се крие под тогата на ректора
Снимка: БГНЕС

Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора.

Още по темата
Така лаконично президентът Румен Радев коментира кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.

Тя ще бъде издигната от Инициативен комитет, но се очаква да получи подкрепа от ГЕРБ.

Няколко пъти Радев призова лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов сам да се кандидатира заради критиките му срещу президентската институция.

Румен Радев посети Специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София", която получи дарение от благотворителната инициатива "Българската Коледа" - апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

Апаратът предлага повече възможности за рехабилитация на пациенти и в по-тежко състояние, благодарение на съвременни технологии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


709
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
430
26
 
3
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 2 години
Какво падение за Винету! До съвсем скоро от него се страхуваха всички. Който му се опълчи или протестира яде бой или му пращат данъчни и други служби. На журналистите пък им пращаше лични есемеси ако нещо не задават правилните въпроси. А сега се бъзикат с него. Бъзикат се с Винету и то го бъзика най-големя му кошмар Президентът.
429
25
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не се подигравайте с експремиера, моля - той наистина е в тежка депресия. Когато се обади, само за Радев говори. Като не говори, мисли. Мисли за Сретен и за това, че няма да може да се скрие в Дубай. Там другият негодник от висок ранг ще го поиска на шиш.Бойко е страхливец. Има един камбоджанец, който млатеше сестра му като боксова круша,но обемистият каратист не посмя да я защити! Патологичен страхливец!
428
2
 
26
 
! Отговори
Съдия преди 2 години
Господин Гешев да поръча белезници за Фигуранта и проследяваща гривна, защото ще духне към Русия след изборите ! Не трябва да го изпускат - има да отговаря за държавна измяна !
427
2
 
30
 
! Отговори
Срам! преди 2 години
Това лице в момента е български Президент!? Липсват му първите 7 години домашно възпитание, широта на мисленото и много други качества, които правят човека достоен!!
426
2
 
31
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Лошо, Радев, лошо ти е ! Трепериш от страх и озлобление! Тресеш се даже в истерия ! Виждаш как "мечът на възмездието" се спуска над кухата ти глава и истерясваш като ръсиш простотиите си съвсем явно. Жалък си , фуражко! Не можеш дори на малкия пръст на Борисов да се опреш като държавник!!!
425
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Мей Дей" е позив за бедствие при летците.Избрали са го защото е лесно различим като думи дори при шум или радиосмущения! Близо до 100% след "Мей Дей" следва фатална катастрофа! Единици оцеляват. На добър час, Радев! "Мей Дей!"
424
30
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ си нямата кандидат, ГЕРБ си нямат кандидат - страх ги е от Радев, хе-хе.
423
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев прикрива престъпление - документна измама на Киро лъжеца. Съвсем скоро влизат двамата в затвора!
422
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ПИСНА НИ ОТ ВЪЗБУДАТА НА МАЯ И БОЙНИЯ ПОРИВ НА РАДЕВ! ДЪРЖАВАТА ИСКА СПОКОЙСТВИЕ!ВСИЧКИ ЗА РАБОТИМ И ДА СИ ЖИВЕЕМ ЖИВОТА! ДОСТАТЪЧНА Е ТРЕВОГАТА ОТ МЕЖДУНАРОДНАТА ЗДРАВНА,МИГРАНТСКАТА И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗИ,ТАЗИ РЕВОЛЮЦИЯ ОТ БОЖКОВ И ПЛАТЕНИТЕ МЕДИЙ!
421
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сирене под похлупак, тиква под тога - все известни местни рецепти.
420
3
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Откакто вчера обявиха кандидатурата на професора за президент, нещо проектантите на Радев съвсем замряха, Кирчо и Кокорчо разбирайте! Няма никакви новини за тях, но пък за пръв път изпъчиха Спецов в инклузивно интервю, как бори едрите бизнесмени!
419
1
 
25
 
! Отговори
Злобюл преди 2 години
Апотеоз на злобата е наш ***! Ако накараме 10 скулптура да изваят статуята "Злоба", то 9 от тях ще я изобразят с лицето на ***, четящ Новогодишно поздравление!
418
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тикво, защо си толкоз тъжен? Но тиквата мълчи, не отговаря... Тиквите не могат да говорят.
417
20
 
2
 
! Отговори
До Наблюдател преди 2 години
Клеветиш Президента, Румен Радев не би си позволил такова гнуссно поведение, но ти може би да.
416
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов бил в толкова тежка депресия, че се чудел дали да не отскочи до Дубай, да види един-двама приятели, да се поразвесели, да поостане...
415
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
То и кораба не можа да вдигнеш, Радев! Бойко е ***, но е находчив в трудни ситуации, ако той беше премиер, щеше поне да го претовари без щети!
414
19
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисов бил в толкова тежка депресия, че даже троловете на ГЕРБ-ДПС не можели да го развеселят. И сега горките *** се чудят какво да правят, какви глупости да пишат, като едни прилежни шутове, само и само да развеселят падишаха, но падишаха е тъжен и клоуните му не помагат.
413
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев ще бяга в Дубай при господаря си - зелено палче. Радев ще бяга в Сърбия - червено палче!
412
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, Радев, Мей дей, мей дей !!!
411
20
 
4
 
! Отговори
До Върви народе въз преди 2 години
Не, България няма нужда поредната от герб калинка, този път от мъжки пол, а ректора на СУ е точно такъв. По - добре гласувайте или за Румен Радев, или за Костадин Костадинов. Последният поне е българин по душа,кръв, тяло, ум и сърце, както и родолюбец и историк.