Радев: Борисов се крие под тогата на ректора

Президентът коментира лаконично номинацията на проф. Герджиков
709
Радев: Борисов се крие под тогата на ректора
Снимка: БГНЕС

Преди пет години Борисов се скри под полата на г-жа Цачева, сега се крие под тогата на ректора.

Още по темата
Така лаконично президентът Румен Радев коментира кандидатурата на ректора на Софийския университет проф. Анастас Герджиков.

Тя ще бъде издигната от Инициативен комитет, но се очаква да получи подкрепа от ГЕРБ.

Няколко пъти Радев призова лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов сам да се кандидатира заради критиките му срещу президентската институция.

Румен Радев посети Специализираната болница за рехабилитация на деца "Св. София", която получи дарение от благотворителната инициатива "Българската Коледа" - апарат от най-ново поколение за робот-асистирана локомоторна терапия.

Апаратът предлага повече възможности за рехабилитация на пациенти и в по-тежко състояние, благодарение на съвременни технологии.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


709
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
450
4
 
32
 
! Отговори
хайде отивай си преди 2 години
Голям про-стак този. Изборите за президент са отговорно начинание. Не му е мястото тук за улични бабаитлъци. Бойко ви би 11 пъти. Ще ви бие пак. Всъщност на последните избори пак беше първи. Това е отборна игра и Бойко умее да я играе.
449
34
 
5
 
! Отговори
Стефан преди 2 години
Няколко пъти Радев призова лидера на партията и бивш премиер Бойко Борисов сам да се кандидатира заради критиките му срещу президентската институция. СТРАХ, НЕИСТОВ СТРАХ от загуба, защото ЗНАЕ че не може да бъде достоен опонент на Радев. Имахме си премиер СТРАХЛИВЕЦ, НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ КАЗА НЕ на ЕС, Русия, Турция, САЩ, мек, удобен, страхлив, зависим и ***, но с ГОЛЯМА АМБИЦИЯ да управлява, точно такъв човек търсят външните сили НЕЗАВИСИМО кои за да си прокарват интересите и проектите си.
448
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Осъзнавате ли, българи? Докъде я докарахме, Радев срещу Борисов, дерби? Боже, пази България!
447
1
 
36
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Нещо, днес няма нищо за проекта на Кирчо и Кокрчо, мамините убавци!
446
5
 
41
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Този пишман летец, Фигуранта, загуби пространствена ориентация и истерично ръси простотиите си без задръжки !
445
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Свекърва! От злобните!
444
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев се крие зад мустака на Херо Мустафа и е под чехъла на генерал Деси. xD
443
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев 5 години си го мери с Борисов. Най- силния коз на Фигуранта Радев се оказа Борисов. С Борисов ляга и с Борисов става. Обсебен е. Ноа защо Радев не си направи партия и да излезе като кандидат за премиер? да си премери силите с Борисов като си направи партия! Защото Борисов никога не е имал намерения да става президент. БЪЛГАРИЯ Е УНИТАРНА ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА. УПРАВЛЯВА СЕ ОТ МИНИСТРЕСКИ СЪВЕТ И НАРОДНО СЪБРАНИЕ. ПРЕЗИДЕНТА ИМА САМО ПРЕДСТАВИТЕЛНА ФУНКЦИЯ И МН.МАЛКО ПРАВОМОЩИЯ.9-ТА ДУПКА
442
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев, употребиха те! Осъзнаваш ли го? Ако не, после жална ти майка!
441
3
 
27
 
! Отговори
Ангелов преди 2 години
Тая миризлива *** не разбра ли че Борисов в президентството няма да се крие от правосъдието още преди 3 години каза че докъто не построят магистрала Хемус няма да се кандидатира за президент. Резидента като е курназ да стане министър председател защото там се върши работата за държавата а не да ляляш празни приказки и разхождаш крачоли на държавна сметка и когато трябва да свършиш нещо да излезеш некъдърник и ***.
440
2
 
28
 
! Отговори
нострадамус преди 2 години
Не ВИ прави ЧЕСТ да говорите злобно и простащки,.Вие комунистическите чеда ,отхвърляте всички постижения ,на БОРИСОВ а те не са малко.ЩЕ ВИДИМ резултата на края.
439
1
 
22
 
! Отговори
Зозо преди 2 години
Хахахаааа, ама Бокича одеве по новините как му отвърна, а? Колко баджанаци имал Фигу :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Търкалях се от смях тука.
438
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Депутатите ГЛАСУВАХА С ЧУЖДИ КАРТИ НАД 20 ГОДИНИ! ЦАЧЕВА СПРЯ ГЛАСУВАНЕТО С ЧУЖДИ КАРТИ! ИМАШЕ ПОДХОД И С ЛЕК ХУМОР УКРОТЯВАШЕ РАЗБЕСНЕЛИТЕ СЕ ПОБОРНИЦИ! С УВАЖЕНИЕ СЕ ОТВАСЯШЕ И КЪМ ОПОНЕНТИТЕ!ПОДАРЯВАШЕ ЦВЕТЯ НА ПРЕДСТАВИТЕЛИТЕ ОТ ДРУГИ ПАРТИЙ!УСПЯВАШЕ ДА СТОПИРА СКАНДАЛИ, КОГАТО ИЗЛИЗАХА ОТ ДОБРИЯ ТОН!ЗНАЧИТЕЛНО ПО-ИНТЕЛИГЕНТНА ОТ ТОЗИ КРАСАВЕЦ
437
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В пълния списък с членовете на инициативния комитет, издигнал Румен Радев за президент, могат да се открият 26 имена, които имат принадлежност към Държавна сигурност.Радев, защо се криеш под шлифера на Държавна сигурност ? :D :D :D
436
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поредна чудовищна излагация. Няма елементарно възпитание!
435
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Туй некадърното недоразумение е по зле от чалгарите! Само комунистите от БСП ще гласуват за него защото им беше верен слугинаж.
434
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Даже спортистите приветстват СВОЙТЕ съперници и казват '' по-добрия да победи ''!ЯЗЪК ЗА АНГЛИЙСКИЯ ЕЗИК! ПРОСТОТИЯТА Е НАЛИЦЕ!КАЖИ БАБА ТЕНКЮ!
433
4
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 2 години
Радев с изказването си за полата на Цачева най-накрая показа интелектуалното си ниво,което не е по-високо от това на Борисов.Същия про*стак е.Най-смешното е,че той самият е под чехъла/полата на Деската.Явно това е болният му мазол и Борисов успешно стъпи на него.
432
2
 
20
 
! Отговори
Радев в безизходица преди 2 години
Терсенето трепери в президентските покои. Примката се стяга и след нова година ще бъде принуден да отговаря пред закона за злодеянията.
431
3
 
34
 
! Отговори
Възмутен преди 2 години
Един президент не може да говори по този начин. Никакво достойнство. Никакво възпитание и държание. Пълна простотия и селяния . Това не е президент а селска клюкарка на пейката.