Helpbook: Детето ми повръща два дни след изяден хот дог от училищната лафка

Изпратиха ни сигнал за грубо отношение и обиди от оператор на тел. 112
2 окт 2021 19:45, Анисия Иванова
113
Helpbook: Детето ми повръща два дни след изяден хот дог от училищната лафка
Снимка: Helpbook

Сред разнообразието на постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info останахме шокирани от разказаното от майка на ученик в столично училище:

"В лафката се продава хот дог с необелен кренвирш или дебърцина, които се поставят в питка хляб. Този продукт се продава на децата. Това е недопустимо. Детето ми получи стомашно разтройство и два дни не спря да повръща. Моля за взимане на адекватни мерки, защото храната, която се предлага е за деца. Прилагам и снимка на продукта. Очаквам обратна връзка“. Как е възможно подобно нехайство се питаме и ние!

В друг сигнал подробно се запознахме с тегобите на наш потребител по получаването или по-точно неполучаването на дълго чакана пощенска пратка. Въпреки положените усилия да получи адекватна помощ от служителите в „Български пощи“, което продължило с месеци, така и не станало ясно как и защо доставката се загубила.

Останахме шокирани от разказа на друг наш потребител, който се сблъскал с грубо отношение от страна на служител, отговарящ на националния телефон за спешни нужди: "Ставаше въпрос за 68-годишна, страдаща от ХОББ. Преди по-малко от месец тя лежа в болница за белодробно лечение, но 3 дни по-късно я изписаха поради Ковид пациенти. Обясниха ни, че е опасно за нея поради болестта й. Когато я изписаха ни посъветваха, когато се влоши отново, да се свържем с 112, защото те имат информация кои болници са освободени от Ковид отделения.

Обясних на операторката всичко това и също така добавих, че жената вече стои един час на тоалетната чиния и няма сила да се изправи. Аз бях уплашена и повярвайте ми преди да се свържа със спешна помощ направих всичко възможно да изправя жената и да я сложа поне в леглото й. Операторката ми се развика и каза, че съм некадърна и няма как колегите й да заварят баба ми на “гърнето”. Беше изключителна груба. Когато поисках името й, тя отказа да го даде. Каза че линейката идва. Когато парамедиците дойдоха при тежко болната ми баба, която беше все още в банята, но я бях сложила на стол с кислородния й апарат, ни попитаха откога е с Ковид. Аз бях шокирана, както и докторите, защото не бяха дезинфекцирани след като цял ден са транспортирали хора с ковид, а бяха при пациент с хронична белодробна болест. Когато докторката се обади на операторката, тя отново се развика и й каза да не се правя на луда, защото тази информация съм предала“. Молбата е отправена към Министерство на здравеопазването за извършване на спешна проверка и евентуални санкции.

Подайте сигнал в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
3
 
0
 
! Отговори
Още не си схванал преди 2 години
В тоя свят всеки има маска! Зад всяка марионетка седи кукловод, ако марионетките са живи, това не означава, че кукловодите са!Има приказка удари маската за да удариш човека зад нея, обаче маските понякога са невъзможни за удряне, но не и кукловода криеш се зад тях мислейки си, че е излъгал всички!
60
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Къде е новината? Котаракът ми като е гладен не третира кренвирша като храна.
59
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ами ако е било ваксинирано, ден два преди това?
58
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дреме ми на кера за детето ти и скапаните му навици. да не е яло хотдог - най-долнопробната и вредна храна. оправете си го сами, и ни спестете драмите си. повърнало детето - голямата случка.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки един дебърцин, ако е истински е много по-добър от който и да е кренвирш. А тази лелка е прекалила леко с броколито и авокадото но предполагам шпек не отказва.
56
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Който е ял кренвирш е ял всичко
55
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Храната е държат на ниска цена, поне за полуфабрикатите :))) Тока повишава цените, което е смешно, щото ние единствени имаме атомна електроцентрала на Балканите :)))
54
0
 
3
 
! Отговори
тъй де преди 2 години
До Анонимен 68 Забравил си да калкулираш и тоалетната хартия след толкова обилно хранене!
53
0
 
2
 
! Отговори
Митко USA преди 2 години
До Самата мисъл:Алоу, нещо несвързано говориш батка и нищо не ти се разбира!
52
1
 
1
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
До Анонимен 68 Пич, математиката не излиза в твоя случай, 13 лв на ден x21 работни дни са 273 лева. а парно, ток вода .. дрехи ... излизания с приятели било то кръчми кафе или каквото и да било социализиране .. а транспорт .. жена деца имаш ли ???
51
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И в България може да се живее взимам 600 лева заплата ми ми стига, всеки ден закусвам една баничка = 1 левче + една бозичка 1,20 лв =за 2,20 лв закусвам,! После обядвам кебаоченца от билата за 3 лв и една биричка за около 4 лв обядвам! После вечерям в едно щембе плюс една ракия абе за около 5 лв вечерям == по 13 лв харча на ден
50
1
 
3
 
! Отговори
ДПБ Карлуково преди 2 години
До Самата мисъл: Санитаря е заспал рано тази вечер!
49
1
 
2
 
! Отговори
IT-спец преди 2 години
просто няма закони в БГ, тук в Исландия на пакетите кремвирши пише: 80% пилешко месо а някои са с 95% пилешко месо (не ям свински кремвирши за тва незнам кво пише на свинските) та.. хора спрете да се тровите докато няма адекватни закони в родината... !!!
48
3
 
2
 
! Отговори
Самата мисъл: преди 2 години
Че копилето дето държеше под контрол целия свят 40 години под контрол е мъртво требва да ви радва. Утре усмивката няма да ми слезе от лицето. Чешка за царица! Требва да знаеш че и аз като Никсън ще кажа като знам кой очистих: Това *** толкова свинщини е направило от удобството на офиса си и креслото си, че не съжалявам!
47
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До а такааааЗатова мъжете не се женят, щото такива майки ги чакалят.......хахахахаха :)) Като си купиш хот дог очакваш вредна храна, вкусна но вредна, таз да не е расла в гората че се прави на интересна :)))
46
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако ceлckите мутри от Варна имат деца ДАНО бръснарски ножчета да пoвръщат!!!!!!
45
4
 
0
 
! Отговори
Та архитекта преди 2 години
На цялата гадория на нашите ширини е мъртъв. Това не е от хората дето са публично известни и популярни по медиите, но е един от хората, които определят външната политика на САЩ в някой региони! Няма да има жалейка и няма да има официално съобщение , но САЩ си търсят нов Пайтър дьо Врие. Отвратително копиленце нали! Бартерът е много интересен похват при Атрейдите!
44
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ядем нискокачествени стоки, на европейски цени, с най-ниска продължителност на живот в света сме...
43
0
 
11
 
! Отговори
а такаааа преди 2 години
Helpbook: Детето ми повръща два дни след изяден хот дог от училищната лафка-----Майчето неграмотно, какво да очакваш от отрочето?
42
2
 
0
 
! Отговори
Подочух да ти кажа: преди 2 години
Че скоро време се е случило странно събитие - мъртъв ментат на Харконен - съветник по национална сигурност и приятел на семейство храст!

Спонсорирани публикации