Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките

Известни певци правят изпълнения по баровете в провинцията
5 окт 2021 06:43, Ния Христова
229
Дискотеките в София се пукат по шевовете, бойкотират мерките
Снимка: БГНЕС
Дискотеките в София, които допреди няколко дни спазваха наложените COVID мерки и не отваряха нощем, вече се пукат по шевовете. Това установи проверка на "Телеграф". А известни певци правят изпълнения в провинцията и пълнят баровете.
 
Повечето кръчми и дискотеки вече са си публикували програми с изпълнения на музиканти. Пропуски в дните няма, показа още проверката. 
Още по темата
 
"Ние си ходим на дискотека. Защо всички са на училище, моловете са отворени, защо не и дискотеките", коментираха студенти. 
 
Никой също така не се притеснява да споделя клипове в социалните мрежи, на които се вижда, че купонът тече с пълна сила. Няма го задължителното разстояние от 1,5 м между клиентите на закрито.
 
"Дезинфектанти имаше само на входа. Вътре в дискотеката не видях, въпреки това персоналът бяха с маски до към 4 часа и след това ги свалиха", коментираха редовни клиенти пред "Телеграф".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


229
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
12
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксиии.... Само вие ревете. Защо ли? Защото сте защитени или защото сте безсмъртни? А може би осъзнах те, че сте ***...и
114
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
на мама и на татаи принцесите и принцовете за които всичко е позволено. Той тати ще ти купи друг фалшив ПСР. БГ матеряла е много зле и точно за това никога няма да се оправим като държава, точно обратното и ще става многооооо по зле.
113
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"В мола хората не са скупчени като в дискотеката"-------------Явно не си влизал в мол наскоро.
112
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"След като не се ваксинират и не спазват мерките, да не се приемат за болнично лечение от Ковид."----------------------Там е работата, че прекарват вируса леко и не се налага болнично лечение. Кого си тръгнал да плашиш не знам хахахах
111
4
 
4
 
! Отговори
1234 преди 2 години
Чакаме промяната. С Бг генома е слабо вероятно.
110
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
След като не се ваксинират и не спазват мерките, да не се приемат за болнично лечение от Ковид. Самият доц. Мангъров каза, че чайче с аспиринче е достатъчно.
109
11
 
8
 
! Отговори
Бay преди 2 години
младите много се дразнят, че ги обвинявам, че заразяват/убиват старите. Как мислите са се заразили? Магия?
108
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е какво очаквате от такова поколение, което не желае да спазва нищо, и ще те надговорят, и ще извадят всякакви изкривени аргументи. Е това да сравняваш училища и дискотеки си е много ниско ниво на интелект. В мола хората не са скупчени като в дискотеката. Обаче се говори и се сравнява примитивно. Е какво да очакваме от тези "студенти"?!?, за които дискотеката е храм всяка нощ.
107
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Време е да се затворят болниците.
106
6
 
9
 
! Отговори
Време е преди 2 години
да се затвори чалготеката - сбърканата държава
105
9
 
14
 
! Отговори
Hex преди 2 години
А къде е полицията, когато трябва да бие
104
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Младите може и леко да го карат, но го разнасят насам натам, това е лошото. Да не ги пускат да излизат от Студентски град и да си копунясват както си искат, но да си въртят вируса помежду си.
103
11
 
22
 
! Отговори
Барба Ганьо преди 2 години
Защо това не се случи в Гърция , Турция или която и да друга държава в ЕС а само в Тиквостан ???? Аааааа , там има закони , яки глоби и затвор ...... *** BG се самозатрива ....
102
14
 
10
 
! Отговори
аптекар преди 2 години
Като гледам какво е отношението на българите към имунизацията, вече въобще не се очудвам защо толкова много гласуват за ГЕРБ...
101
10
 
21
 
! Отговори
до 111 преди 2 години
Спазвай си мерките бе, никой не те спира. Всеки сам си носи отговорност за собственото здраве и сам си решава как да подходи. Близките ти са починали въпреки че са се ваксинирали, а аз съм жив въпреки че не съм се ваксинирал. Както казах всеки сам си решава според това доколко е наясно със здравето си. Няма да позволя на някакъв му.хл.ьо да ми налага мерки, след което да си сваля маската като изключат камерите и да ходи да гледа мачове (като бившия здравен министър)
100
9
 
9
 
! Отговори
Не! преди 2 години
Нали знаете къде да си поставите мерките? И не, няма да се бодеме и ще си продължим така, както сме живяли жинаги. Баста!
99
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кефят ме лапетата - наргилета, екстази, трева, крек, испанска муха, каквато пумия се сетите, някакъв и вазелин в мускулите си беше бил, ама ваксината била вредна за тях, а най-важното са им кръчмите и дискотеките, но пък се мислят за умни и искат стартова заплата от по 5-6 бина. Как да не им се смееш от сърце... докато не се наложи, заедно с малкото нормални, да издържаме и техните пихтясали мозъци след 5-6г.
98
9
 
7
 
! Отговори
ДДРОнег преди 2 години
Няма риск за младите, оставете да живеят, да работят, пазете рисковите групи - това е успешния модел !!!
97
20
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И каква стана тя сега? Фигуранта вдига юмрук в подкрепа на закона и реда, а срита Конституцията и назначи едно импотентно правителство, което освен, че не може да гарантира спазване на обществения ред умело *** и гази законите. Ако това ви се харесва гласувайте за Радев.
96
4
 
5
 
! Отговори
КАЦАРОВ, СПЕЧЕ ЛИ СЕ преди 2 години
Кой бръсне министърчето за сли......