Асен Василев излязъл отдавна от дружества, в които участвал

Публикация го свърза с офшорка, от "Продължаваме промяната" опровергаха
Обновена: 7 окт 2021 13:11 | 7 окт 2021 13:11, Веселина Йорданова
79
Асен Василев излязъл отдавна от дружества, в които участвал
Снимка: БГНЕС

Съпредседателят на "Продължаваме промяната" Асен Василев е декларирал всичко, което притежава в подадените от него декларации.

Това съобщиха от формацията за БНТ в отговор на информация, публикувана от в. "Труд", че Василев има 100% собственост в офшорна фирма на Британските вирджински острови.

В данъчната му декларация в сайта на КП КОНПИ е вписано, че 12 месеца преди встъпването си в длъжност като служебен министър на финансите Асен Василев е излязъл от собствеността и управлението на цитираната от в."Труд" фирма "Акселберт Лимитид", както и от всички останали дружества, в които е имал участие, посочват от "Продължаваме промяната".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
3
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 2 години
Знаем как стават тези излизания :)
50
4
 
8
 
! Отговори
така като гледам преди 2 години
Пульо и колегата му ***!
49
11
 
5
 
! Отговори
Лъсна преди 2 години
че инсинуацията и комунистичека партенка, и изфабрикувана лъжа в Труд беше отговор на мутро-мафията ГЕРБ-Пеевски заради обективните данни от досиетата Пандора, които са от авторитетно международно разследване. Просто Шиши не е могъл да стои на едно място и се е обадил на своя подчинен Блъсков да изфабрикува лъжата.
48
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
..А ИМА ЛИ ДОКУМЕТ КОКОРЧО , ЧЕ Е ИЗЛЯЗЪЛ ОТ ТАЯ ОФШОРКА...?...ДА ГО ПОКАЖЕ ,БЕ...!
47
1
 
11
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Всички имат офшорки , от промяна , преди промяна , това не е проблем , проблем са от къде са парите -стига сте се занимавали с глупости , нищо за разследването на антикуропциония фонд , журналисти подддлоги , кажете нещо за това мизерниццццци
46
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
От минуси или плюсове полза няма ще има ако тез ги изправят пред съда и да платят си до последната стотика на България Обаче се съмнявам че ще стане иначе Пандора е просто информация
45
14
 
6
 
! Отговори
Герберски СмЪрдел преди 2 години
А гербера Младенов, не само, че не е излязъл или закрила фирмата си, ами бил 'забравил' да я декларира, разбираш ли и при това 8 години под ред. Ха Ха Ха
44
5
 
17
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
Е,и какво от това ?! Това прави ли го по-малко опасен за бъдещето му влизане / по негово НАСТОЯВАНЕ !!! / в следващото правителство ?! Не ми е работа,ама да попитам тъй - кой ще му сърба попарата на тоя ококорения след време ,нали НИЕ,А НЕ НЯКОЙ ДРУГ ?! Е,за какво ни е тогава това изчадие Радево ?!
43
3
 
17
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Облизва са за държавен суджук... Щот у Харвард нема балами да дават суджук :)))
42
1
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
А какво яде Асан кат си е продал фирмата? :)))
41
3
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Продал фирмата на Мюмюн като бирника Спецов :)))
40
4
 
25
 
! Отговори
РИМА преди 2 години
КОКОРКО-ОФШОРКО
39
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До тяСрещу кого са застанали,***.Само срещу тия,дето не уйдисват на американците.За Пеевски добре.Но да си чула нещо срещу Домусчиев,който е другият,който е гепил бая милиони от ББР.Не само че нищо не се говори срещу него,но и още 35 милиона му хариза Киро Лъжата за оня завод за таратайки,който никога няма да стане.Оня с германските(пърдон косоварски) "инвеститори".Ами за Прокопиев да си чула нещо.Как ще чуеш,като той е менторът на тия измамници и лъжци.
38
4
 
21
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Значи,Кокорчо ,сега е почтен,ама преди време не е бил!А Младенов няма право да е почтен,така казва Кико!
37
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има ли още дребни рибки,които да кълват на голата кукичка,подхвърлена им от тези двама изманика.Лошото е,че те не само са измамници,но и верни слуги на глобалистката чума.
36
19
 
6
 
! Отговори
тя преди 2 години
Защо тези двама министри ,които открито застанаха срещу голямата корупция в България си спечелиха толкова врагове ? Всички знаем отговгра !
35
5
 
20
 
! Отговори
До 45 преди 2 години
Абе защо нито една кражба няма на мегдана от Бойко ,а устните обвинения са хиляди. Докато беше на власт ,всичко се движеше рационално, беше в ред и с лекари,и с магистрали и с цената на тока и бензина и с международните контакти.А сега.........??? Тюрлюгювеч,всевъзможни обвинения и измишльотини и все по голямо затъване и неспособност да се води нормално държавата!....Потъващият кораб е точна илюстрация за цялостното ни състояние !!!
34
2
 
2
 
! Отговори
Ганди преди 2 години
Браво на yogi bear,гордеем се с теб
33
14
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 2 години
В-к "Труд":новото "Работническо дело" на партия ГЕРБ.
32
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наистина-супермошеник с ,,ангелски " невинен вид!