Оперират спешно Сашка Васева, нуждае се от помощ

Вижте как може да помогнете
27 окт 2021 22:02,
37
Оперират спешно Сашка Васева, нуждае се от помощ
Снимка: Клуб Eleven

Спешна операция ще бъде направена на легендарната певица от зората на поп фолка Сашка Васева.

В момента тя се намира в болница в германския град Мюнхен, като за лечението й е необходима голяма сума пари, с която семейството на певицата не разполага.

Според съпруга й Христо Бакърджиев операцията ще струва 90 000 евро.

Припомняме, че преди около месец Сашка Васева беше диагностицирана с тумор в мозъка, който довел до влошаване на състоянието й.

Ако желаете да помогнете на Сашка Васева, може да дарите средства по следната банкова сметка:

IBAN: BG86RZBB91554455289907
SWIFT/BIC: RZBBBGSF

Титуляр: Христо Бакърджиев

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е, нали в репортажа от преди 1-2 седмици тезата бе , че не се нуждае от помощ. Избрали Германия пред България защото там рехабилитацията била по-качествена. Съпруга и даваше интервюто, а тя бе презглава под завивката и не шаваше. И накрая от там, без да се показва с бодър глас отправи поздрав. Още тогава ми замириса, но не на хубав парфюм.
30
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много харесвам Сашка Васева! Един от символите на прехода в БГ.... Направо я обичам! Убеден съм, че разполага и с необходимите парични средства за екшъна, който й предстои и затова й оказвам морална подкрепа, която също не е маловажна! Сашке, с теб съм! И аз и моите приятели сме с теб!!!
29
4
 
9
 
! Отговори
Обективен преди 2 години
С визия на травестит, един от най-ярките чалгасимволи на опростачването на народа! Колко по-нормални хора , без имения в Ресилово ,имат нужда от помощ...
28
7
 
9
 
! Отговори
adibas преди 2 години
Ненужна биомаса. През 90-те скандализираше с чалгаджийската си мpъcoтия. Бог винаги е справедлив. Всеки получава това, което заслужава.
27
0
 
19
 
! Отговори
и аз и аз преди 2 години
Нуждая се от помощ. 6000 лева за да сменя тазобедрена става, че да се върна на работа и да плащам данъци. Е, нямам 6000 лева. Имам 212 от последната ми инвалидна пенсия.
26
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Знаех си,че някой ваксър и тук ще изпусне газове.
25
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В Германия здравеопазването е безплатно за здравноосигурените. Тя незаконно ли е пребивавала там?
24
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"За лечението й в чужбина е нужна огромна сума" - явно само у нас се счита, че този труд може да се заплаща с жълти стотинки! Дано се оправи жената - желая и го искрено!
23
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Веднага да приеме от хранителните добавки на Киро Харварда с магическия български бацил. Може и от свещената луканка която той би дал на децата си да пробва, доказано полезна е.
22
1
 
21
 
! Отговори
Деди преди 2 години
Съчувствам й безкрайно, дано да оздравее жената, но аз имах нужда от помощ от момента, когато я чух за първи път. Потече ми кръв от ушите; от когато в видях - и от очите.... А помощ от нигде не дойде.....
21
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тя и преди промените пееше и беше бунтарка.
20
0
 
17
 
! Отговори
Това е цитат от преди 2 години
публикация на Камелия Цветанова в сайта на Днес.БГ от 13 октомври: "Появиха се и публикации в мрежата, според които Сашка Васева има нужда от средства за лечението си, което се оказва измама. Това потвърди и съпругът й Христо Бакърджиев." - Питам ви кое е измама - това, което пише Камелия преди 10 дни или това, което пише днес Ерол?
19
3
 
12
 
! Отговори
До 14 преди 2 години
То пък едни песни...Айде бегай да си пиеш пърцуцата.
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Делян да дари. За него са джобни. Пък и е чалгаджия.
17
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко бакшиши съм и давал ! Сега за тва съм на туй дередже ! Хората инвестираха в други работи аз в чалъми
16
1
 
26
 
! Отговори
Само преди седмица преди 2 години
написахте сълзлива статия за състоянието на Сашка Васева, но изрично отбелязахте, че мъжът й казал, че нямат нужда от средства. Всеки може да прочете тази статия, като напише в търсачката на сайта името на певицата. Сега пишете, че се събират пари за операцията. На коя от публикациите ви да вярваме - на днешната или на предишната?
15
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Антиваксърите, дайте акъл при кой знахар и с какви домашни чайове да се помогне на Сашка. Нали лекарите са престъпници, бяла мафия и не става нищо от тях, помогнете на нуждаещата се с вашите "алтернативни" лечения!
14
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Влязох да прочета коментарите и се убедих за пореден път.
13
5
 
12
 
! Отговори
До морски преди 2 години
Кога последно си плати за да си купиш софтуер на майкрософт? Такава музика не слушам, дори и да ми плащат. Не съм виновен, че някой си е пръскало парите по кръчми и парцалки. Сигурно на участие получавала пари, колкото десетгодишна заплата на учител. Няма извинение да си изкараш всичките пари по заведения и да си мислиш, че никога няма да остарееш и да станеш противна лелка. Да е спестявала пари и да е инвестирала. Хич не ми дреме за тази мумия.
12
6
 
33
 
! Отговори
Mopcku_ преди 2 години
ДО 11:Защо се възмущаваш, че семейството на Сашка няма 90 000 евро? Един единствен въпрос имам към теб. Кога последно си плати, за да слушаш песен на когото и да е? Малко човещинка никога не е излишна.