72-часов арест за мъжа, убил баща си в столичния кв. „Надежда“

Криминалното деяние е извършено вчера около 13.20 часа
10 ное 2021 17:45,
19
72-часов арест за мъжа, убил баща си в столичния кв. „Надежда“
Снимка: БГНЕС

34-годишният мъж, обвинен в убийството на баща си в столичния квартал „Надежда“, е задържан за 24 часа.

От органите на реда е установено, че жертвата е починала от задушаване. Убийството е извършено вчера около 13.20 часа.

Досъдебното производство е образувано в СДВР по реда на чл. 212, ал. 2 от НПК със съставяне на протокола за първото действие по разследването – оглед на лице.

Още по темата
В хода на разследването са извършени разпити на свидетели, оглед, освидетелстване, приложени са справки и други доказателствени материали, съобщиха от прокуратурата.

Дежурен прокурор в СГП е счел, че от доказателствата по делото се извежда висока степен на обществена опасност на деянието и дееца, което налага необходимостта от задържането му.

Във връзка със здравословното състояние на обвиняемия изтърпяването на задържането за срок до 72 часа ще бъде изпълнено в СБАЛЛС – Затвора в София.

Предстои наблюдаващият прокурор да прецени каква мярка за неотклонение да бъде взета спрямо обвиняемия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
0
 
! Отговори
ц=игански преди 2 години
изблици 30 години преход 30 години краденено вси4ки ще умрат
6
0
 
0
 
! Отговори
наи преди 2 години
ло6ото е 4е се оказа 4е тези к-рви янита и валя и илия и емилия тои ги остави да нисасипват йивота и сега тои е оби4ания глезения а тая е мащеха и ни мисли наи злотоако мойе в капка вода ще ни удави и пред него и зад гьрба му и го краде а тои не се усеща и е станал тяхна подлогано през родителите тьпата организациика си я наврете на място зла4но
5
0
 
0
 
! Отговори
вьрнал преди 2 години
му го е сега да не си пьлни6 главата с глупости бяхте много 4акани и искани деца това 4е сега тая мрьсница му изпи мозька на баща и го 6антайира не озна4ава 4е винаги е било така тои много ви оби4а6е и иска6ено дьлги години го обу4аваха срещу наснаистина бяхте много оби4ани и гледани деца и аз още ви оби4ам по сьщия на4ин
4
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има бащи които заслужават много повече от... Бог забавя, но не забравя. Денонощен тормоз, няма спокойствие и в съня. Всяка вечер като си лягам се моля да се събудя здрав и да му бия шута.
3
2
 
1
 
! Отговори
До 8 преди 2 години
Ми сигурно, ама ако бях на 14-15 и тепърва навлизах в живота, за да чуя някой готин лаф от Ванко и да съм вървежен пред другите *** и девствени девойчета. Ама вече наближавам трийсетака и жените се впечатляват от други неща, така че съм насочил вниманието си към по-продуктвини неща. Иначе ти пожелавам да станеш като Ванко, щом те влече.
2
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ми ше пропуснеме, мерси
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ваксинирайте го,той бил гейса си знае работата.