Сблъсъци пред турското посолство в София, летят и домати

Бул. "Васил Левски" е затворен
Обновена: 18 ное 2021 17:56 | 18 ное 2021 17:52, Нели Христова
514

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Бул. Васил Левски около турското посолство е затворен, има и напрежение - момчета с маски и полицаи са в опасна близост.

Пред посолството се провежда протест срещу намесата на Анкара в изборите у нас, съобщават от Bulgaria ON AIR. Стигна се до сблъсъци между протестиращи и полиция.

Първоначално протестиращите бяха на отсрещния тротоар, но след това се приближиха към входа на посолството и започнаха да хвърлят домати по органите на реда.

Протестиращите се обявиха срещу евентуална турска намеса в изборите за президент у нас. Събралото се множество скандира "България над всичко" и нецензурни думи по адрес на турския президент и служителите на посолството.

Голяма част от центъра на София е затворена от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


514
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
323
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нали вие протесърите увеличихте секциите в Турция на 130, сега защо се оплаквате?
322
1
 
26
 
! Отговори
Кривондел преди 2 години
Къде бяха когато ДПС подкрепиха и гласуваха за Радев? Тогава той проблем с ДПС нямаше, напротив.
321
3
 
29
 
! Отговори
Mersi преди 2 години
Значи когато избират нас - ашкулсум,Когато са против нас - айгидирим.
320
11
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сега е момента ДПС да се обяви за етническа партия и конституцията да се спази. Въпреки, че както всички знаем Доган е над конституцията.
319
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРДЖИКОВ ША мре БРЕ!
318
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРДЖИКОВ Е *** БРЕ!
317
21
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Че го лапят у недела турците и гроб а после дупе да им е яко.
316
3
 
30
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Ниска избирателна активнос защото на нормалните хора им писна да се състезават с неграмотни ,соц слаби ,двойни гражданство ,и разни маймуни дет не разбират бъкел български ,е честито на политическата мафия .печели изборите !!!!
315
3
 
5
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
имах предвид на тяхната държава болния тип който само да щракне с пръст и са преминали и отвъд язовира......
314
2
 
45
 
! Отговори
Хохо преди 2 години
Че какво са виновни турците ,нали нашите политици им Дават право да избират кой да управлява държавата,пак платени качулки за мръсната работа и комунистически цирк ,всичко е планирано .
313
5
 
18
 
! Отговори
ля ля преди 2 години
на мен ми се струва че играете много лоша игра! и също виждам че ще ни напердашат най-здраво от всичките пъти! страшно сме отворени пък кой ще ни спаси после. този път ще минат през нас и няма да разберем. а онзи бония на челото на държавицата ни пфффф лоша игра е това
312
8
 
32
 
! Отговори
Радеф е провал преди 2 години
След една година провали по всички параграфи и вкарване на държавата в безпрецедентна икономичска, политическа и здравна криза Клепоухия Резидент сега ще ни вкара и в международна криза с единствения ни съсед който що-годе все още е добронамерен към нас.
311
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
На Рашкоф ударната група с по една дамаджана се събрали да реват пред турското посолство. А Ердо вече е приготвил 100000 сирийци на границата
310
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе защо ни е Волен Сидеров?В края на кайщата той дори и войник не е ходил.Не се е клел в Трибагреника да служи на Родината!А в казармата през соца не взимаха само луди ,гейове и тежко болни.Да ви прилича на болен?Да ви прилича на луд?(прави се на такъв,когато му уйдисва).Остава да е гей..Дълбоко законспироран гей.Тук ,не съм сигурен.
309
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А всъщност сами сме си виновни с ниската избирателна активност. Ние може и да не щем да гласуваме, но от турция с удоволствие гласуват вместо нас.
308
16
 
23
 
! Отговори
МНОГО ЛОШИ ТУРЦИ БЕ преди 2 години
Ами не може така да се намесват във вътрешните ни работи. Виж, Решетников дойде и без да се намесва във вътрешните ни работи, заповяда на подчинените си да назначат Радев за президент. И те го назначиха, та до ден днешен все си е назначен. Много е вероятно и Радев като Путин да ни е назначен доживотно...
307
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А господина с какви гласове беше избран за президент?????? Нима не помни? Ще си припомни в неделя !!!!!!
306
13
 
21
 
! Отговори
:( преди 2 години
Етническата Партия ДПС държи Прокуратурата и Съда в България. Кога ще се освободим. Дедите ни са се били за България, нас ни мързи да гласуваме.
305
15
 
15
 
! Отговори
До партиен секретар преди 2 години
'' ЩО НЯМА ОЩЕ ЕДНО ПОКРЪСТВАНЕ И ЕДНА ГОЛЯМА ЕКСКУРЗИЯ...''Защото тоя път няма да ви простим и аскера ще е във София за 24 часа и ще има отново 5 века присъствие, робство,владичество или там както го наричате вече, в нашата история тоя период го знаем като ''времето което управлявахме империя на 3 континента от Виена до Персийския залив и от Каспийско море до Алжир :)'' и забележи не говоря за 30-40 години на 3 морета като някои ''велики'' истории, а говоря за 3 КОНТИНЕНТА за 4,5 века.
304
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Радев не се посвени и да използва болната за нас тема БРАВО ОБЕДИНИТЕЛЮ