Калин Терзийски: Когато има интереси за трилиони, няма как да не се съмняваш

Човек, който е израснал в тоталитарен режим, знае, че винаги го лъжат, посочи писателят
22 ное 2021 18:38, Красимир Ангелов
69

"Когато от едната страна стоят интереси за трилиони долари на производителите на ваксини, хората няма как да не се съмняват. Когато ти произвеждаш нещо, от което печелиш трилиони, ти ще си готов да унищожиш цели държави, за да продължиш да печелиш тези трилиони. А камо ли да кажеш един куп лъжи". Това каза в предаването "Опорни хора" на телевизия Bulgaria ON AIR писателят Калин Терзийски.

"Когато печелиш трилиони, нима ти не можеш да купиш около 150 научни института и около 5000 медии, които да говорят в твоя полза. Естествено. Освен това човек, който е израснал в тоталитарен режим, знае, че винаги го лъжат", посочи писателят.

"Един мой приятел, много умен публицист и също лекар като мен каза: "Когато са ти показвали салам, а ти си куче, и той винаги се е оказвал една боядисана пръчка, с която те бият - няма как да станеш доверчив“. Това при нас се случва. Затова ваксинацията в западните страни, за добро или за лошо, защото аз няма да стана по-доверчив човек, просто това ми е срещу природата, но там нещата вървят много по-гладко", посочий той.

"В тези 2 години все едно се е върнал социализмът. Някой ти вика: "А, вие защо сте без маска?", майчице милостива мислех, че е останало в миналото това. Но както и да е. Значи една война, не е ясно какви дълбоки причини са я предизвикали, най- вероятно, защото трябва глобално - икономически и политически, геоинженерни проблеми да се решат. Някои казват, че средната класа вече е излишна и това преселение на народите, и тази огромна средна класа в богатия свят, са неща, които не могат да съществуват на едно място", добави Терзийски.

Целия разговор гледайте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
6
 
! Отговори
Роро преди 2 години
Социализмът пасти да яде пред сегашната ситуация. Сега ти вменяват и вина, което е още по лошо за психиката на хората. Парите са велика сила, те движат света, а малките човечета се купуват лесно.
42
3
 
1
 
! Отговори
Питър преди 2 години
До Анонимен 56Напротив, има ваксини срещу рак - например ракът на маточната шийка се предотвратява много успешно с ваксината срещу папилома вирус, причинителят на този вид рак.
41
1
 
7
 
! Отговори
Христо преди 2 години
До Анонимен Е не е така. Кучето не може да сбърка боядисана пръчка със сала. То има нюх, обоняние....а ние ние, ние нямаме нищичко.....
40
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно така е.
39
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този се взема много насериозно, а не се вижда, че е гола-вода.
38
3
 
12
 
! Отговори
Планът Ран-Ът преди 2 години
"Ще свърши войната, всичко някак си ще улегне, ще се утаи и уреди. И ние ще хвърлим всички сили, всичкото си злато, цялата материална сила за измамване и оглупяване на хората! ... От младежите ще направим циници, вулгарни хора, простаци, космополити. Ето така ние ще направим. Всичко това ще извършим под девиза: ЗАЩИТА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА И ГРАЖДАНСКИТЕ МУ СВОБОДИ"
37
2
 
13
 
! Отговори
59, няма грешка преди 2 години
Английски икономист още през 19 век е написал на какво е готов капиталът при 300% норма на печалба. (Невежите приписват афоризма на Маркс.) А ако е 1000%? Но Терзийски малко се е объркал в друг детайл - ваксините носят стотици милиарди, а десетките трилиони са в "борбата с климата". Затова на света се натрапват "зелени" технологии, от които губят всички, но печелят свръхголемите банки и спекулантски фондове. Ама вие си вярвайте в розови еднорози и "честни частници", няма лошо.
36
17
 
4
 
! Отговори
съгласен с 59 преди 2 години
да дпълня от историята Хитлер е бил антиваксер, забранявал е на завладените нации да ползват ваксини и превенция с цел естествения подбор да си свърши работата. антиваксерството е много по-близко до фашизма отколкото дори задулжителното ваксиниране, мислете мислете спрете да си промивате мозъците с руски пропаганди ще се самоунищожите, което е и целта на антиваксрството като идеология
35
15
 
4
 
! Отговори
в грешка сте преди 2 години
просто са ви промити мозъците от руско-китайски пропаганди това е. дори да имаш трилиони неможе да купиш всичко, ако купиш 5000 инстута има осхте 50 000 които не си купил, няма как всичко да контролираш това е разликата между демокрацията и тоталитаризма, освен това едва ли ниякой купува институти и медии, механизмите за граждански контрол са доста силни в демократияния сват. така че това че сме недоверчиви си е наш проблем породен от промивката на мозъци и неразбирането как работи света
34
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не бих могъл да заспя .. Без откровенията на алкохолика Терзийски .. Благодаря, мucupku .. Сега вече ще спя спокойно ...
33
18
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз пък имам точно обратните наблюдения - всичките ми познати, отраснали при социализма, се ваксинираха. Точно защото могат да четат и да разбират това, което е написано. Виж, разни келеменца на по 20-30 години, които страдат от тежка функционална неграмотност, се водят по постовете във фейса.
32
5
 
3
 
! Отговори
От 42 преди 2 години
Сто пъти ти казах, че са различни раковите заболявания. Ето в някои западни дървави от 20 години жените си правят ваксина срещу рака на шийката на матката. Провери в Гуглето. Това е само един пример за антиракова ваксина. И желая ти да си жив и здрав. Няма нужда да си гневен. Гнева идва от незнание, безсилие и неразбиране.
31
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Някъде писаха,че рака се лекувал със солена диета,тъй че засолените неща са полезни тъкмо като за зимата зимнината.
30
8
 
6
 
! Отговори
До 42 преди 2 години
Това че ти си неграмотен не означава, че няма ваксина срещу рак. Видовете ракови заболявания са повече от стотици. За много малка част от тях има ваксини. Може сам да провериш, за да не умреш ***
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Ако даже 10% останат чиста печалба, което при такъв тежък корпоративен бизнес е даже много, се получава число," - Голям експертин стана и ти па ...
28
3
 
8
 
! Отговори
Гроби Таласомо преди 2 години
Ние от социализъмът знаем и още нещо, Терзийски: "да умреш с лекарска помощ". С една дума, хората умират в болниците, щото лекарите ги морат нарочно и после ги пишат "умрели от ковид", нищо, че са имали бъбречна криза, а от цифрите, политиците правят политика на гърбът на цялото общество. Но така са слугите на Яга Албасти, поклоннниците на Златният Пясък!
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Истина!
26
20
 
1
 
! Отговори
До 33 преди 2 години
Ваксина срещу рак има. И то десетки видове, за различни ракови заболявания. Но вие антиваксърите и това не знаете. Между гругото има и хапче антибебе.....това знаетр ли го.В кой свят живеете бе антивакъри.
25
4
 
1
 
! Отговори
Властчица по Пейките преди 2 години
Абе Калине ...Отличник по медицина ...гони хората по пейките в парка. Виж се сам до къде си стигнал. Жалък си.
24
1
 
9
 
! Отговори
Oli Goph Rhenni преди 2 години
Самата истина.