Комитова: Започва проверка на пътя, ако има виновни - ще бъдат наказани

На място ще бъдат взети ДНК проби, за да се установи самоличността на жертвите
23 ное 2021 09:52, Анисия Иванова
39
Комитова: Започва проверка на пътя, ако има виновни - ще бъдат наказани
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес и утре ще бъде извършена проверка на състоянието на автомагистрала "Струма" в участъка, в който стана трагедията с автобуса. Това съобщи пред Bulgaria ON AIR министърът на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова.

Още по темата


"Ще бъде проверена пътната обстановка и състоянието на пътя. Ако се установят проблеми и има виновни, ще има и санкции", уточни Комитова пред "България сутрин".

Медици на място ще вземат проби от жертвите, за да се направи ДНК анализ и да се разбере тяхната самоличност. Оглед правят криминалисти, полицаи, следователи, парамедици. Пристигнала е и тежка техника, която се очаква да освободи пътното платно от автобуса.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
1
 
! Отговори
Тони преди 2 години
Кой е виновен то се знае каква Комитова,строител е Бойко,когато стана в Своге той даде ли си оставка
17
3
 
7
 
! Отговори
КОМИТОВА Е УБИЕЦ! преди 2 години
....ОТ ГОДИНИ СЕ ЗАНИМАВА С ПОЛИТИКИ В АПИ ...А , НЕ С ПЪТНА БЕЗОПАСТНОСТ!!
16
7
 
16
 
! Отговори
Копитов преди 2 години
Незабавна оставка на "специалиста" Комитова.
15
17
 
9
 
! Отговори
Тиква преди 2 години
Още три-четири години, трябват да оправят Държавата, след Гробисти и Некадърниците от Шайката на Тиквата Мутра.
14
1
 
10
 
! Отговори
i'm преди 2 години
Какво веднага за пътя се захванаха тия. Пътя в този участък е в отлично състояние. Пак някой късоглед *** прави коментари, които изобщо не са уместни, а и са последното нещо, което може да има вина за катастрофата. Може би шофьора е карал бързо, до коолкто виждам това е след десния завой и посел е правия участък на който се вижда автобуса. Или пък някаква неизправност, глешка на шофьора и т.н.! Веднага пътя и сега по традиця, македонците ще кажат че българите са виновни....
13
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Автобусите се палят често, но по принцип горят бавно. В почти всички случаи пътниците успяват да се изнесат. Обаче при взрив нещата са по-различни...
12
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
до Даа, утре ще са български деца, умнико. Докога ще търпим кражбите и некадърността !!! ????
11
1
 
10
 
! Отговори
Причина за пожара преди 2 години
20 метра мантинела в резервоара...Да....
10
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
При подобен инцидент с автобус с 7-8 жертви по време на правителството на Бойко Борисов трима министри подадоха оставка без да мрънкат кой им е виновен! При инцидента с автобуса на Бакъджика със 17 жертви по времето на правителството на Станишев НИКОЙ не подаде оставка!
9
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пак Бойко е виновен? Докога? кога ще започнат управляващите сега да носят отговорност?
8
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тази нощ на земята българска изгоряха и си отидоха в мъки общо 58 души-49 в катастрофа и 9- в дом за възрастни. Между изгорелите в автобуса са и 10 деца. А на власт е Румен Радев и служебното му правителство! Вече 7 месеца пълна и безконтролна власт!
7
19
 
7
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Г-жо Комитова, проверете лицето отговарящо за транспорта в "Автомагистрали" Мирослав Шахънов, който беше уволнен от СФА и е партийно назначение на ГЕРБ!Да видите за какви нарушения става въпрос!
6
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ИМАМЕ ВЗРИВ, АМА МАГИСТРАЛАТА ИМ ВИНОВНА НА БЕЗРОДНИЦИТЕ НА РР! МАРКИРОВКАТА ЛИ ПРЕДИЗВИКА ВЗРИВА? ИЛИ ТЕРЕНА? ОТГОВАРЯЙТЕ ДРУГАРИ ПРОФЕСОРИ!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Магистралата в участъка на разклона за с. Боснек е в перфектно състояние! Не давайте поводи на македонците да обвиняват България! Няма никакви опасни препятствия, неравности или дупки по платното. Маркировката, пътните знаци и светлоотразителите по мантинелите са в добро състояние! И селото се нарича така защото е създадено от Българската държава за заселване на босненски бежанци от началото на 20-ти век! Приели сме бежанци, дали сме им къщи и дворове и те са станали български граждани!
4
4
 
20
 
! Отговори
Майора преди 2 години
След като спря парите за Хемус и ме се разплати съд фирмите, кскво повече искаш!Част от вината е твоя и трябва да си подадеш оставката!
3
5
 
26
 
! Отговори
адолф преди 2 години
Ти сега ли се сети да правиш проверки бе другарко Комитова, като загинаха една камара народ?Нали сте във властта от 7 месеца, къде бяхте досега и с кво се занимавахте?С изчегъртване ли?Или с размахване на юмруци.Сега пак ли Борисов ви е виновен?А занпред пак ли той ще е виновен за всеки ваш провал другарко Комитова?
2
2
 
21
 
! Отговори
Психиатър преди 2 години
Направо обявявай Бойко за виновен. Няма какво да правиш проверки.
1
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оставката си подай веднага. Бъди достойна !