Добро дело: Двойка дарява парите от сватбата си на приют

Младото семейство е от Ямбол
26 ное 2021 20:52,
27

Младо семейство се отказа от букети за сватбата си, а парите, получени от близки и приятели ще дари на приют за животни в Ямбол.

Боянка е от София, а Христо от Ямбол. Преди да станат семейство, имат една молба към гостите на сватбата си - вместо букети, да им помогнат да направят дарение в приют за животни.

"Първо, защото е безполезно да ни подарят цветя, които ще изхвърлим след 2-3 дни. И второ - виждате радостта на малките животинки", каза Боянка Манова пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
"Аз съм твърдо зад нейните решения. Каквото е решила и избрала, винаги я подкрепям. И най-вече аз харесвам животните още от малък", коментира Христо Манов.

"С удоволствие бихме си взели, но уви, имаме три котенца", допълни Боянка.

За кратко се колебали къде да дарят средствата, но решението са взели заедно и бързо. Избрали са ямболския приют, който е с почти запълнен капацитет, а дарителите са много по-малко, отколкото в София.

"Хората дариха сумата, за да разнообразим менюто на кучетата", сподели екологът в община Ямбол Надя Горанова.

В приюта са настанени животни, станали жертва на нехуманно отношение.

"Виждате какво е положението. Има бити кученца, с изрязани уши, трябва да сме по-добри към животните", призова Боянка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
0
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Тия така са си признали парите от сватбата,а разнообразие от храна на животните е огризките от порциите,ей това е дарението им.
20
7
 
8
 
! Отговори
Пълна скръб преди 2 години
Ако скоро не сте виждали глупави хора, които се мислят за добри, вгледайте се в снимката.За всяко едно куче от приют на месец се дават по 500 лв., а за обучението на дете в държавно училище - 400 лв.
19
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Някой 17 - Ти първо направи нещо добро пък после ще му мислиш ! И понеже познавам културата и манталитета отлично , знам точно какво си мислиш и какво ще ми отговориш : Че аз не те поизнавам , но ти си АНГЕЛ слязъл от Рая - Може и така да е , но ако е така НЯМА да критикуваш добрината на другите и ако всички бяха толкова "добрички" колкото се представяте България НЯМАШЕ да е това което е през последните 30г. !!!
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я гледай - НЕ всички си биели жените ! Момичето е от София , но не е на парада на безумните безделници , а прави добро , което ще се помни !
17
4
 
5
 
! Отговори
Асан преди 2 години
На коледа ше колят ли шопаро от домашния приют :)))
16
4
 
9
 
! Отговори
Някой преди 2 години
Браво, но според мен, когато правиш добро и го правиш от сърце, не е нужно това да става достояние за останалите.
15
2
 
12
 
! Отговори
Браво преди 2 години
Браво. Животните не могат да вземат съдбите си в ръце, за разлика от хората, особенно животните в приюти, те са като затворници там и зависят изцяло от хората, дори от настроенията им и моментни състояния
14
6
 
9
 
! Отговори
дарител преди 2 години
В случая мисля, че заглавието малко подвежда. Не се даряват парите, които се дават като подаръци от роднини и приятели за сватбата, а се даряват парите, които е трябвало да се дадат за букети, които са много малка част от цялата сметка. Напоследък станаха много модерни такива показвания по медии и социални мрежи, с които определени хора се опитват да се докажат като " благотворители", а всъщност не дават нищо от собствените си джобове.
13
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Абе никой от вас ли не забеляза кво дупи вади мацката. А като гледам хейта в коментарите май сте тия същите които се възмущавахте от норвежката реклама. Мани бегай.
12
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тия няма да изкарат дълго до развода! Не са стъпили здраво на земята. От заглавието помислих че ще помогнат на нуждаещи се хора, толкова са много!
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Отворих статията да ги поздравя. Като прочетох че са разнообразили храната на кучетата .... мани, мани! Тия са много далече от реалността!
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
" .... да разнообразим менюто на кучетата .... "
9
10
 
5
 
! Отговори
Ристу преди 2 години
До Сюлейман: Който обича кучетата, мрази хората. Забрави ли за убийците Шляпашки и Нанчев, които оставили кучето живо, защото обичали животните, а убили собствениците му?!
8
9
 
11
 
! Отговори
Ристу преди 2 години
Лелее. Пари за кучетата да дават... Да бяха дарили на нуждаещи се хора. Толкова много хора имат нужда от помощ за лечение. Да бяха дарили на болниците. Толкова болници нямат ново оборудване.
7
4
 
11
 
! Отговори
помнещ преди 2 години
Браво на вас млади хора!-:)Но запомнете нещо от мен!При всички случаи ,щом сте решили да заживеете с някого,то моля ви от сърце,сключвайте официално брак! Живи хора сме и никой не знае до кога е!Децата са тези които патят ЮРИДИЧЕСКИ ако някой си "тръгне"дали защото така е решил,или си тръгне,поради краят си в житейският си път като индивид!Съпругата ми работи в застрахователна компания и се наслушах на казуси,на починали родители без брак! Унизително е да се доказва за живия ,че са семейство!-:(
6
7
 
9
 
! Отговори
до 3 преди 2 години
по добре на приют за животни отколкото за приют с СюлейманУфци!!!
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сюлейман паша - Днеска, га си го ряза, да не да отряз амного, бе?
4
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е добро, а идиотско ...
3
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За животни????? Щото хора в нужда няма...
2
12
 
9
 
! Отговори
Сюлейман паша преди 2 години
Браво!Добро дело!Който обича животните обича и хората!Дано младите да са по добри,по човечни а не расис...ти ,фаши..сти като бащите и дедите си!Защото сме живи все още и помним погромите в 80-те над малцинствата,подкрепени от огромна преобладаваща част от бьлгарското население!!!!