Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално

Представителите на "Възраждане" отидоха при президента без маски
267
Костадинов: Да махнем сертификата, да живеем нормално
Снимка: БГНЕС

Проблемите, които България има, търсят и трябва да намерят максимално бързо своите решения, защото страната ни се намира в криза и то вече десетилетна криза. Ще направим всичко, което зависи от нас в парламента да поставим въпросите, които смятаме за важни и належащи, да намерят своето решение. Това каза лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов на консултациите при президента Румен Радев.

Срещата е последна при държавния глава преди връчване на първия проучвателен мандат за съставяне на правителство на победителя в изборите "Продължаваме промяната". Президентът посрещна представителите на "Възраждане" с маска, която свали, когато започна да говори, но никой от четиримата не беше с поставена маска.

Макар и последна в тези консултации, аз не деля партиите, парламентарните групи по тяхната численост, всяка една е важна, каза Радев в началото на разговора. Президентът изрази надежда в близките дни да връчи първия мандат. Той попита как от "Възраждане" виждат работата в парламента и с бъдещото правителство, защото неотложните решения са много.

Костадинов посочи, че е важна нормализацията на живота в нашата страна.

Смятаме, че трябва да се премахне зеленият сертификат като тежка дискриминационна форма, подчерта той. Костадинов открои и това, че децата не могат да получат адекватно образование в онлайн обучението.

Нашата държава буквално е изправена пред изчезване и народността ни от стопяване, каза още той във връзка с демографската криза. Според Костадинов здравната система не функционира и е почти напълно разрушена.

Той открои и проблема с българската енергетика и цените на тока. Ако те се вдигнат от 1 януари, това ще допринесе за кризата. Не трябва да забравяме и казуса с РСМ, защото не можем да направим компромис по начина, по който си го представят нашите европейски партньори. Ще търсим подкрепа от всички здравомислещи фигури в Народното събрание, защото за нас това е национална кауза. Ще бъдем гласът на здравия разум, на българския народ и ще настояваме за максимално голяма чуваемост, каза още Костадинов, като допълни, че българският народ не може и не трябва да бъде делен.

Надявам се, когато предлагате мерки за справяне с пандемията, да имате под внимание живота на всеки един българин, включително това, че повече от 100 човека на ден все още умират в болници, че лекарите и медицинските сестри все още са претоварени. Надявам се в диалог с отстаналите политически сили да намерите такова решение, което да мисли и за тях и в същото време да осигурите нормален живот, коментира президентът Румен Радев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


267
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
216
7
 
1
 
! Отговори
F-off преди 2 години
Да правим неща, които ще ни доведат политически дивиденти, защото днес сме в НС, утре ни няма. Ако може, да се позадържим вътре повечко- Костя Копейкин...
215
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Кунчев си умре, завалията. Уж ваксиниран бил.
214
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
73 % ОТ ГЕРМАНЦИТЕ СА ЭА ЭАДЪЛЖИТЕЛНА ВАКСИНАЦИЯ, НАД 70 % СМЯТАТ ЧЕ МЕРКИТЕ СА НЕДОСТАТЪЧНИ. НЯКОЙ ВАС ЛЪЖЕ!!!!
213
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
а, волен сидеров - ДЕ ЖА ВУ
212
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Елита в Америка се иска американците да мечтаят. Елита в България иска народа да работи без пари
211
16
 
8
 
! Отговори
Израждане преди 2 години
Болен поне има изказ и дар слово, а Копейко е толкова скучен, че направо руснаците са си дали копейките на вятъра.
210
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хора вие не разбирате ли че елита си има зелен сертификат. Те да не би като народа да се редят на опашка за ваксинация. Вие се имате за равни с тях ама не сте. Ми дори да нямат сертификат те ще си извикат лаборатория на входа на парламента и ще си правят безплатно тестове които ще платите вие ваксинирани наивници
209
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Коцето е моше
208
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не кръстиха партията си Ковид. Възраждане ама на найци.
207
15
 
11
 
! Отговори
АК-47 преди 2 години
Волен ли бил "болен"! Този тогава е веднага за психиатрията. С тези заучени едни и същи фрази, с този безизразен поглед, с това едно и също равно каканижане, това си е направо патология. Имам усещането, че всеки момент ще изпъне и ръка напред и леко нагоре.
206
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Муерте Фуентес Ами Кунчев е доста по-умен от тебе, та си направи изводите. И си е жив и здрав човека и ви гледа сеира, докато се пънете да го морите и да се радвате, че бил умpял.
205
8
 
5
 
! Отговори
Муерте Фуентес преди 2 години
За Кунчев или добро или нищо.
204
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 229 ::::::::::::::"А Кунчев защо умря след като беше ваксиниран?"Ти нормален ли си? Следиш ли новините?
203
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен229: А вччера на ТВ-то се появи неговия Дух? Май не си много в час. Да не си дистанционно?
202
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Кунчев защо умря след като беше ваксиниран?
201
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен227Той тая вила я е взел на Ползу Роду! Затова така се е изпънал и гледа толкова драматично и художествено! Има за к'во. Утре с по-голямата субсидия ще направи Замък! А Замъка ще го пази от любовта на съподвижниците Му!
200
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейката си купи вила със субсидията. Сега го играе хард понеже се надява на празните глави да се поведат по акъла му.Но акъла му струва точно 2 копейки. То и Гошо mъпоmо гори маски миналата есен на Орлов мост, но като се разболя и орева орталъка, че във Видин докторите щели да го убият от некадърност.Пратиха му реанимобил. Един и за жена му пратиха. Настаниха го във ВМА, а жена му в правителствена болница. Беше на кислородно дишане. За малко да гушне букета. Вече не гори маски и мълчи като пън
199
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До БравоЧе то фашисти други освен вас има ли?
198
6
 
6
 
! Отговори
Долу тиранията! преди 2 години
Вироссс немааааа! Ха-ха-ха
197
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Копейкин ще плаша лечението на тези, които неговите симпатизанти са заразили! И кръвнината също.