Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат

"Ако бъдещото правителство свали мерките, ще е добър знак"
111
Костадинов: Сертификатът в НС - скрита форма на държавен преврат
Снимка: БГНЕС

Отпадането на всички ограничителни мерки би бил добър знак. Така лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира евентуална подкрепа от партията за бъдещото правителство след консултациите при президента Румен Радев.

Още по темата
С държавния глава от "Възраждане" обсъдили както желанието си мерките да отпаднат, така и притесненията от ръст на цените на тока от януари, и необходимостта да се коментират в цялост "демографската криза, образователният проблем и здравният апокалипсис", който според Костадинов е основна причина за смъртността в болниците.

Заявихме, че не трябва да се прави никакъв компромис с РСМ, тъй като нашите македонски братя са показали, че разбират само езика на твърдата дипломация и заявихме, че "Възраждане" ще бъде гласът на здравия разум в НС, каза той.

Костадинов изтъкна и условията, при които бъдещият кабинет не може да разчита на подкрепа - ако продължи мерките срещу пандемията на служебния кабинет, ако смята да прави компромиси за РСМ, ако иска да въведе еврото от началото на 2024 година, да продължава външна политика на зависимост, като търпи и чужди военни бази у нас.

Според него няма как зеленият сертификат да бъде въведен в парламента, защото това било "скрита форма на държавен преврат". Костадинов заподозря, че мярката е изцяло насочена срещу депутатите от партията му и попита защо такъв няма в други министерства и държавни институции.

Той подчерта, че всеки може да се ваксинира, ако желае, но не и да налага това на други хора.

В отговор на въпрос Костадинов каза, че казусът с вестник "Труд" е правен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
2
 
3
 
! Отговори
Крум преди 2 години
Тоя дето открадна субсидията ли ми говори за чест? Тоя дето се разведе фиктивно за да си спаси имотите? Тоя дето смени няколко партии за да се докопа до властта? Докато има балъци, ще има и тарикати като този!
85
3
 
6
 
! Отговори
Анти-ковидфашизъм преди 2 години
Ако не свалят мерките ние ще свалим правителството с бунтове.НЕ НА ЕВРОБАРДАКА С ФАШИСТКИТЕ МЕРКИ.ЯД МЕ Е,ЧЕ НЕ ДЪРЖАТ СМЕТКА ОТ ТЕЗИ КОИТО ГО СЪЗДАДОХА А ИСКАТ НАРОДА ДА СЕ БОДЕ ЕЖЕГОДНО С ПО 3-4 ДОЗИ И КОЛКОТО НА ИЗВРАТЕНИТЕ ДОКТОРИ ИМ Е КЕФ
84
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Няма да се ваксинираме нито един от моето 4-членно семейство.Чакаме да ни забранят,от работа,от училище.Ще чакаме и да умреме?Докато чакаме мозъците на ваксите филтрират,филтрират,филтрират....отровената им кръв.
83
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Логика братче,логика-нещо НЕприсъщо на зомбираните ваксърски мозъчета.
82
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
лявото му око по кривогледно се е напъхало в ъгъла и явно изпраща сигнали които централната му нервна система декодира като опити за Октомврийски преврат на сред месец април когато нивото на дунав се дигне и крайцерът Радецки ще бъде докаран по Марица пред райстага на Пловдив за да изпотрепа прасетата на гергов че не хванаха свинскатачума а само я разнесоха по другите по-малки кочини и народо се обезсвини
81
4
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
бях свидетел как дпс активисти пращаха хора да гласуват за атака платено бре...всички платихме "златният пръст",сега историята се повтаря през копейкин...позор и предателство сте възраждане...првратаджийте сте вие от възраждане...гешев се пробва...а и вие...късмет!...животите на братята ми са безценни...няма да ви позволим да ги търгувате...ен.ч.ре!
80
6
 
6
 
! Отговори
Иван преди 2 години
Копейкин е на хранилката при Сараите. Не случайно е коалиционен партньор с ГЕРБ и ДПС.
79
2
 
5
 
! Отговори
ББ преди 2 години
До В.възраждане ще...възроди банковите им сметки...на шепа айдуци,жертващи живота на хиляди вярващи им българи...колкото болен и симеонов ви спасиха от "приждащите" мигранти...толкова и тоя ще ни направи империя в глобалният Свят в който живеем...е найвниците не свършват...късмет!
78
5
 
2
 
! Отговори
До хриси преди 2 години
Спри да мислиш ,не ти се отдава,а Хитлер е по скоро кацаров
77
4
 
5
 
! Отговори
Хриси преди 2 години
Хитлер!Това е Копейкин.Какво правите с България бе ненор...мал ..ници.Кой ви изпива на мозъка ,че не знаете какви ги вършите.Проклети да сте негодници,проклети да сте всичките ***
76
6
 
7
 
! Отговори
В. преди 2 години
Очаквам с интерес цирка да изгонят парламентарна група от парламента по някакъв измислен претекст, защото при следващия вот Възраждане ще оберат много много голям протестен вот от негласували инакомислещи както и от нормално мислещи. Както е казал Маркс прослойката хегемон ще създаде така своя гробокопач.
75
0
 
1
 
! Отговори
До 73 преди 2 години
Високият ти интелект веднага бие на очи...не се излагай с ИЗЛАГАД...пише се излагат...
74
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя психовъзрожденец очевидно е изперлал. Сидеров на неговите години се държеше по-нормално.
73
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Костадинов е булгароубиец! Гунчева също! Продажници, които предизвикват смърт. Възраждане ли? Преди трийсте и няколко години имаше едни "възродители", на които още им плащаме злините. Тия са новите кандидати без мозък, без съвест. Срам и позор!
72
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кой финансира да гледаме тъпотиите на този куку в ютубе
71
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Доктотре ,щом не вярваш на ваксините ,няма да ходиш в болницата ,ако се заразиш ,нали ?!?!То ,и там ,може да те излъжат с фалшиви лекарства !Стой си у дома !Ще има място за останалите ,различни болни и ваксинирани !!Нали .си много загрижен за хората ?!!
70
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Възраждане!
69
2
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
До Анонимен...Имаше няколко случаи..В първия ,пращаха в концлагер "инакомислещите".Да ги позатоплят в крематориумите де,да си не помислиш нещо лошо....Във втория,нещастника отиваше в "Гулаг",или в Белене..Имаше и други,в които направо изправяха до стената дръзналия да се противопостави на правителственото мнение.."Те живеят",а вие им слугувате..
68
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Изчезни ,психопат !
67
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде посоочете ми една ноормална страна, в която за думи като"Така наречените ваксини", няма да влезеш в затвора. 30000 българи измряха за година и два месеца заради такива недоразумения пръкнати от дявола. Костадинов е ***!