Везиева: Атакуват ме политически в подбран момент

Към момента няма предложение да остане в новия кабинет
39
Везиева: Атакуват ме политически в подбран момент
Снимка: БГНЕС

Служебният икономически министър Даниела Везиева смята, че към нея в последните две седмици има политическа атака в подбран момент.

Не съм изненадана, коментира тя пред журналисти в парламента медийни публикации, че в Министерството на образованието и науката е постъпил сигнал за плагиатство в дисертационния й труд.

Министърът смята, че твърденията за това са следствие на случващото се в Държавната консолидационна компания, където имаше смени в Съвета на директорите. По думите на Везиева моделът в ДКК, който тя иска да промени, показвал, че има съпротива това да се случи.

Тя допуска още, че тези, които я атакуват, очакват тя да остане в редовния кабинет. Везиева обаче каза, че към момента няма такова предложение, предаде БТА.

По-скоро съм изненадана, че се коментира плагиатство по отношение на труд с научен ръководител. За плагиатство може да бъде обвинен докторант от научния си ръководител, каза още тя.

Везиева уточни, че е завършила финанси и кредит в Свищов, а докторантурата й е в областта на националната сигурност. МОН ще си извърши проверка, нямам притеснения за това, подчерта още министърът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: Даниела ВезиеваДКК
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 31Ти видя ли обща снимка със спящия Бойко и отворено чекмедже с каймета евро? На някоя от снимките с отвореното чекмедже, спалното бельо да бе като от снимките със спящия Бойко? И за капак една кака се разхожда и снима с телефона си в отсъствието на Бойко пазена от НСО! И един мармот......
30
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
То Петър Илиев по "политически" причини го атакуваха. Слави щеше да го защитава до последно. Ама се изниза от Софийския университет и политиката като знаете какво от ***.
29
3
 
1
 
! Отговори
Бойко Ибрикчията преди 2 години
Ше разберете по трудния начин че олигарсите и хрантутниците на държавната софра винаги си вземат своето, затова аз поне гледах да има по нещо и за вас, а сега се дръжте за палците на крака.
28
2
 
5
 
! Отговори
Монегаск преди 2 години
Абе не че нещо ама май да завършиш в Свищов не е кой знае какво,а? А и да правиш дисертация в областа на финансите какво означава? Това не е ли като да правиш от пръдня боя?
27
0
 
4
 
! Отговори
ПЕНКО преди 2 години
АКО НЕ СИ ПРОДАЛА НАРОДА СИ И РОДИНАТА СИ- ЗА ПАРИ /КАТО МНОГО ДРУГИ / -НЯМА ОТ КАКВО ДА СЕ ПРИТЕСНЯВАШ !!!!!! НО ЗА МЕН СИ ГО НАПРАВИЛА !!!!!!!
26
0
 
13
 
! Отговори
Йеринг преди 2 години
Публикуван ли е някъде тоя титаничен труд? Дайде линк да го видим.
25
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Имам един съсед до нас някакъв технически по магистралите на Бойко...Пристигна човека от провинцията и си купи жилището с кредит. Сега фирмата му купиха джип на 15 години, но всичко си има цена... Обикаля по стачките и влачи с него някакви хора, които никога не са виждали работа хахаха. Така, че министърката е абсолютно права....Гадни копИлита са Герб, но ще си отидат со кротко.....
24
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Герб е змията, която хапе най-силно предсмъртно!!! Жалко за хората навремето, които вярваха в един по-добър живот и скачаха по площадите.....За толкова години се създадоха едни чудовища, за които предстоят шокиращи разкрития. Дано и тук се направи както в Румъния! Ефективни присъди и ресто на откраднатите ни пари...
23
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всички грамотни и интелигентни хора го знаят......И кой истински кадърен човек, ще целува задните части на нЕкакви крадливи пародии на мутри? Отиде си ерата на Тиквите...Какво се коментира въобще? Изборите показаха, ясно - размазване.....
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами връщат си, както вие правите мърсотии, сега си връщат.
21
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
тази говори като Пешу, казвай на време, че сте преписвали и с декларация не става, супер Спиро я подписа без да му мигне окото, че нарушава конституция и дава лош пример.
20
2
 
13
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Киро също е измамник..... Никакъв Харвард нема, а бърка казани с лактобацилус булгарикус да продава на Опра Уинфри :)))
19
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Промяна, а? Вярно, има промяна, само не казахте към какво.
18
0
 
16
 
! Отговори
Един Българин преди 2 години
"За плагиатство може да бъде обвинен докторант от научния си ръководител"! Боже, тази е неграмотна! Срам!
17
0
 
17
 
! Отговори
Водка Руский Стандар преди 2 години
Калинка, Калинка, Калинка, мая.
16
0
 
8
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Тази е татарка ..... като Валери НФСБ-то :)))
15
0
 
25
 
! Отговори
Коко Горилата преди 2 години
Единствената по-неадекватна от тази е Комитова, което сигурно автомобил по магистрала не е шофирала.
14
0
 
20
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Цял живот е работила у Регионалния инспекторат по образованието .... службичка за калинка ..... какъв доктор какви 5 лева !??? :)))
13
0
 
16
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Само като и видиш с уратя и разбираш че е калинка.... нeма вид на доктор :)))
12
0
 
24
 
! Отговори
Друг Помнещ преди 2 години
Първата реакция е да се представи за жертва. А почтеността изисква да се оттегли, да, да подаде оставка, и да изчака резултатите от проверката. Без да говори много-много. Но почтеността днес има други измерения. Също както и честта, достойнството и доброто име.

Спонсорирани публикации