Пламен Димитров: Очаквам растяща инфлация и догодина

Нуждаем се от спешни финансови мерки, призова лидерът на КНСБ
15 дек 2021 22:30, Красимир Ангелов
29

Най-дискутираната тема днес е наложеният от депутатите мораториум върху поскъпването на тока и парното.

"Решението за налагане на мораториума е несериозно и незаконно. Предприятията са принудени напълно да фалират", заяви лидерът на КНСБ Пламен Димитров в студиото на "Денят ON AIR".  

Според него ГЕРБ са подхлъзнали новите управляващи и решението е утре да кажат, че са сбъркали.

По отношение на инфлацията, която набира бесни темпове, той Димитров заяви пред Bulgaria ON AIR, че силно се надява новият финансов министър и премиерът да чуят това, което синдикатите искат да им кажат.

"Фирмите изнемогват. Хората искат да запазят работните си места, затова се нуждаем от спешни финансови мерки, за да се развие добре ситуацията", категоричен е лидерът на КНСБ Пламен Димитров.

Той допълни, че няма как да се иска хората да не бъдат "на сиво", когато заплатата, която получават, не стига, за да живеят добре.

Според него инфлацията за следващата година изглежда растяща отново.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Слави преди 2 години
Този дървен философ нареден до консуматорите от всички службички и длъжности в администрацията, седнал на предколедната трапеза да си опита късмета в очакване на поредния бонус-очаквал инфлация?Направо откри топлата вода!!!
12
0
 
6
 
! Отговори
КНСБ преди 2 години
Червена лакейска организация. Атавизъм от живково време. Единствения в света синдикат, който защитава правата на работодателите, крадците на прехода.
11
0
 
11
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
ТОЗИ Е ПРОКСИ НА ОЛИГАРСИТЕ!!! КАКЪВ ЗАЩИТНИК НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ТОЯ?! КОЙ МУ ПЛАЩА?!!!
10
0
 
6
 
! Отговори
Хмм преди 2 години
ТОЗИ Е ПРОКСИ НА ОЛИГАПСИТЕ!!! КАКЪВ ЗАЩИТНИК НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА Е ТОЯ?! КОЙ МУ ПЛАЩА?!!!
9
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пуснете реклами на бизнесмените: Скъпият ток е като скъпо вино, искрящ и светещ с неземна светлина, озаряващ вашите бизнес планове на богаташ. Позволете си да си купите най-скъп ток, произведен от най-чиста ядрена енергия, преминал през трансформаторите и електропроводите, за да стигне до вас и вашите бизнеси. Позволете си този лукс за вашия бизнес..............Бизнесмените ще се бият да купуват и ще се хвалят един на друг със скъпия си ток и на кого му е по-голяма сметката.... Маркетинг трябва.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Toя михлюз и хаирсъзин да каже кога направи последната национална стачка! Продажник!
7
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
В България синдикатите винаги са на страната на работодателите, тук няма синдикати. В страни където има истински синдикати, в договора с работодателя е записано с колко % се вдига заплатата всяка година. Тук новите се назначават с високи и по дългогодишня работник изостава. Не може разликата да е в хиляди лева. Примерно шефа с 10000 и роднините там някъде, а другите на минимална и държавата да я няма, както и синдикатите.
6
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Финансови мерки ? Какви по точно?
5
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя,кво работи??
4
2
 
12
 
! Отговори
Герб са гадове преди 2 години
Хахаха 12 години дори не знаехме имаме ли въобще синдикати последните няколко месеца голяма активизация. Смешни сте крихте се като мишки захранвани от чекмеджета и нехаехте за работниците, сега станахте много загрижени какви смешници сте.
3
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Правилно казва, заплатите не стигат на повечето и тия така и не приеха необлагаем минимум поне 500 лева, та някои кои имат нещо за продаване зимнина нещо друго, занаят някакъв да си вадят.
2
0
 
12
 
! Отговори
Нане преди 2 години
федал, кажи на целокупният Български Народ, кой назначи женка ти и щерка ти на тлъста заплата у НАП... И чии интереси защитаваш в момента...)) продажни идеоти са Българските уж синдикати...
1
0
 
15
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Синдикатите са пара.зити,които папкат за наша сметка.