Проверяват служител, обиждал молдовци на "Дунав мост"

Гроздан Караджов: Резултатите ще са готови до вторник
91

Регионалното министерство проверява скандалния случай със служител на БГТОЛ от "Дунав мост", който обижда молдовски гражданин.

Резултатите от проверката ще станат готови до вторник, съобщи министърът на регионалното развитие Гроздан Караджов.

На мъжа от БГТОЛ му е възложено да напише писмени обяснения, заяви още той за Bulgaria ON AIR.

"Това, което повече ме притеснява, са данните за това, че са търсени пари в кеш. И дали тези пари в кеш са отивали в бюджета или в джоба на някого. Притеснява ме дали ще излезе общата бройка на ТИР-ове. Ако има разминавания, е знак за това, че се краде. Мерките ще бъдат много сурови за цялото ръководство на АПИ", заяви Гроздан Караджов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
7
 
! Отговори
До taliban и izmet преди 2 години
Нека защитим правото на този хобит, представлявал България да си направи сепуко и да ни отърве от харчове и срам по съдилища. А на защотниците на такива пантикляси - да ви го начокам.
68
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Айдее, пресъхна и ТОЛ касичката на ГЕРБ... Заради един скандал... А скандалът е, защото ГЕРБ са наредили всичко да се прибира в кешовица, че много им трябва в момента. А и не минава през НАП...
67
12
 
4
 
! Отговори
Taliban преди 2 години
НЕКА ЗАЩИТИМ ТОЗИ БЬЛГАРИН ОТ ТОЛ РУСЕ.ТОЙ ГО ЗАСЛУЖАВА..НАГЛЕЦА МОЛДОВЕЦ ОТ РУСКИ ПРОИЗХОД Е ТЕЛЯК НА ПУТИН.
66
7
 
8
 
! Отговори
Bg izmet преди 2 години
НАГЛИЯ МОЛДОВАНЕЦ ГОВОРЕЩ РУСКИ ДА КАЖЕ ЧИБА НА ПУТИН. ЗАЩОТО ПО ТЕЗИ ВАРВАРСКИ ТЕРИТОРИИ БИЯТ ПРЕДИ ДА ПИТАТ. ЗАЩИТАВАМ ТОЗИ СЛУЖИТЕЛ.
65
0
 
2
 
! Отговори
Stoyanov преди 2 години
До К.ПетковТи наясно ли си какво е разцтоянието между Дунав мост 1 и Дунав мост 2? Като не му харесвало и ще бие път до другият мост. ха ха бе!
64
5
 
6
 
! Отговори
Вождът Радев преди 2 години
Парите отиват по направление Узунов - вожда Радев нали така почтени, от 8 месеца всичко се отчитат на вожда Радев като по веригата всеки си отделя своята комисионна ! Иначе нулева толерантност към корупцията на неправилните - неназначени от Радев !
63
0
 
6
 
! Отговори
Sk преди 2 години
До 70Защо ли? Защо? Умишлено!! Парите да влизат в джоба на вожда, все още. Трябват му пари в кеш. Този е същият като вожда си. По действията ще го познаете. Спомних си как вожда им при първото си излизане извън БГ, в Япония, нарита в кокалчетата на краката , ''профилактично'' министъра си на вътрешните работи, когото беше взел в делегацията, за да яде и той фъстъци в самолета. Този е със същия стил.
62
0
 
8
 
! Отговори
Обективно преди 2 години
ЧАСТПРОМ ОТ ТОЛ СИСТЕМАТА В БРОЙ!!! ХИРОООООО!
61
12
 
6
 
! Отговори
Според мен преди 2 години
Според мен онзи доста го провокира,то не е заснето,нарочно го дразни и оня нашия избухна...Много нагли гипове влизат в БГ,тока чи не можем да сложим по границата ни майки Терези.Вярно,че момчето се афектира бързо,но мисля,че онзи го провокира преди това.Дано не сложим по гратиците ни накви твърде възпитани и мекушави хорица..А и не се знае да не би чужденецът да го е нарочил от преди и сега да го ядоса нарочно и да снима...не можем да знаем
60
1
 
3
 
! Отговори
555 преди 2 години
Калоян. Възпитаник на Спортно Училище М-р Атанас Узунов с профил борба
59
1
 
14
 
! Отговори
Мислител преди 2 години
Защо не направят толоветр само с карти или с автоматични четци? Нулев кеш. Като нямаш карта не минаваш и не пътуваш.
58
1
 
17
 
! Отговори
Одитор преди 2 години
Бас държа че тази майммуна има половин милион. Защо не е уволнен и разследван финансово и имотно? И покрай него и другите.
57
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дъжд кола не мие, комисия работа не върши - стара соц. поговорка
56
5
 
11
 
! Отговори
б преди 2 години
лоено-банкянски ценности
55
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Наследството на бууклука от Банкя, и не само на Калотина! Борисов такова мамата на държавата във всяка сфера!!
54
2
 
5
 
! Отговори
Евангелието 3 преди 2 години
Като доидох в тоя град младост нямаше е дин блок всичко беше кал и пасяха овце само за дваисет години усраха целия квартал със студентски град същото там нямаше ново строителство само студенстките общижития сега са стигнали чак до малинова долина а в квартал витоша там има бум на строителство към днешна дата.
53
0
 
24
 
! Отговори
Има си чадър човека преди 2 години
КПП Дунав мост е срам и позор за България - винаги са били по рушветите ! - - - - Биричка и цигари има ли да се почерпим ?!
52
0
 
27
 
! Отговори
Христо преди 2 години
Българската администрация,агенции,институции са пълни с такива недоразвити,некадърни и дълбоко комплексирани хрантутници.Това нещо на два крака е срам за България.СРАМ!
51
0
 
29
 
! Отговори
americano преди 2 години
абе тоя що не е уволнен и осъден още?!пълно е с такива на..глеци в бг!
50
2
 
22
 
! Отговори
Гроздане, преди 2 години
не само "идейно", но и външно се променяш към по-лошо. А ц Ър вула от КПП-то трябваше д.а е вече изритан - дисциплинарно и да е върнал вече парите за дрехи и ДМС-то, което е получил за годината. Когато политиците не знаят/не могат/не искат да направят нещо - "проверяват" очевидното, "анализират" или съставят комисии. Ще го преместят на друг КПП за малко и всичко ще се забрави. ППък наивниците чакаха ППромяна.